Gregy Odesláno Září 20, 2014 Sdílet Odesláno Září 20, 2014 Zdravím, vytvořil jsem podrobný návod, ze zatmavování mlhovek, jako to mají Škodovky Monte Carlo (nebo O3 a Superb 2 FL). Zatím jako video návod, postupem času zveřejním komplet foto návod zde. Dodám, že funkčnost mlhovek se samozřejmě nezměnila a svítí naprosto stejně, jako předtím. Pokud by se někdo úpravy bál, tak vám to mohu udělat. Výměnou za nalakování lišt okolo auta :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 21, 2014 Sdílet Odesláno Září 21, 2014 Take jsem si to delal. jen jsem to daval do matu. Chrom mi sel sundat normelne nitro redidlem bez problemu a nepouzil jsem zaklad na plast. Zatim drzi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gregy Odesláno Září 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2014 Hoď kdyžtak fotku. A jak ti to tím ředidlem šlo sundat? U té kyseliny je fór v tom, že to jenom potřeš a ono to krásně sleze samo, nemusíš hnout ani prstem a navíc místa která nepotřeš slezou taky, kvůli výparům v sáčku. Základ na plasty asi není potřeba, ale když už se s něčím seru, tak aby to vydrželo :). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 21, 2014 Sdílet Odesláno Září 21, 2014 (upraveno) Hodim zitra.Prave ze to slo samo az jsem cucel.Jsem to chtel odmastit a po prejeti hadrou to lezlo dolu. Slibene foto ale je to trosku spinave . Upraveno Září 24, 2014 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gregy Odesláno Září 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2014 Pěkný :). Jak budu mit čas odstavit auto na 2-3 dny, tak udělám i hlavní světla. Ale bojím se, že se to tam bude dost zahřivat a nevydrží to dlouho. Viděl jsem fotku a začerněné obyčejné paraboly vypadají skvěle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 25, 2014 Sdílet Odesláno Září 25, 2014 Ctes mi myslenky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Říjen 31, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 (upraveno) U té kyseliny je fór v tom, že to jenom potřeš a ono to krásně sleze samo Fór je, když jí naleješ do kyblíku (samozřejmě plastového), přileješ peroxid vodíku technický 30% a ponoříš to do toho. Místo 8hodin to máš za 8vteřin Upraveno Říjen 31, 2014 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 31, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 JJ,ale smrdi to desne,az to neni zdrave :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gregy Odesláno Listopad 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2014 šulda: to je sice super, že je to za 8 vteřin. Ale kolik potřebuješ té kyseliny, aby si tam mohl aspoň z části ponořit třeba tu vložku z hlavního světla...kupovat 6 litrů kyseliny+peroxid vodíku, kvůli tomu, aby to bylo rychleji je podle mě zhovadilost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Listopad 5, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2014 1) Řekl bych že to každej rozumnej člověk veme s rezervou 2) Na masku chladiče sem použil 2l kyseliny a 2 kysličníky takže na mlhovky (o kterých je tu řeč tak to nepřekrucuj) by stačil 1l kyseliny kterej stejně musíš koupit 35kč + jeden kysličník kterej mě tenkrát stál 33kč takže jakáže je to zhovadilost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Listopad 5, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2014 Na ty hlavní světla parabolická se těším :) , jinak na to lepení z5 je lepší černé lepidlo, nebude to pak dělat ty světlé okraje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radioiRH Odesláno Duben 5, 2015 Sdílet Odesláno Duben 5, 2015 dnes sem zatmavil mlhovky podle navodu a je to moc pekne na aute ted se chystam na hlavni svetla xenony 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tachos Odesláno Červenec 15, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2015 Panove zkouseli jste nekdo rozdelat i mlhy z octy2 faceliftu? Jinak mi sel ten chrom i obycejnou alpou ale rychlejsi byl pripravek Lacer ktery se prodava v Autokelly. Ale spis me zajima jestli teda nekdo zkousel ty mlhy z faceliftu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kermo Odesláno Červenec 22, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2015 Chalani ake lepidlo pouzivate na spetné zlepenie svetiel?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tachos Odesláno Červenec 25, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2015 Ja to zalepil lepidlem na motory. Drzi to a tesni. Lepil jsem hlavni svetlomety. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rodrigez Sanchez Odesláno Duben 29, 2017 Sdílet Odesláno Duben 29, 2017 Ahojte, je táto úprava legálna? Veľmi sa mi to páči. Pripadne Gregy - koľko by si chcel za takúto úpravu - keby ti to pošlem poštou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Barty96 Odesláno Září 29, 2018 Sdílet Odesláno Září 29, 2018 Může se stím normálně jezdit? Případně co STK? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Říjen 15, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2018 nedošlo k zasažení odrazové plochy světla, značky na skle jsou taky původní homologační 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AFilas Odesláno Listopad 27, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2018 Ahojte, jak to je s denním svícením na O2FL? Když budu sundávat chrom, tak předpokládám, že kyselina odstraní ze všech ploch, takže i za žárovkou denního svíceni. Můžu mít potom nějaké problémy s policií, že to bude černé? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 29, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2018 Stříknout stříbřenkou a dát tam třeba ledku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.