Přejít na obsah

Octavia Tour Trumf

Doporučené příspěvky

Pěkně ti ty km skáčou a až budeš lakovat ten nárazník, nechceš si tam rovnou dát i parkoací senzory? :) Jinak já jsem dneska zjistil, když jsem měnil olej, že mám pomačkanou přední SPZ, nějaký šikovný řidič do mě asi nacouval a tažným mi tam udělal pěknou jamku :o

Odkaz ke komentáři

jj, kluci, naskakuje, ale poslední dobou už to není tak moc jak dřív :)

Na kolik vyjde lak na tom nárazníku, na 3000Kč ? Ve Vy uvažuju nad Taušem nebo origo servis Magnum...

Konny: 2x jsem už taky na přední SPZ vyrovnával a současný důlek vozím už aspoň půl roku :(

Parkovací senzory budou, stejně tak koncovka a difuzor a lišty v laku, ale zatím řešíme jen kuchyň, spotřebiče, obklady, dlažby, vanu, podlahy, dveře a já nevím co ještě :D

Odkaz ke komentáři

Peťo do Magnumu bych to nedával, tam to bude stát majlant. Jinak mě ten zadní nárazník lakoval Tauš a protože mám obyč. barvu (ty taky), tak jsem si mohl vybrat ze dvou druhů lakování, lakování jen barvou by to stálo 2500,- a nebo mi nabídl nalakování barvou a na to ještě ochranný bezbarvý lak (tak jak to má metalíza) za 3000,- , tak jsem zvolil tu dražší verzi (ceny jsou bez dokladu) ;)

Odkaz ke komentáři

Když druzí Peťo vozí na kapotě třeba kůži, tak proč ty bys nemohl vozit 2 pytle s cementem :lol: :lol: , jinak snížení pěkný a řekni, že by se ti to nelíbilo ;) , já vždycky když vezu něco těžšího v kufru, tak si říkám jak by byla octa pěkná, kdyby byla níž :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...