kocka87 Odesláno Duben 15, 2017 Sdílet Odesláno Duben 15, 2017 To ti zbylo? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyn19 Odesláno Duben 15, 2017 Sdílet Odesláno Duben 15, 2017 Ta pětikoruna patří kam? :OOO :D Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Duben 15, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2017 Pěti koruna je z paketu Shopping plus, příslušenství nákupního košíku... Abych se dostal pořádně na podběhy, tak jsem musel vyndat centrální trubku (A to jsem si myslel, že už to nikdy dělat nebudu) no ve výsledku je to ok, díky tomu se dostanu ke svazkům a opravím a upravím co se dá (Alarm, BT handsfree, správné vedení k čidlu ostřikovačů) takže mám na zítra práce až až... no snad nebude moc pršet :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Duben 16, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2017 Skore dnešního dne...Přetlumen kufr - konkrétně podběhynatažen svazek - ostřikovače + čidlo kvality vzduchuprodloužen svazek pro handsfreevrácena centrální trubka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Duben 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2017 Skóre posledních dvou dnů: Nainstalováno ESP s HHC a XDS - plně funkční, po přehrání SW budíků bude i kontola tlaku přes budíky Vyměněno čelní sklo za sklo se sensorem natahaná elektrika: PLA Couvací kamera Tažné zařízení Svazek MDI boxu Přepojen konektor budíků, už nikdy více předFL... zapojeno čidlo kvality vzduchu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Duben 21, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2017 Auto převezeno na lepší pracoviště Upraven svazek MDI (byl o 1m kratší) a přidán aux z loketky natažen svazek footwell učasány svazky do střechy zítra udělám přípravu na výhřev zadku a začku montovat zpátky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Květen 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2017 Prosím o radu... Výplně dveří, konečně se mi povedlo dát dohromady sadu na přečalounění, srdíčka mám venku a teď... jedno je jasný, šití bude červené, aby ladilo s volantem, řadičkou, opěrkou a brzdou, ale co matroš... mám vzít hovězí kůži, nebo se spokojit s ekokůží... alcantara mi přijde absolutně zbytečná... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Květen 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2017 Tak a posuneme se zase o kousek Krytka zamku ridice. Konecne v barve a na svem miste Antenicka konecne bude radiooo... Asi 1.5roku cekani A troska tuningu;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Květen 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2017 (upraveno) tak dnešní práce Upraveno Květen 14, 2017 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 15, 2017 Sdílet Odesláno Květen 15, 2017 kolik si v tom uz utopil? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Květen 15, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2017 Jsou otázka na které už nechci znát odpovědi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Květen 18, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2017 Tak dnešní pokus o aerodynamické vylepšení... Zadělat díry bude trošku oříšek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Květen 22, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2017 stropnice nahozena, už to svítí, bliká, stíní a tlumí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červen 17, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2017 Silent please! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červen 18, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2017 Kdyby chtěl mému projektu někdo pomoci, tak scháním pár specialitek... Vyhřívaná zadní sedadla, podmínkou je jen funkční výhřev, opěrka s prostorem a boční polstry výhodou, půjde to na přečalouní... Přední boční skla sunsafe značení na sklech 43R-000025, laminated, číslo dílu 1Z0845021 1Z0845022 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červen 22, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2017 Hadej hadej hadaci, co je na octuly divne... A tady je dalsi drobnost pro vetsi celek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kejml Odesláno Červen 22, 2017 Sdílet Odesláno Červen 22, 2017 Trojková slepice s dvojkovými koly? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červen 27, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2017 Tak a vyhřívaná zadní sedadla jsou doma... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červen 27, 2017 Sdílet Odesláno Červen 27, 2017 vsechno fajn.. ale jak to jezdi s tou prevodovkou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červen 27, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2017 Ta je ještě uklizená, bude se přehazovat až se spojkou a setrvákem, takže nejdřív v srpnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červenec 1, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2017 Volba - standartní výška odpružení nebo sportovní? RS nechci kvůli praktičnosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červenec 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2017 skóre dne: auto má vytlumené podběhy zadní zastěrky přípravu na světýlka ve víku kufru alá Superb 5L nádržku ostřikovačů + čidlo hladiny kapaliny do ostřikovačů; bez sundavání nárazníku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 3, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2017 co si použil na podběhy? by mě zajímalo jestli je tam nějaký znatelný rozdíl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 3, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2017 a foto nemas ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červenec 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2017 Rozdíl pošlu v pátek, auto je pořád na špalkách. Jak je vidět na plastu je to úplně nádherné, ale OII má v pozdějších MR koberec, takže lepit cokoliv je děs, já jsem použil chemopren, nejdříve penetroval a pak lepil. Materiál je EPDM pěna, 6mm víc už nedávat. Je to pokus, nechám po to podzima a uvidím co se tam drží a podobně, společně s úpravami. Jde hlavně o to oddělení od plechu a prostoru, víc se tam vymýšlet nedá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červenec 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2017 Jelikož mám pořád dovolenou, tak jsem se jal dokončit milion a jednu věc, kterou jsem měl rozdělanou a nebo v garáži. úprava tlumení tak, abych doplnil kde chybí a upravil tvar tam, kde odstávalo a bránilo koberci, viz hlavně tunel... Povedlo se a sezazení všeho bylo jedna báseň A pak už přišla řada na detaily Poslední velká věc byl středový panel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 8, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2017 nepřehnal si to už trošku víc? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červenec 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2017 ee, ono už jsem přidal jen pár míst, např u pedálů, jinak materiálu je tam +- pořád stejně, na kastli není lepeno už nic, jen bitumen, takže opravy nejsou problém, ale je zo znát, nějaký kilo se tam schovalo :) Dneska mě čeká vyříznutí plastu okolo trojpáčky, což bude trošku problém, posledně se mi to úplně nepovedlo :( A co jsem nevyfotil, je výplń loketky s ovladači výhřevu zadních sedadel FL :) @Rolbař: je velký rozdíl mezi dečkami pro kůži a pro textil? Mám koupeny textilní s výhřevem (změřeno, je funkční) a chci to přečalounit do alcantary+eko kůže, chápu, že pro kůži musí hřát víc, ale pro příjemnou temperaci zadku by to mohlo stačit nebo? No a k tlumení, mám 1ks sunsafe skla, teď mě čeká už jen jedno, pak vytlumím dveře a víc už na tom autě prostě udělat nejde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 8, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2017 rozdíl deček je v délce kůže má vyhřívanou i hranu sedáku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červenec 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2017 Takže pro moje potřeby a s alcantarou to nebude extra problém :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.