MiR Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 pekny Peto objednej nas vsechny pred srazem v PV :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Hezký Peťo a připojuju se k Michalovi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 No tak to nemá chybu! Bomba lak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Důkladné oblepení auta před leštěním a moc pěkná práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Kolega se taky pořádně snažil, byl jsem se tam na něj dívat snad každých 30minut :D Nevím jestli má cenu něco objednávat, aby nám na ten sraz už nesněžilo Dakie: díky Martine: měl jsem z toho trošku vítr, ale opravdu to udělal pořádně :) A dnes nám dorazil balík, co má malá tak trošku k narozeninám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 (upraveno) To věřím, že jsi měl vítr, ale jak je vidno, dopadlo to hodně dobře . Jinak nechtěl jsem se vnucovat, ale nebylo by to špatný, kdyby nám to všem místním před srazem přeleštil :D a sníh snad ještě nebude :) PS: sedačka vypadá dobře a jak to tak vypadá, tak i malé se líbí Upraveno Říjen 2, 2013 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Ještě, že to dělal chlap, jinak už bych tě podezíral z nekalých úmyslů :lool: Jak se uvidíme, tak ti vysvětlím co a jak kolem toho bylo/je ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 A sakra, až teď mi to došlo co jsem to napsal :lool: OK, pak o tom pokecáme... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Peťo vyběr sedačky chválím malé se v ní bude určitě líbyt :) naša malá potvůrka se už měsíc vozí v přesně takové :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 Moc pěkná oktávečka.. Před chvilkou jsem jí viděl naživo.. krásnej lak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 pěkně přeleštěná Peťo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 Konny: :D Kolage: Anetka už se vozila a hezky spinkala, takže se jí v ní líbí :) A musím i tobě pochválit výběr A i barvu máte Chilli Pepper? Závy: viděl, kde? Na výletě s ní dnes žena byla :) Libore díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 Pecka .... pekne se ti to leskne, strojni lesteni je fajn, hned ten lak pak vypada uplne jinak. Uz jsem se to naucil a je to pak hracka. Normalne jsem se zlekl ze mas taky vyrez naraniku jak jsi zacernil znacku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 Stála kousek od Červinkovy zastávky v Brně. Potkal sem jí cestou ze školy... Koukám, že v dáli stojí nějaká leštěnka, tak jsem si řekl, že na ní kouknu.. Z dálky už jsem viděl, že má černou masku. Přijdu blíž a vidím nápis octaviaclub a bylo mi jasné :lool: a řeknu ti, že to do poslední chvíle vypadalo jako bys měl 17" spidery Ony i ty 16" vypadaj dobře ! Moc pěkná je.. Jen jsem měl divnej pocit, když jsem si jí prohlížel, aby to nevypadalo že jí chci ukrást 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 jj Peťo, máme taky Chilli Pepper ale my teda šetřily na isofixu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 Deko, vypadá ten výřez dobře, taky jsem si říkal, když jsem tu fotku upravil. Ale na změnu v reálu se určitě nechystám ;) Závy, díky pane, že jsi tam nechal! :lool: Parkovala tam s ní žena a určitě tě neviděla, to už by se mi zmínila, že nám někdo okukoval auto ;) Kolage, škoda toho isofixu, drží to o dost lépe než jen když je přichycená pásem. Máme obě dvě možnosti jak ji přidělat, kvůli 2 Feliciím, který ještě v rodině jsou a malou určitě někdy na výlet povezou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2013 Ve středu jsem byl na výměně oleje, koupil jsem od ho Jima a i s prací v autorizáku + filtr samozřejmě to vyšlo na krásných 1400Kč :) Jinak mi odchází ledky v čtecích lampičkách, na obou už svítí jen půlka diod. Hned jak najdu původní žárovky, tak je dám zpět, to samé v parkovačkách. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 12, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2013 To je divný Peťo, u tebe ty ledky jen hoří, nepřebíjí ti altík? Mě za asi 5 let neodešla ani jedna... Jinak cena za servis je super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2013 Jen doplním, olej vyměněn při 85098km. Jestli nepřebíjí netuším, kolik by měl dávat náhodou nevíš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 12, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2013 Altík, by měl dávat 14,2-14,4V :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2013 Diky, pro jistotu si to radeji premerim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Říjen 23, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2014 Jaký je postup v roce 2014? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 Přeskočím rovnou do roku 2015 :) Nic mimořádného, nebo nového se neděje, Octa jezdí tak jak má, vše funguje, jen se mění olej a leje nafta. Ale ve středu to bylo 5 let a 2 měsíce a na budíkách mám o jedno číslo navíc, skoro to vypadá jak milion, ještě jsem si nezvykl :P Celkově můžu říci, že to auto naprosto splňuje to, co jsme od něj čekali a spíš ještě o něco víc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 22, 2015 Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 Dloooouho jsi tu Peťo nic nenapsal, ale je dobře, že octa pořád žije a slouží tak jak má 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 22, 2015 Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 Tak to je moc fajn že Octa splňuje vše cos očekával. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 23, 2015 Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 jeee ješte 7500km a mám tě :D ale to už nedoženu ja... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Libore, nový majitel bude na fóru aktivní? Už dlouho jsem nečetl nic o tom, jak má Octavie zbytečně velký kufr, který se využije maximálně jednou za rok :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Taky jsem to dlouho nikde nečetl, ale je pravda, že OI má zbytečně velkej kufr, který se využije jen jednou za rok, když chceš převést sáňky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2015 Inspirován zdejším členem jsem koupil vak pod plato, konečně se v kufru nebudou válet tašky, deštníky a podobně. Jen montáž byla horší, protože hliníkový rám byl delší (nechápu jak se jim to stalo) a musel jsem ho přidělat jinak, než říká návod, ale povedlo se :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Listopad 22, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2015 Moc dobrá věc ten vak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.