Garrett Odesláno Říjen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 Peto, nejak malo ne? :lol: Dvě nestačí? Opravdu jsem na netu narazil na pár recenzí, kde lidi s UG8 nebyly úplně spokojení, takže volba byla o to lehčí, UG7 by měli být hodně dobrý gumy, který mě 100% poslouží :) Včera jsem poprvé jezdil s kočárkem, líbilo se mi to B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Říjen 7, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 Tak tenhle kočár Ti Peťo vážně sluší Jo a gratulace jestli jsem zapomněl, každopádně jsi na ten kočárek nejakej velkej nebo ten kočár je na tebe nějakej malej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 7, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 Jde vidět Peťo, že si to užíváš , ale jak už napsal pentadius, ten kočárek je k tobě nějakej malej, větší kola by to vyřešily, takže kdyby jsi nahodil nějaký 13'' liťáky tak by to bylo hned lepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 Kluci kočárek je velkej v porovnání s ostatními, ale pro mě je stejně malej :D 13" liťáky, k tomu pak ještě elektromotorek a budeme drandit Teď budu mít spoustu srazů, s každým kdo měl včera kočár, jsme se zastavili na pokec :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Říjen 7, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 Peto slusi ti to s tim kocarkem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 Pánové, chci nové rádio do Fabie, takže Pionner z Octavie půjde do ní a Octa bude potřebovat nový, nějaké doporučení? Dívám se po nějakém typu od Alpine, víc jak 5000Kč bych ale do rádia dát nechtěl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Říjen 7, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 Ahoj mam Alpine CDA9886R a jsem naprosto spokojen předtím jsem mel sony a rozdil byl znat i když do muziky moc nedelám mam ho 4 rokem a no problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Říjen 7, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 Ja mam Alpine BT 113, uz starsi typ je perfektni, ma BT, USB 3x6 FM a ruzny barvy mimo jine i tu nejpodobnejsi zelenou, ty skodovacky kterou jsem kdy videl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 7, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 Záleží Peťo co máš za požadavky, ale určitě jdi buď do Alpine nebo do Pioneer ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 Požadavky nějaký jsou - určitě zelený podsvit, USB, nemusí být CD mechanika, možná Bluetooth, cena do 5000Kč a chci zkusit Alpine ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 7, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 Pokud teda Alpine, tak co třeba jeden z těchto ;) : http://www.prohifi.cz/autoradia/alpine-cde-133bt http://www.prohifi.cz/autoradia/alpine-cde-134bt http://www.prohifi.cz/autoradia/alpine-ida-x311 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 A nebo ještě http://www.ahifi.cz/autoradio-alpine-cde-9880r.html Víc možností tu už asi nebude :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 7, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 Víc toho opravdu asi už nebude, takže výběr ze 4 rádií celkem jde, teď to chce jen porovnat co jaké rádio umí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 Přesně tak a celkem mě láká zajet si do Brna, do obchodu jak jsem dával odkaz na Ahifi a uvidím/koupím ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 7, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 To určitě, protože toto není zrovna levná záležitost a tak je na místě si rádia prohlédnout naživo, popř. i vyzkoušet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Říjen 8, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 Dobrá volba Peťo, ale proč jsi rovnou nekoupil UG 8 :o ? Jinak já mám UG 7 a jsem s nima max. spokojenej, jako už to není takový jako když byly nový (nyní pojedou 6 sezónu), ale i tak jsou super Ted jsem na to narazil 6 sezonu???? ouuuu ja ted poridil z kelly goodride sw601. Mi nevydrzi gumy ani jednu zimu :-D takze mi par znamej gumaru rikalo pro tebe je hlavni vzorek, radeji si kup v pulce na predek dve nove..