hacman Odesláno Červen 13, 2014 Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 Zdravím, vysával som priestor pod stieračmi a vysávač mi vycucol toto. Bolo to na ľavej strane pred šoférom. Čo to vlastne je a na čo to slúži? Auto je z podpisu. Ďakujem . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červen 13, 2014 Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 Cidlo vonkajsej teploty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červen 13, 2014 Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 jj čidlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 14, 2014 Sdílet Odesláno Červen 14, 2014 JJ čidlo venkovní teploty, ale co dělá u stěračů, když má být v nárazníku? :O 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 14, 2014 Sdílet Odesláno Červen 14, 2014 Nebyly v prvních Oktach prave ty cidla pod torpédem . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 14, 2014 Sdílet Odesláno Červen 14, 2014 Ne ne, vždy byly v nárazníku. Teď se ale dívám, že hecman má octu z roku 2007, tak jestli Škodovka neudělala nějakou změnu... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Červen 15, 2014 Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 No já mám třeba čidla venkovní teploty dvě, v nárazníku pro palubák a to na fotce pod stěrači pro klimu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 15, 2014 Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 A to máš KaJe climatronic? Já mám obyč. klimu a když jsem měl sundaný torpéda, tak jsem si nevšiml, že bych tam měl nějaký teplotní čidlo :O 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červen 15, 2014 Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 Mám oktu r.v. 2001, man klimu a dvě čidla. To pod torpédem má snad jen man klima a vypíná to klima kompresor, když venkovní teplota klesne tuším pod 5°C. U předfaceliftů to možná bylo jinak. Kdyžtak ať mě někdo opraví. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Červen 15, 2014 Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 Mám manuální klimu a předfacelift a fakt tam je. Je dokonce vidět tou mezerou mezi kastlí a torpédem bez demontáže torpéda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 15, 2014 Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 Aha, tak jsem se asi blbě díval nebo si to nepamatuju..., až budu ty torpéda sundávat, tak se musím po tom čidle podívat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jaster-83 Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 zapojim sa aj ja teda ked uz, mam 2001 manualnu klimu a cidla 2 ako uz bolo spomenute vyssie, dnes sa mi nahodou podarilo opravit klimu ked som riesil iny problem tak som z toho cely vyteseny :) problem bol prave v tom cidle - teda v kabloch co ho napajali - boli seknute (a aj tie co idu do bocnych smeroviek - na oboch stranach!, na strane vodica su prave v jednom zvazku s tymi od cidla a prave koli tym smerovkam som to rozrabal) a naviac tam vsade okolo bol pekny sajrajt uz som sa zmieril s tym ze nejak tu klimu toto leto ozeliem ale po tomto objave, chvile hladania vhodny kablov, pajkovania a zaizolovania opat vsetko funguje a som rad ze nemusim vyhadzovat peniaze za kompresor alebo nieco podobne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.