Přejít na obsah

Stříbrný povoz

Doporučené příspěvky

@Pawouk: njn, už to tak vypadá, že parkuje doma :)

zaplať pán bůh, myslivce nikdo nechce ;)

byl tam jeden kombík ve stříbrný, ale bez bi-xenů a asistentů, zato však 4x4 a novější. Dále pak tmavě modrý kombík, ale to byl "nějakej" ambišn téměř bez ničeho.

Abyste neměli pocit, že vás tu teď jen budu ubíjet textem... :P

2014-08-28 18.58.37.jpg

Zbytek a živě od zítra v Žamberku ;)

Odkaz ke komentáři

Děkuji pěkně všem! :)

Jsem se dneska těšil jak malej kluk; nemohl jsem dospat, celej den jsem tu lítal po baráku jak lev v kleci a čekal na vyzvednutí... Jinak je to paráda, neskutečná paráda. :wub::wub::wub:

Dám vám sem ještě poslední fotku pro dnešek ;)

2014-08-28 16.05.48.jpg

Já jdu dobalit věci na sraz, a pak ještě mrknout do garáže...

Odkaz ke komentáři

@Ozi: Já moc děkuju, Kubo. Bez Tebe by to ale dneska nevyšlo! :palec:

@Maro: njn, holt je člověk na autu závislý. Ale vím, kdy se budu těšit stejně jako dnes... až se mi 20.12. vrátí po půl roce přítelkyně z Pekingu :wub:

@Kyselinka: díky :) Sloužit by měla dobře, motor zdá se býti dobře zajetý. Jen si musím trošku zvyknout na jiný zpřevodování, ale to by mělo jít vcelku rychle.

Odkaz ke komentáři

@Marek: ano, tak jak píšeš; tlačítko OFF a výhřev předku. Nez.topení by bylo fajn, ale znamená to automaticky +30tKč na ceně, což je dost. Já jsem se současným stavem téměř spokojen. :D

@Pawouk: díky pane. Až bude čas dalšího srazu, jsi zván k prohlídce. Jen nesmíš tahat sítě :P

Odkaz ke komentáři

ještě by mě zajímalo, máš škrabku u nádrže :smich: ?

jelikož Honza hraje hru škody auto při představování fabie 3, "ukažme šroub od kola či světlo", tak kdo uhádne co Honzovi chybí( v O2 tato funkcionalita-výbava nebyla)

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

Simply škrabku mám; dneska jsem to kontroloval :D

Na autě mi chyběj dvě věci:

- zásuvka 230V v zadní části středového tunelu (BUDE SE DODĚLÁVAT B) )

- zadní parkovací kamera. U tohoto dílu to bude trošku složitější, ale zkoušíme přes ŠA zjistit info o dostavbě ;) Pokud by se jó mělo podařit, tak to poté pro mě bude naprostý top se vším všudy. :palec:

Odkaz ke komentáři

Jó taky se musím podívat kde mám v autě škrabku, přeci jen ráno už je celkem kosa a zima se nezadržitelně blíží.

Vlastně já nemusím, protože vím kde mám dálkový ovladač od bufíku. :P

A i to je jedno, když už s tím autem skoro nejezdím. :(

Octávii máš pěknou, to se musí nechat a výbava je víc než dostačující.

Já jsem byl vždy proti všem asistentům a airbagům a podobně, do chvíle než jsem si je vyzkoušel na vlastní kůži a to mám jen ASR, EDS a ještě cosi tuším MSR a ESP mám u kamaráda v krabici :D

A airbagy...., tak se mi zalíbily, že mám ještě dva nebo tři doma na polici. :D

Odkaz ke komentáři

Chtěl bych touto cestou moc poděkovat za všechny hlasy, které Stříbrný šíp dotlačily až na třetí místo v TOP 3 Octavií III.generace! :palec:

Pro mě osobně je to velice milé překvapení a jsem na to auto hrdý, že se líbilo. Moc mě vždy těšil zájem lidí - který jsem mohl sledovat od vjezdového stanu - když se u auta zastavili či ho obešli, nakoukli šíbrem dovnitř a pofotili.

Pravdou je, že z letošního srazu moc fotek nemám a už vůbec nemám nafocený auto (až na pár fotek od Šternyho, který sem za chvilku hodím). Proto máte-li nějaké hezké fotky, klíďo píďo mi je sem do vlákna hoďte. :)

2014-08-30 11.23.28.jpg 2014-08-30 18.52.01.jpg

@Tomiq: díky za chválu :) Je fakt, že jízdním komfortem je auto opět jinde než OII a prozatím - po zhruba 350km od koupi - jsem velice mile překvapen. Uvidíme v dalších dnech, kdy se vydám na své tradiční cestování po Německu, tak sem pak hodím reporty.

Osobně mě zajímá reálný dojezd, tj. dopad zmenšení nádrže. Spotřebově zatím za 5,0 litrů na sto.

Odkaz ke komentáři

Díky Ondro! :)

Kombinace stříbrný auto a světlý interiér se zatím moc nevidí a šíbr je prostě pěknej. A jízda s ním je suprová; nikdy jsem si to nemyslel - dneska cestou do Prahy za Viktorem jsem jej měl téměř až do Hradce otevřený a byl jsem nadšený :)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...