David46 Odesláno Srpen 19, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2014 Zdravím, bchci se zeptat zda je tomu tak doopravdy že okna na autě jsou už na 70% zatonované z výroby, a pokud vím není to tak jenom u nových aut ? když má Octavii II RS MR2009 tak už mam taky tonované okna na 70% ? dle vyhlašky co je na přední stahovačky. Děkuji za odpověď. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Srpen 20, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 NO je to prej pravda i kdyz se mi to nezda protoze jsem videl i tmavsi predni okna. ale podivej se na tenhle clanek presneji 4 odstavec tam pisou primo o skode.. http://www.tinter.cz/autofolie/clanek/tonovani-autoskel-ministerstvo-dopravy-a-autofolie-5/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Srpen 20, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 Ja uz na MR2009 mel tonovany predni z vyroby na povolenou hladinu.. Jinak na tu vyhlasku kaslu a v zadu mam nejtmavsi (15 %) vpredu mam propustnost nakejch 50% a zatim zadnej problem zatim nebyl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David46 Odesláno Srpen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 No já sem chtěl zadek udělat 5% a předek 50% ale tak uvidím ješte no... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Srpen 25, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 Jak rikam z mejch zkusenosti kdyz me kontrolovali policajti tak nikdy neresily, ale nevim co ty tmavsi.. Kazdopadne pokud jezdis do zahranici tak bych do toho rozhodne nesel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napster Odesláno Srpen 27, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2014 20% propustnost od A sloupku az po zadni cast a ani v CR ani v DE zadny problem. Vsechny auta mam takto zatmaveny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vendy 83 Odesláno Srpen 27, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2014 Pokud vím když si seženete folie s atestem tak je vždy vše v pořádku. měl jsem je na starším autě taky comby a měl jsem je jen v zádu a stejnak vždycky brblal na technický že to neprojde, tak jsem mu ukázal atest a hned bylo vše v pořádku i kdybych to měl zatřený barvou . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Srpen 27, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2014 http://www.novinky.cz/auto/257768-zatmavena-skla-muzete-mit-i-vepredu-dulezita-je-propustnost.html Ja sem kdysi cetl tenhle clanek viz link a muzes mit i vepredu ale s urcitou propustnosti ( uz z vyroby to ma asi propustnost nejakejch 80-90) a to zadna folie udajne krome keramicke ktera je strasne draha nesplnuje tak nevim. Ale u policajtu sem nikdy problem nemel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NutFlush Odesláno Červen 5, 2015 Sdílet Odesláno Červen 5, 2015 Zdravím, Chtěl se mse zeptat, jaké máte zkušenosti s tónováním skel v Brně? Zaslal sem poptávku na octavii 2 liftback - okna zadních dveří a okno 5. dveří. http://facemotors.eu : 3.400,-Kč a doba realizace je cca 6 hod.. www.autofolie-brno.eu : 2600 bez dph. Časově cca 1 hod. www.autoskloroger.cz :-) 4650 s DPH cca 4-6 hodin znáte někdo tyhle firmy, přpadně někoho jiného silidního? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Červen 8, 2015 Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 Já v Brně dělal zde http://www.autofolieds.cz/ a naprostá spokojenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NutFlush Odesláno Červen 12, 2015 Sdílet Odesláno Červen 12, 2015 Tak dnes v autofolieds.cz 15% propustnost zadní okna a 5. dveře za 2800 Kč Díky Lukas178 za tip:-) Jinak "firma" je to stejná jako renovacar.cz sou to kámoši. Tak aspoň kilo sem ušetřil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miraas Odesláno Září 18, 2016 Sdílet Odesláno Září 18, 2016 Ahoj všichni, nevíte jak je to tenhle rok s vyhláškou ohledně tonování skel ? Zkoušel jsem googlit a nic jsem nenašel. Kamarád říkal že ve předu nesmí být nic nevím, co je na tom pravdy..... Díky za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Září 18, 2016 Sdílet Odesláno Září 18, 2016 Podmínky pro zatmavení se nijak nezměnily.Možná se zvýšila přísnost,nikoliv pravidla. Přední sklo se nesmí upravovat dodatečně nijak,přední boční 70% propustnost,zbytek od B sloupku dozadu jakékoliv zatmavení.Veškeré úpravy označeny štítkem s uvedením atestu a u předních bočních % propustnosti. Přední boční lze upravit pouze pokud nejsou z výroby zatmaveny do limitu 70%,to bude zřejmě různé podle výrobců. Octavia I na 70% není,nechal jsem si propustnost změřit a nechal pokovit do limitu. Na vše atest od firmy vedené v registru oprávněných firem u MDČR. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Září 18, 2016 Sdílet Odesláno Září 18, 2016 Metodika - kontrola zasklení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.