Přejít na obsah

Octavia Tour Trumf

Doporučené příspěvky

Zimní příprava skoro hotová, zbývá pouze vyměnit koberečky a přezout na zimní, hrál jsem si s Octou včera dopoledne skoro 4 hodiny :)

Neměl jsem u sebe foťák, tak jen z mobilu :huh:

A odpoledne jsme strávili v autosalonu Škoda, řídil jsem Citigo, je to opravdu prcek, ale dobrý a pak jsem si prolezl Rapida a jel na zkušební jízdu, poznatek z té krátké trasy snad jen takový, že podvozek se mi u FII zdá pohodlnější, jinak motor 1,2TSI super, místa v tom autě je habaděj, vzadu místo pro kolena fantastický, kufr na první pohled jako Octavie, no moc se mi to líbilo, celkově hodně pěkný auto :)

post-341-0-95569700-1350820457_thumb.jpg

post-341-0-06326500-1350820464_thumb.jpg

post-341-0-71770700-1350821267_thumb.jpg

post-341-0-15617400-1350821272_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ve čtvrtek jsem přezul na zimní kolečka, no myslel jsem, že to bude horší, když se mi Tritony moc nelíbí, ale nakonec to vypadá fajn, co myslíte B)

A s novým rádiem mám trošku problém - byl jsem v Ahifi v Brně: dopadlo to tak, že Alpine nedoporučil, Pionner už vůbec ne a jediný co dnes stojí za koupi je Kenwood, kvůli kvalitě, výbavě a i ceně za kterou se ty rádia prodávají. Tak mě tak rozložil, ze jsem si nedovezl nic :lool:

Ale doporučoval mi tento typ:

http://www.ahifi.cz/autoradio-kenwood-kdc-bt92sd.html

post-341-0-58802900-1351319385_thumb.jpg

post-341-0-44491700-1351319390_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

jj, tak to asi ano, ten borec věděl o čem mluví :)

Nejvíc mi na tom Kenwoodu asi vadí design, to nevím jestli překousnu, jinak jako paráda, ale jak to se mnou bývá, co se mi nelíbí, to nechci, ať je to dobrý jak chce :huh:

Ale něco pořídím, kouknu ještě na net a něco určitě vyberu :)

Odkaz ke komentáři

hele to je věc názoru, u nás je borec, kterej dělá autohifi taky nějakej pátek, dělá i zástavby na zakázku a ten mi zase Alpinu doporučil, taky Pioneer i Kenwood. Kenwooda jsem měl ve starý octavce a nebyl špatný. Alpina se mi ale mnohem víc líbí a nejsem žádnej audiofil abych postřehnul rozdíly, který budou minimální. Asi tak no.

Odkaz ke komentáři

surfman - z mýho pohledu souhlas, ten Kenwood asi u něj vyhrává tím, že tam toho jde nastavit co se zvuku týče strašně moc, narozdíl od jiných, ale to pro mě není zase tak moc důležité :)

Libore sháněl jsem předchůdce Tritonů, z předfacelift Okty, ty jsem chtěl, ale v dobrém stavu a za rozumný peníze jsem nakonec objevil tyhle Tritony a už dobrý, už jsem si na ně zvyknul :wub:

Odkaz ke komentáři

Jjo, Kenwoody jsou fakt vybavený, ale třeba mě se třeba nelíbil slabý tuner, protože s rodinou posloucháme dost radio, přitom kamoš měl v autě Alpinu a na tom samým místě měl signál prostě lepší, a taky nemám čas něco dlouho nastavovat a ten základ je zvukově stejnej...a hlavně se mi prostě Alpinky víc líbí.

Jinak Tritony vypadaj dobře, na příští rok budu muset taky sehnat nějaký hlíny na zimu, ať to trochu vypadá.

Odkaz ke komentáři

Ve čtvrtek jsem přezul na zimní kolečka, no myslel jsem, že to bude horší, když se mi Tritony moc nelíbí, ale nakonec to vypadá fajn, co myslíte B)

A s novým rádiem mám trošku problém - byl jsem v Ahifi v Brně: dopadlo to tak, že Alpine nedoporučil, Pionner už vůbec ne a jediný co dnes stojí za koupi je Kenwood, kvůli kvalitě, výbavě a i ceně za kterou se ty rádia prodávají. Tak mě tak rozložil, ze jsem si nedovezl nic :lool:

Ale doporučoval mi tento typ:

http://www.ahifi.cz/autoradio-kenwood-kdc-bt92sd.html

To rádio jsem si taky koupil ... chtěl jsem HF, tzn aby to mělo BT. a trošku kvalitnější ... i když ten čelní panel mohl být udělaný podle mě trošku líp tzn uchycení i disp. :)

tak ale spokojený su. Jestli je něco lepšího za tu cenu radši neřeším, třeba bych na něco narazil a byl bych nasraný :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...