shamp1x Odesláno Únor 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 Z té auniky by to mělo sedět, nedělají se přímé přechodky, vždy musím přechodku a z přechodky přechodku na druhé zařízení a nebo vyměnit kompletní rozvod. Asi do toho půjdu. Akorát rozebrat půlku auta... :-( No když bych sehnal někde dobře materiál na izolaci střechy, takbych spojil příjemné s užitečným. Pak rovnou nahodit na sedačky ty potahy a budu mít útrum.. (svatba) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Únor 19, 2015 Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 myslím že lepší bude celý zvod.. pretože čím viac prechodov tým budeš strácať na kvalite signálu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Únor 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 Ještě jsem toto řešil v sekci ploutvicka žralok a tam mi bylo doporučeno koupit a nacvaknout fakra samice koncovky na hotovy anténní svod pod tapecem. Tak to takhle asi udělám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Únor 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 Když už jsem u toho vymýšlení a přemýšlení... přepošlu můj post v příspěvku tlumení střechy O2: Dostal jsem se zadarmo k materiálu který používají v továrně na doplňky aut jako těsnění. Zdánlivě to připomíná spodní část jak se dělali dříve podložky pod myš. Je to ale takové hustější a nesaje to vodu. Má to v průměru cca 6 mm a z jedné strany je samolepící vrstva. Tak mě tak napadlo, že bych to mohl dát pod střechu. Otázkou ovšem zní, jestli to bude mít smysl a jaké budou výsledky. Na podlahu bych to asi neviděl, protože materiál není tak pružný. Zasílám foto pro představu Takže když bych ve finále šel na komplet sundání střešního tapecu, kvůli rozvodu pro anténu, mohl bych použít tento materiál... Otázka je, zda-li to vůbec bude mít přínos.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Březen 3, 2015 Sdílet Odesláno Březen 3, 2015 co se ti stalo s kufrem?? :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Březen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2015 krocan - nehoda :-) Až bude počasí nechám to srovnat a nastříkat. Nějaké novinky: 1) konečně nataženy nové tmavé potahy. Byl jsem z toho trošku skeptický, ale nevypadá to zle. 2) nakoupeny potřebné koncovky které byly nahozeny na fakra konektory nové antény. Světe div se, rádio konečně hraje. Takže stará anténa je asi někde křáplá. Tzn. už není na prodej (ještě že si jí zatím nikdo nevzal) Teď už jen nahodit anténu na střechu s pomocí silikonu už se možná nebude držet pod gumovým těsněním voda. Zadělat tapece a zase bude na nějakou dobu klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Březen 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2015 Tak anténa je už na střeše. Ještě porovnám vnitřní tapece. Ještě mě čeká již objednaný a skladem pravý přední ostřikovač xenon, dále výměna kladky. Po zjištění ze to "plave" budou vyměněny všechny silentbloky.Tak až se to všechno vymění, budu zase na chvíli spokojeny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Březen 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2015 Nemáte někdo zkušenost se samolepkami na střed kol? Myslím tím samolepky s novými znaky. Něco jako toto: http://www.vcartuning.cz/vcar-tuning-cz/eshop/46-1-Znaky-do-poklic-doprodej/0/5/2338-Skoda-nove-znaky-cerne-3D-3D-logo-na-poklice-samolepici-4ks zkoušel jsem hledat na fóru ale moc jsem nepochodil. Nedavno jsme koukal na něčí topic o autu a objednával něco podobného z číny za pakatel, ale za boha si nemohu vzpomenout na čím topicu to bylo :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Březen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2015 Teď jen sehnat čas na montáž ostřikovače na xenony a tohohle nahoře :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Březen 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2015 Dnes jsem si udělal výlet Kadaň - Central Most - Klášterec Café Corek - Kadaň. Celkem 96km při průměru 3,8l. Řekl bych že na dlouhodobou trať je to asi můj rekord. Škoda jen že to neodpovídá realitě. Stejně tak jako dojezdová vzdálenost po natankování do plna (50 litrů, 5 byl zůstatek v nádrži po jízdě) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Březen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2015 Tak už je "MAM" :-) Ještě pneu... ale který? 