Přejít na obsah

Octavia Tour Trumf

Doporučené příspěvky

škrábanec :lol:

Z fotek to jde celkem špatně poznat co tam je, zkusím nějakýho lakýru a uvidíme ¨

Prvně když mi žena volala, tak jsem myslel, že ten nárazník úplně zrušila, tak jsem přemýšlel nad nějkou úpravičkou, nakonec nic hroznýho tam není, takže ani nový nebude

post-341-1277406712_thumb.jpg

post-341-1277406747_thumb.jpg

post-341-1277406766_thumb.jpg

post-341-1277406803_thumb.jpg

post-341-1277406849_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Garrett
Odkaz ke komentáři

A něco z čeho mám radost, koupil jsem si konečně nový kolo, je minimálně o 200% lepší než moje starý :palec:

Má jedinou nevýhodu, černý auto jsem nechtěl, aby nebylo pořád špinavý, černá je náročná že jo a kolo si černý pořídím, no taky jsem ho už utíral od prachu, ale to je naštěstí rychlovka :smich:

post-341-1277409443_thumb.jpg

post-341-1277409484_thumb.jpg

post-341-1277409609_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
škrábanec :palec:

Z fotek to jde celkem špatně poznat co tam je, zkusím nějakýho lakýru a uvidíme ¨

Prvně když mi žena volala, tak jsem myslel, že ten nárazník úplně zrušila, tak jsem přemýšlel nad nějkou úpravičkou, nakonec nic hroznýho tam není, takže ani nový nebude

nevýhoda nového auta :smich: , ale chápu tě :smich:

Odkaz ke komentáři
A něco z čeho mám radost, koupil jsem si konečně nový kolo, je minimálně o 200% lepší než moje starý :smich:

Má jedinou nevýhodu, černý auto jsem nechtěl, aby nebylo pořád špinavý, černá je náročná že jo a kolo si černý pořídím, no taky jsem ho už utíral od prachu, ale to je naštěstí rychlovka :smich:

k takovýmu kolu by se hodili pořádný šlapátka a boty ne ? a ne nášlapy na prestige :palec::smich: ... ale kolo super, kolega ma taky GHOST :smich:

Odkaz ke komentáři

Letí nám to pěkně, je to už půl roku co je Octa doma, takže dostala a dostane pár dárečků, jako umytí, plnou nádrž, čeká ji nový olej a vyleštění toho škrábnutí na nárazníku :)

Když to trošku shrnu, tak máme najeto bez pár drobných 15t km, vzala si litr oleje, jezdila od začátku za 5,9l od nějakých cca. 12t šla spotřeba lehce dolů a to zatím na 5,6l jinak dá se říct všechno v pořádku a autíčko slouží tak jak se od něj čekalo :palec::palec: :lool:

post-341-1277837692_thumb.jpg

post-341-1277837712_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
První výměna oleje je za mnou, přeleštění nárazníku, vyčtení paměti závad, cena 3000Kč

Přešel jsem na pevný interval výměny oleje po 15000km, tak jsem zvědavý jestli i po změně oleje budu muset dolívat

Nez si motor "sedne", tak asi jeste neco dolejes. Jaky olej jsi zacal pouzivat? Castrol, ze? :palec:

Odkaz ke komentáři

dakie: je to tam super, jezdíme tam každý rok aspoň na pár dní , taková druhá malá dovolená :smich:

Nohic: no myslím, že motor už by si sednout mohl, aktuálně najeto 16600km. Castrol byl v autě od výroby a mám zato, že ho tam mám zase, jiný olej jsem tam nezahlídnul

Maxim: Sedačky jsou origo, byl za ně doplatek v rámci sportpaketu, byla by chyba to nevzít, klasický sedáky mají dost malý boční vedení, tyhlety co mám já tak sezení i na delší cesty je parádní :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...