Garrett Odesláno Leden 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 A na co jste kluci přišli? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 Zatím jo, ale stejně to tam skáče a jestli to tak půjde dál, tak příští rok na jaře tam bude 100000km Pomalu už abych začal uvažovat nad tím, co si koupím potom No tak to sa potom ozvi ;) ! Ak budu bubaky a octa stale v tak luxusnom stave, tak ju beriem ! A bez tyzdnoveho rozmyslania 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 To je snad nějaká nemoc, taky už uvažuju jaké bude další auto a zatím to vypadá že buď Yeti 4x4 nebo SII combi 4x4 , ale je to zatím jen úvaha, protože octu bych si chtěl nechat ještě asi 5 let ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 Giancarlo: díky a budu na tebe myslet, ale raději se pak připomeň Konny: ty teda míříš sakra vysoko, mě by Yeti stačil jen s náhonem na předek a možná i s 1,2 :P To se Ti pak bude dívat vždycky jen na záda :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 tak když už ,,nový,, auto, tak pořádný, 4x4 se vždy hodí, hlavně v zimě, protože to mám k baráku do kopce a kolikrát je celkem problém se domů vyškrábat ;) , jinak to ti mám věřit, že ti bude stačit 1.2 motor? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 ale jedině nějaká 1.2 s dvojitým turbem že? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 No ne, je pravda že nemám vyzkoušeno jak Yeti s 1,2 jezdí, ale Fabie ikdyž je to samozřejmě menší auto se slabší 1,2 než je v Yetim jezdí parádně a za málo B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 Jako i ta 1.2 nebude špatná, pokud to budeš mít na ješdění do práce a tady po okolí, ale pokud by se s tím mělo jezdit do Brna jako teď s octou, tak nevím nevím :) , to potom aspoň 1.4 nebo 1.6 v naftě ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 To bych teď udělal asi tak, že bych si Yetiho půjčil a vyzkoušel si tu cestu projet, protože reálná spotřeba konkrétně u té 1,2 na naší cestě do práce by mě opravdu zajímala :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 to není špatnej nápad, si to auto půjčit, pak bys věděl co zvolit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 Určitě bych si to auto na vyzkoušení půjčil, ale to je ještě móóóc daleko :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 ale rok 2013 nebo 2014 tu bude za chvíli ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 To je fakt, zvlášť jestli to uteče úplně stejně jako rok 2011 A nebo koupíme pozemek či domek a penízky potečou úplně jinam než do auta :) A jedna dobrá zpráva - právě jsem si domluvil kola, zítra večer si pro ně jedu. Jsou to sice Tritony, ale za pěknej peníz a nemám to pro ně ani moc daleko B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 tak ten pozemek a domek je taky řešení..., jen aby nebyl pozemek, domek a auto Jinak gratuluji ke kolům, takže už budeš moct dělat machra, že máš v zimě liťáky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 tak ten pozemek a domek je taky řešení..., jen aby nebyl pozemek, domek a auto Tahle kombinaci je ideální, to už snad nemůže být ani lepší Kola budou fajn, ale jsou to jen Tritony, pokud bych do příští zimy nesehnal ty co chci tak půjdou na auto a když je seženu tak Tritony prodám :P Letos už je nazouvat nebudu, leda bych ještě koupil nový pneu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 A ty by jsi chtěl jaký? Já jsem myslel, že právě Tritony? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 Koukni do odkazu co mám v podpisu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 Vidíš to mě nenapadlo se mrknout do toho odkazu, ale jak jsi napsal že Tritony nechceš, tak mě hned napadlo, že chceš určitě kola co jsou na předface octu (ale nechtěl jsem to psát), jinak mě se taky víc líbí než ty Tritony ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 A me se vic libi Tritony nez ty predface ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 A me se vic libi Tritony nez ty predface ;) no tobe aby se nelibily tritony na zimu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 4, 2012 Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 no tobe aby se nelibily tritony na zimu :) Hele Hele Hele nech toho joooo :D :D :D Nahodou se mi libily driv nez ty jsi mel auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 Ale no tak, nehádejte se mi tady Tritony jsou doma, jsou opravdu ve výborném stavu, zítra udělám nějakou fotečku :) Dneska se mi prostě dařilo - přišly mi zadní facelift světla na Fabii a na zítra mám předběžně domluvenou další cestu pro alu kola, taky origo ale budou to 14" Sprint 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 4, 2012 Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 Tak vida, konečně ty kola vyšly a fabule bude taky fešanda ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 4, 2012 Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 Petre jsi byl v tom Pelhrimove? A zadni face lampy na fabuli jsi kupoval nove nebo jete a pripadne kde a zakolik? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 Pelhřimov to nebyl, jel jsem pro ně do Kyjova ;) A lampy na Fabii se pohybují cenově od cca. 1000 až po 1500Kč za pár, mě se povedlo je sehnat za 800Kč B) Jsou to jetý lampy, ale jak nový, nic jim není, posílal mi je pán z Bruntálu :) Nejlepší inzerce na tyto věci se mi zdá bazos.cz - mám z tama vše, i ty kola na Fabii :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 4, 2012 Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 DEkuji za super informace ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 4, 2012 Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 jj s bazosem mám taky jen kladny zkušenosti ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 Skoro jako nové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.