Kolage Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 Pěknej nájezd Peťo my to máme naopak, kvůli malé jsme toho letos najezdily víc než obvykle :) ted tam svítí nějakejch 29 tis. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 To máš Libore hooodně slušnej nájezd 54400tkm = 54.400.000km ;) :lool: Libore Libore... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 kazdej se splete :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 Jasně nikdo není dokonalý, ale nedalo mi to a musel jsem si rýpnout ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 Zimní příprava skoro hotová, zbývá pouze vyměnit koberečky a přezout na zimní, hrál jsem si s Octou včera dopoledne skoro 4 hodiny :) Neměl jsem u sebe foťák, tak jen z mobilu A odpoledne jsme strávili v autosalonu Škoda, řídil jsem Citigo, je to opravdu prcek, ale dobrý a pak jsem si prolezl Rapida a jel na zkušební jízdu, poznatek z té krátké trasy snad jen takový, že podvozek se mi u FII zdá pohodlnější, jinak motor 1,2TSI super, místa v tom autě je habaděj, vzadu místo pro kolena fantastický, kufr na první pohled jako Octavie, no moc se mi to líbilo, celkově hodně pěkný auto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 Máš to pěkně nachystáno na zimu! A Rapid vypadá dobře, chystám se to omknout, ale víc se těším na novou Octuli na jaře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 Hezka pracicka Petre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 Pěkně Peťo naleštěno a ve Vyškově už mají Rapida? Včera jsem byl odpoledne v Drnovicích a potkal jsem tam právě Rapida, takže asi nějaká zkušební jízda...? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 Martine Octa bude určitě zajímavá, jsem celkem dost zvědavý na porovnání tady těch dvou modelů ;) Kube: díky! :) Konny: jj, jezdilo se Luleč, Drnovice a zpět do Vyškova bílým Rapidem, takže potkat si ho určitě mohl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 To je přesně on co jsem potkal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 Rapid vyzera dobre ! Hadam uz nemas dezerterske myslienky ! Inak octa stadardne paradne nalestena ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 Dezertérské myšlenky, no já ti nevím, od Škodovky určitě ne, ale který model, no mám na přemýšlení tak dva roky čas :D Octa je fajn, dneska jsem i říkal, že kdyby nebyla moje, tak ji budu někomu závidět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Ve čtvrtek jsem přezul na zimní kolečka, no myslel jsem, že to bude horší, když se mi Tritony moc nelíbí, ale nakonec to vypadá fajn, co myslíte B) A s novým rádiem mám trošku problém - byl jsem v Ahifi v Brně: dopadlo to tak, že Alpine nedoporučil, Pionner už vůbec ne a jediný co dnes stojí za koupi je Kenwood, kvůli kvalitě, výbavě a i ceně za kterou se ty rádia prodávají. Tak mě tak rozložil, ze jsem si nedovezl nic :lool: Ale doporučoval mi tento typ: http://www.ahifi.cz/autoradio-kenwood-kdc-bt92sd.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Krasne kolecka Petre ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Ty kola vypadají Peťo fakt dobře, myslím že můžeš být spokojený a co se týká rádia, tak Kenwood je taky dobrá značka, ale chtělo by se na to zeptat zdejších hifistů, co si o něm myslí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Pěnéé to jéééé!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Kenwoody nejsou vůbec špatný... Alpiny jsou bych řekl až zbytečně drahý a Pioneery jsou dobrý až hodně drahý... Ještě kouknout na Clariony,ale bude to to samý jako alpiny... Jinak Kája z Ahifi tomu rozumý a dělá to už taky léta... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 jj, tak to asi ano, ten borec věděl o čem mluví :) Nejvíc mi na tom Kenwoodu asi vadí design, to nevím jestli překousnu, jinak jako paráda, ale jak to se mnou bývá, co se mi nelíbí, to nechci, ať je to dobrý jak chce Ale něco pořídím, kouknu ještě na net a něco určitě vyberu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 hele to je věc názoru, u nás je borec, kterej dělá autohifi taky nějakej pátek, dělá i zástavby na zakázku a ten mi zase Alpinu doporučil, taky Pioneer i Kenwood. Kenwooda jsem měl ve starý octavce a nebyl špatný. Alpina se mi ale mnohem víc líbí a nejsem žádnej audiofil abych postřehnul rozdíly, který budou minimální. Asi tak no. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Peto nevim proc se ti tritony nelibi to jsou pekne R15 kolecka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 surfman - z mýho pohledu souhlas, ten Kenwood asi u něj vyhrává tím, že tam toho jde nastavit co se zvuku týče strašně moc, narozdíl od jiných, ale to pro mě není zase tak moc důležité :) Libore sháněl jsem předchůdce Tritonů, z předfacelift Okty, ty jsem chtěl, ale v dobrém stavu a za rozumný peníze jsem nakonec objevil tyhle Tritony a už dobrý, už jsem si na ně zvyknul 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 takze taky elektrony hned to je krajsi jak plechace fesanda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Jjo, Kenwoody jsou fakt vybavený, ale třeba mě se třeba nelíbil slabý tuner, protože s rodinou posloucháme dost radio, přitom kamoš měl v autě Alpinu a na tom samým místě měl signál prostě lepší, a taky nemám čas něco dlouho nastavovat a ten základ je zvukově stejnej...a hlavně se mi prostě Alpinky víc líbí. Jinak Tritony vypadaj dobře, na příští rok budu muset taky sehnat nějaký hlíny na zimu, ať to trochu vypadá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 Parádní kolečka a auto taky parádně naleštěné ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Říjen 30, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2012 (upraveno) Peťo, kola moc octě sluší a radio taky vypadá solidně ;) já mám nachystáno na zimu takhle Upraveno Říjen 30, 2012 uživatelem Kolage 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 30, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2012 Jako vždy Vlastíku, pěkně naleštěná octávečka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 Hezký Vlasto, i v zimě musí auto dělat aspoň trošku parádu, že jo Jinak co prcek doma? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Listopad 4, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 Ve čtvrtek jsem přezul na zimní kolečka, no myslel jsem, že to bude horší, když se mi Tritony moc nelíbí, ale nakonec to vypadá fajn, co myslíte B) A s novým rádiem mám trošku problém - byl jsem v Ahifi v Brně: dopadlo to tak, že Alpine nedoporučil, Pionner už vůbec ne a jediný co dnes stojí za koupi je Kenwood, kvůli kvalitě, výbavě a i ceně za kterou se ty rádia prodávají. Tak mě tak rozložil, ze jsem si nedovezl nic :lool: Ale doporučoval mi tento typ: http://www.ahifi.cz/autoradio-kenwood-kdc-bt92sd.html To rádio jsem si taky koupil ... chtěl jsem HF, tzn aby to mělo BT. a trošku kvalitnější ... i když ten čelní panel mohl být udělaný podle mě trošku líp tzn uchycení i disp. :) tak ale spokojený su. Jestli je něco lepšího za tu cenu radši neřeším, třeba bych na něco narazil a byl bych nasraný :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 A jak prosímtě ladí podsvícení rádia s ostatníma budíkama, se mi na té prodejně zdálo, že tam malinko rozdíl je Chlapy, neválí se někomu doma RS koncovka, nejlíp z OIRS??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 4, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 Takže Peťo uvažuješ o koncovce jo? To schvaluju a budeš dávat i difuzor co jsi kdysi chtěl dávat? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.