1) Dunlop Sp sport blue response 2806,- B,A 2) Michelin Primacy 3 2682,- C.A 3) GoodYear Efficientgrip performance 2941,- B,A - varianta 91W má C,A a stojí 2514,- 4) Pirelli P7 Cinturato Blue 3082,- B,A - hlučnější... Ceny orientační z jedné www stránky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 31, 2015 Sdílet Odesláno Březen 31, 2015 Moc pekna kola. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Duben 1, 2015 Sdílet Odesláno Duben 1, 2015 Zvolil bych za A) jinak kola hezky, pockejme jak budou pasovat autu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Duben 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2015 Díky. Teď je ještě otázka, kde ty gumy nakoupit. Nechci nějaký starý a tvrdý gumy. Máte někdo s nějakým shopem pozitivní zkušenosti? Takhle nějak by to mělo vypadat. Tu barvu jsem úplně přesně netrefil. No uvidíme až to bude na autě :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 (upraveno) Tak snad budes spokojenej na MAM nemam z okoli dobry reference ale treba je to ted uz jinak :) Upraveno Duben 2, 2015 uživatelem Timil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Duben 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 Mě ujišťoval ten prodejce že je to německo a dobrá kvalita. Je to rodinný známý, takže při nejhorším vrátíme a vyměníme za jiné :-) edit: Koukám teď na dostupnost a cenu pneu, co jsem původně chtěl. :-/ Začínám uvažovat o levnější variantě s horšími parametry. Pneu, co má švára ve variantě r18 na audi A3. Jedná se o Vredstein Ultrac Sessanta za 1920,- Kč / ks. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Duben 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 Tak už jsou doma vredesteiny 17tky. Objednáno v patek dopoledne, dnes dopoledne dorazili. Dot 0115, takže dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Duben 7, 2015 Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 v neděli sme před tebou přecházeli přes přechod ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Duben 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 V neděli, v neděli. Vubec nevím. To jsem jel akorát na zápas do haly... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Duben 8, 2015 Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 jel si od prunéřova a my přecházeli u teplárny a hned co sme vlezli na chodník si profrčel směrem k nemocnici, takže domů. šel sem s manželkou a dcerou - prcek, necelý 3 roky, bylo to odpoledne, jel si s přítelkou, nebo manželkou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Duben 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 Vůbec si nevybavuju že bych někam kolem třetí jel. Už jsem asi sklerotik, sakra pro zatím přítelkyně, manželka až od září 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 10, 2015 Sdílet Odesláno Duben 10, 2015 Pjekneee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Duben 11, 2015 Sdílet Odesláno Duben 11, 2015 Celjem sednou a to jsou 17? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Duben 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2015 Přesně tak 17" MAM A4 silver. Měl jsem je za super peníz, takže nebylo o čem přemýšlet. Včetně gum za cca 16k. Jedna předsvatební fotka krásky :-) (ps, to je ségry svatba, já jdu do chomoutu až v září) Spodní foto ze včerejšího generálního úklidu :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Duben 11, 2015 Sdílet Odesláno Duben 11, 2015 Moc pekne foto! ;-) Jinak priznam se, ze v krabici se mi ty kola libili vic nez na aute - asi jsem fakt zatizeny na originaly... ale at slouzi ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Duben 11, 2015 Sdílet Odesláno Duben 11, 2015 mám zapojenej vysavač, polovička může přijít, budu se koukat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Duben 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2015 Hahahaaha Tak origo jsou origo, nohl jsem mít pegasy, ale přítelkyni se nelibili, že vypadají jako ty naše 16tky. Takže volba byla jasná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Duben 12, 2015 Sdílet Odesláno Duben 12, 2015 To je tak, kdyz zenska rozhoduje o aute..:-) Pegasy jsou super ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.