Kolage Odesláno Květen 1, 2012 Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 to jo, pěkně ti ty km naskakují :) kde já se na vás hrabu :D a těch škrábanců na zad.nárazníku taky už pár mám, a některy taky svojí vinnou ale na lak to ještě nemám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 1, 2012 Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 Pěkně ti ty km skáčou a až budeš lakovat ten nárazník, nechceš si tam rovnou dát i parkoací senzory? :) Jinak já jsem dneska zjistil, když jsem měnil olej, že mám pomačkanou přední SPZ, nějaký šikovný řidič do mě asi nacouval a tažným mi tam udělal pěknou jamku :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Květen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 jj, kluci, naskakuje, ale poslední dobou už to není tak moc jak dřív :) Na kolik vyjde lak na tom nárazníku, na 3000Kč ? Ve Vy uvažuju nad Taušem nebo origo servis Magnum... Konny: 2x jsem už taky na přední SPZ vyrovnával a současný důlek vozím už aspoň půl roku :( Parkovací senzory budou, stejně tak koncovka a difuzor a lišty v laku, ale zatím řešíme jen kuchyň, spotřebiče, obklady, dlažby, vanu, podlahy, dveře a já nevím co ještě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 Peťo do Magnumu bych to nedával, tam to bude stát majlant. Jinak mě ten zadní nárazník lakoval Tauš a protože mám obyč. barvu (ty taky), tak jsem si mohl vybrat ze dvou druhů lakování, lakování jen barvou by to stálo 2500,- a nebo mi nabídl nalakování barvou a na to ještě ochranný bezbarvý lak (tak jak to má metalíza) za 3000,- , tak jsem zvolil tu dražší verzi (ceny jsou bez dokladu) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Květen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 Díky za info, to jsem potřeboval vědět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 4, 2012 Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 Nemáš zač, jinak tuším za 2 dny jsem to měl hotový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Květen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Včera proběhla výměna levého předního ložiska a už je v autě zase konečně klid, nárazník budu řešit příští měsíc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Květen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 Snižujeme :D Miluju kufr Okty Na rovinu říkám, že v kufru bylo pivo a nějaká ta kofola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 jj, ten kufr je super. Teď jsem se vrátil z víkendu, taky jsem jí měl takhle naloženou a ještě k tomu dvě kola na střeše :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 Peto to ale bylo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 ještě to chtělo nacpat něco dopředu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Květen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 Leda tak řidiče a spolujezdce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 Když druzí Peťo vozí na kapotě třeba kůži, tak proč ty bys nemohl vozit 2 pytle s cementem :lol: , jinak snížení pěkný a řekni, že by se ti to nelíbilo ;) , já vždycky když vezu něco těžšího v kufru, tak si říkám jak by byla octa pěkná, kdyby byla níž :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Květen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 2 pytle cementu Líbilo, to víš že jo, ale auto půjde níž až spraví D1 od nás na Brno a zpátky, takže nikdy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 To jo peto az ji spravy ale toho se nedockame ja jsem byl celou nedely vytrepany :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 To máš pravdu, toho se asi nikdy nedočkáš, ale myslím si, že se snížením -35mm by se mělo dát jezdit po dálnici v pohodě ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Květen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 Nee, fakt je mi to už teď nepříjemný, níž ani náhodou :( Já rád pohodlí, polovička ještě víc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 JJ, pohodlí je pohodlí, to máš pravdu, ale on i sériový podvozek tu D1 horko těžko zvládá, s tím sníženým by to bylo o dost horší, ale se zatnutýma zubama a v levým pruhu by se to možná dalo zvládnout :) , ale fakt je lepší na tu dálnici ta série... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Červen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 Chci se s vámi konečně podělit o naši velikou radost, za pár měsíců už budeme tři 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 Péťo, velká gratulace a ať vše dopadne dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 No to je Peto dost ze ste do toho konecne prastili taktez velka gratulace pozdravuj Barcu a at vse dobre dopadne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 Velká gratulace Peťo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 gratulace a na tý D1 to musíš držet celou dobu v levym 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Červen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 Díky pánové, zatím je vše v pořádku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 Nekecej... , každopádně gratuluji s budoucímu přírustku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 6, 2012 Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 Heeej tak to je super zprava Obrovska gratulace vam obema a drzim palce aby vse dobre dopadlo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Červen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 Díky kluci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Červen 6, 2012 Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 obrovska gratulace Peto. Kdy to cekate? My v rijnu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Červen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 Díky ;) Teď se nám termín posunul o pár dnů na 4 října, takže to budeme mít prcky stejně starý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.