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 8, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 Přesně tak Deko, teď pojedou zimní gumy 6 sezónu, to víš, za celej rok najedu cca 10 tis km, takže v zimě najedu asi 5000 km, no ale myslím si že to bude pro ně letos poslední zima a příští zimu už budou nové gumy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Říjen 8, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 Ahifi doporučuju, s klukama se znám a líbí se mi jejich přístup. Osobně bych do rádia bez mechaniky nešel, prostě občas to CD ještě doma je a tohle by mi vadilo + pro mě hnusný vzhled. Mám 9880 s externím BT modulem (ten se mi povedlo sehnat za 1200 na inzerát - slouží i jako HF). Tohle rádio do O1 zapadne pěkně, jako jedno z mála má střízlivý design + má velkou výhodu v USB vstupu ze zadní strany, takže dokoupíš prodlužovačku a USB třeba vyvedeš do kastlíku, vedle diagnostické zásuvky nebo kdekoliv a nekopeš trapně kolenama do flashky. Zdá se mi, že příjem "FM" je slabší než třeba originální rádio nebo Becker co mám doma. Navíc na Alpinu jsou drahé dálkové ovladače na volant (nedělají se origo, ale někdo předělává ty od Pioneer. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 9, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 Peto s kocarkem ti to fakt slusi Ja treba uz chci jen origo radio ale aby umelo i MP3.... Kdysi me lakalo vyzkouset Pioneer ale nestihl jsem to :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 9, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 tohle je můj favorit na jaro - ALPINE CDE-W235BT je to Alpine a má i zelenej podsvit... http://www.ahifi.cz/autoradio-alpine-cde-w235bt.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 tommasAHC: rádio bez mechaniky v mém případě opravdu nevadí, už teď mi tam nehrálo CD tak 2 roky, jedu vše z flashky a i ten zadní vývod není potřeba, flashku mám velmi malou cca. 1cm a nijak nezavazí a řekl bych, že i není vidět - samo pokud zadní vývod je, tak je to určitě + Dálkový ovladač k rádiu nemám, nebudu mít, to až bude nový auto, tak zrovna ovládání na volantu :P :) Kube: díky Do tvýho novýho krasavce nic jinýho než origo rádio dát ani nemůžeš, to by byl pěkněj fujtajbl :lool: surfman: jj, taky jsem se na něho díval, ale tady mě neoslovil vůbec design, funkčně ano, uvidíme jestli ho tam budou mít, příští týden si chci do Ahifi zajet (škoda, že nemají otevřeno i o víkendu) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 9, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 já budu kupovat toto, protože chci zachovat Symphony a zobrazování na maxidotu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 15, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 Ahoj Peťo, byl jsi to ty dnes kolem 15 hodiny v místě u Krčmy? Pokud jo, tak sorry že jsem nemávl, ale z dálky nešlo poznat kdo sedí za volantem (měl jsi tam takové přítmí) a jak jsme se míjeli, tak už bylo pozdě ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 Jasný že já, máme na sebe teď štěstí :) To přítmí v autě je pořád a je to kombinací černý interiér + fólie B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 15, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 To víš, Vyškov je malý město a to přítmí ti celkem závidím, nejde aspoň tolik vidět do auta ;) , já mám šedý introš bez fólií, takže je to jak ve výkladní skříni a já blbec si tam ještě rvu, čtecí lampičky a diodový osvětlení, ale když ono je to tak hezkýýýý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 I ta výkladní skříň musí být hezky osvětlená :lool: Jen abych doplnil servisní historii, tak minulý týden jsem nechal vyměnit olej a najeto aktuálně máme 74000km :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 15, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 ;) Jinak to je slušnej nájezd za 2 roky (vlastně 3 roky, auto se kupovalo začátkem roku že?) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 jj, už to budou 3 roky (28. prosince), je to olítaná Hatatytla Letos díky prckovi máme poloviční nájezd, normálně by na tachu teď bylo cca. 83t. a na konci roku 90t. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 15, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 (upraveno) Ty jo pekne peto ja tam mam 54400km :D Opraveno :D Upraveno Říjen 15, 2012 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 15, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 To máš Libore hooodně slušnej nájezd 54400tkm = 54.400.000km ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.