OCTAVIA I 2.0 85kw Odesláno Září 29, 2014 Sdílet Odesláno Září 29, 2014 Chtěl bych se vás zeptat na vaše zkušenosti, je zamykání pedálu spojky a brzdy nějaké zabezpečení? má smysl kupovat např. zámek pedálů od výrobce Bullock? Když jsem tak nad tím přemýšlel tak proč vyrábějí zámky na pedál spojky a brzdy nebylo by ůčinnější zamykat pedál plynu a tím je vlastně auto nepojízdné, bez spojky se dá jet třeba na dvojku zařazenou před nastartováním ale bez plynu se nedá jet vůbec? Co si o tom myslíte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Září 30, 2014 Sdílet Odesláno Září 30, 2014 ani jedno stejně nezabrání odtažení... Kdysi jsem si udělal velmi jednoduché zabezpečení na pedály - dva jekly, větší/menší, délka cca 25 cm, ten větší měl vyříznutou jednu stranu, aby se ten menší do něj dal vložit (takže vlastně "účko" a v něm hranol). Pak jsem do nich vyřízl zářezy na pedály. Nasazovalo se to zezadu pedálů a zepředu (prostě se ty pedály to těch jeklů "zavřeli", pak jsem na to dával velký zámek. Takže to fungovalo jako jakási klepeta na brzdu a spojku, přečuhujícím koncem to pak bránilo i sešlápnutí plynu. Docela blbě se to tam dávalo, měl jsem to hned na začátku pedálů nahoře, časem jsem se to naučil dávat pohmatu. Zabránilo to však odcizení vozu, tyč z volantu letěla jak nic, ale tohle odolalo, zřejmě kvůli tomu, že to nikdy v životě neviděl a také kvůli tomu horšímu přístupu. Kdyby si to chtěl prohlédnout musel by strčit hlavu pod úroveň sedáku. Myslím, že přitomnost toho zařízení zjistil, až při startování. Kabely už byly vytržené... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gabuliatko Odesláno Září 30, 2014 Sdílet Odesláno Září 30, 2014 Jakou má tohle výhodu oproti zamykání řadičky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 6, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2014 Pri zamknuti radicky sa da jednoducho "vyradit" a zaradit napriklad 3ku, s tym uz pri odomknutych pedaloch dokazes odist... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Říjen 7, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2014 tak tak, auto se dá jen naložit, nedá se ani táhnout, protože nebrzdí. A obecně je zamykání pedálů špatně přístupné pro násilnou manipulaci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Říjen 23, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2014 A co Zederlock? Sice se nejedná o zamykání pedálů, ale auto se stočenými koly by nemělo jít odtáhnout. Nicméně naložení jeřábem to beztak nezabrání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Říjen 23, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2014 a nezabrání ani natažení na valník, jak jsem tuhle koukal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Říjen 28, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2014 já mám 2 tajné vypinače a alarm se zapojenýma 2ma imo okruhy proti odtahu to sice neni ale běžnej blb s tim neodjede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.