Přejít na obsah

Octavia Tour Trumf

Doporučené příspěvky

Peto, nejak malo ne? :lol: :lol:

Dvě nestačí? :lol:

Opravdu jsem na netu narazil na pár recenzí, kde lidi s UG8 nebyly úplně spokojení, takže volba byla o to lehčí, UG7 by měli být hodně dobrý gumy, který mě 100% poslouží :)

Včera jsem poprvé jezdil s kočárkem, líbilo se mi to B)

post-341-0-77750900-1349600734_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Dobrá volba Peťo, ale proč jsi rovnou nekoupil UG 8 :o ? Jinak já mám UG 7 a jsem s nima max. spokojenej, jako už to není takový jako když byly nový (nyní pojedou 6 sezónu), ale i tak jsou super :palec:

Ted jsem na to narazil 6 sezonu???? ouuuu ja ted poridil z kelly goodride sw601. Mi nevydrzi gumy ani jednu zimu :-D takze mi par znamej gumaru rikalo pro tebe je hlavni vzorek, radeji si kup v pulce na predek dve nove.....

Odkaz ke komentáři

Ahifi doporučuju, s klukama se znám a líbí se mi jejich přístup.

Osobně bych do rádia bez mechaniky nešel, prostě občas to CD ještě doma je a tohle by mi vadilo + pro mě hnusný vzhled.

Mám 9880 s externím BT modulem (ten se mi povedlo sehnat za 1200 na inzerát - slouží i jako HF). Tohle rádio do O1 zapadne pěkně, jako jedno z mála má střízlivý design + má velkou výhodu v USB vstupu ze zadní strany, takže dokoupíš prodlužovačku a USB třeba vyvedeš do kastlíku, vedle diagnostické zásuvky nebo kdekoliv a nekopeš trapně kolenama do flashky.

Zdá se mi, že příjem "FM" je slabší než třeba originální rádio nebo Becker co mám doma. Navíc na Alpinu jsou drahé dálkové ovladače na volant (nedělají se origo, ale někdo předělává ty od Pioneer.

Odkaz ke komentáři

tommasAHC: rádio bez mechaniky v mém případě opravdu nevadí, už teď mi tam nehrálo CD tak 2 roky, jedu vše z flashky a i ten zadní vývod není potřeba, flashku mám velmi malou cca. 1cm a nijak nezavazí a řekl bych, že i není vidět - samo pokud zadní vývod je, tak je to určitě +

Dálkový ovladač k rádiu nemám, nebudu mít, to až bude nový auto, tak zrovna ovládání na volantu :P :)

Kube: díky :pivo:

Do tvýho novýho krasavce nic jinýho než origo rádio dát ani nemůžeš, to by byl pěkněj fujtajbl :lool:

surfman: jj, taky jsem se na něho díval, ale tady mě neoslovil vůbec design, funkčně ano, uvidíme jestli ho tam budou mít, příští týden si chci do Ahifi zajet (škoda, že nemají otevřeno i o víkendu) :)

Odkaz ke komentáři

To víš, Vyškov je malý město :palec: a to přítmí ti celkem závidím, nejde aspoň tolik vidět do auta ;) , já mám šedý introš bez fólií, takže je to jak ve výkladní skříni a já blbec si tam ještě rvu, čtecí lampičky a diodový osvětlení, ale když ono je to tak hezkýýýý :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...