Laurin Klement Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 kdyz uz jsme u toho barveni, cim nabarvit pasy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Pásy jako pásy? :D Já přemýšlel nad červenými, ale to by znamenalo vše předělat (přešít), na což asi kašlu. Ale ty asi nenabarvíš ničím, na tom nic držet nebude - leda že bys měl světlé a chtěl je obarvit na tmavo, ale naopak ee. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 (upraveno) Pussy ti nabarví Zeman :) Jinak pásy jak píše Denis přebarvit nepůjdou, jedině přešít a nebo viděl sem na nich i ušitej takovej obal, ale je to hnus Upraveno Leden 2, 2015 uživatelem zikmeister 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 To jo, obaly mají tak leda tuzeři na žigulech :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Schanel nekdo z vas cerny zpetny zrcatko+sensor? Ono s ohledem na to, ze to mam mit komplet a je to combi, tak na tom zas tolik tratit nebudu. Ja mam eleganci, takze mam v latce A i B, C slopek nevim a D je vzdycky plast. Stropnici chci stejne sundavat, chci vymenit antenu a opravit ulozeni hagusu, vylejza mi to tesneni. Jako taky bch si to prebarvil a nakoupil po castech, ale kolik vyjde jen veskery barveni (barva na latku+plast)... Ale schanet to... Uz se musi venovat polovine taky sakra:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 ten pas je uz taky necim nabarvenej, takze necim to musi jit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Ja zrcatko necham asi bily, kazdopadne cerny neni problem sehnat, zrovna Rolbař nějaký měl když sem od nej kupoval bily :) To ja mam ambiente takze vsechno plast :D Ale zase me to nijak nevadi, nejak me to vzhledove netrapi a hlavne aspon nejsou zasrany, na minulym aute sem je mel potazeny a vecne bily zasrany od rozebirani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Joo, ty spinavy sloupky vidim denne... Ne ze by se to nedalo vycistit:) Chtelo by to mit kamarada na nejakym velkym vrakovisti, abych to nemusel sledovat:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Vrakoviště je super věc, ale u nás v okolí nic podobného není :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 (upraveno) V tom je obrovska vyhoda prahy, vim minimalne o třech velkejch v Praze, vzdy tam sezenes temer vse :) Upraveno Leden 2, 2015 uživatelem zikmeister 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Majstre a schanis jen osobne nebo i telefonicky ci jinou formou el. komunikace? Nemam moc cas to objizdet:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Driv sem volal a vetsinou nemeli. Kdyz ses osobne tak i pohledaj a vetsinou najdou, po telefonu na tebe kalej :) Nejlepsi zkusenost mam s Ukrajinskou a pak jeste jeden kousek od Prumyslovy, takze kdyz neco potrebuju tak se tam cestou z prace stavim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 A ceny? U nas je mame 3/4 oproti novym dilum.. a kdyz je treba poskozzenej, jako treba plechac od rzi, tak 1/2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 (upraveno) Jak kdy, jak co, jak se s nema hadas a jakou maj naladu. Kolega si tam koupil alu 15" original bez skrabancu s novejma letnama za 3500..A novy to je v hodnote 12 tkč. Upraveno Leden 2, 2015 uživatelem zikmeister 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Tak to jsou čorky, běžně na vrakále chtějí tak minimálně půlku co za nový. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Jsem zvedav jestli s tim neco nadela ta povinnost dokumentovat rozebirany auta... Pristi tyden zkusim ty dve vrakoviste a ty dily rs stropu... @Stick: nemas zjisteny kod barvy na tu stropnici? Za usetreny prachy muzu koupit parkovaky a uz o me neuslysite...:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Kód barvy? Jak kód barvy? Prostě černá :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 Další otázka do pranice, pokud bych chtěl do budoucna vyměnit řadičku, jakou hlavici byste brali? Mám manuál, takže možností je víc: Nechat před face a vymenit za kůži s příslušnou plaketkou (6st) nebo vzít fl hlavici+předFL manžetu? A co FL Superb? Byla tam vůbec nějaká odchylka? S FL vozy nemám zkušnost, takže nevím jak se hlavice drží... OIII hlavice jde namontovat taky, ale tam už jsem četl, že se blbě drží... Děkuji! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 Ja bych dal z superba2 tu mam ja a luxusne se drzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 (upraveno) Ze SII je stejná, jako z FL. Takže běž do FL, bál jsem se, protože tvarově mi nepřišla nic moc, ale drží se dobře ;) Upraveno Leden 4, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 To bych nerekl ze je v S2 stejna jako z FL - teda kdyz jsem mel predtim O2 FL tak tam byla uplne jina radicka nez mam ted :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 (upraveno) Blbý je, že ani elsa etka nezná hlavice jako díly, sice pro OII hlavice existuje, ale pro Supa se prodává jen komplet s manžetou. Upraveno Leden 4, 2015 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 To kup rovnou s manzetou ne? Dyt to stoji par korun :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 to ani nemůžu, mám starý zámek řadičky, takže by mi díra vyšla do švu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 Tak to presne mam taky - mam ten zamek radicky schovanej pod tim. Asi to zkusim stejne udelat jako to ma Denis, tzn. necham to fiknout do svu a pak zakapnu vterinakem, ale jeste sem se k tomu nedostal Puvodne jsem chtel menit ten zamek, ale 6ku sem za to dat nechtel tak ho radsi skoro nepouzivam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 Tak to neříkej moc nahlas... jenže zase ta hlavice je udělaná tak, že ty švy přecházení do hlavice... sakra práce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 Lukáši, že ty musíš mít vždy svojí hlavu Když říkám, že to má facelift stejné, tak to má stejné - ve staré podobě (stejné jako předFL) se to dělalo asi jen rok: OII: http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/kozena-rukojet-radici-paky-6%C2%B0-octavia-ii SII: http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/kozena-radici-paka-6%C2%B0-superb-ii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 Ahaa, ja mel totiz MR09, tak tim to bude :) diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 Pokud někdo chcete dávat řadičku bez úpravy používejte z YETI sedí přesně a má všechny typy jak předfl, tak po fl, tak i tzv OIII, mám ted v OII komplet tu novou tzv OIII s manžetou i rámečkem, jen YETI bez úprav sedne. A teď každej 200,- za info :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 U Yeti jsou ale jen dva druhyne? Nebo teda aspon nikde jinde jsem nenasel 3ti typ (obauto, skoda e-shop)... Tohle beru jako neuplnou informaci! Za tu nezaplatim!! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.