Přemin Odesláno Říjen 21, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 Zdravím Vás všechny.. Mám takový problém.Zničeho nic mi začla blikat kontrolka tlaku oleje. takže jsem vyměnil čidlo...nic....pak jsem teda sundal vanu, nic tam nebylo, vyčistil, vyměnil olej, filtr a tak.. A pořád nic..čerpadlo na olej běží.. Kontrolka se rozsvítí vždy nad 2000 otáček, jedu tak svítí..a když stojím třeba na křižovatce tak zhasne a když se rozjedu tak zase začne řvááááát :-) nevíte někdo čím by to mohlo být? kdo si mi říkal, že může být vyběhané čerpadlo.Je to možné?Ono olej tlačí, jinak bych to asi už zadřel. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Říjen 25, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2014 Čerpadlo olej tlačiť môže ale to neznamená, že vytvára dostatočný tlak oleja. Bolo by treba zmerať tlak oleja - na základe toho je možné zistiť či to spôsobuje čerpadlo. Prípadne to môže spôsobovať aj znečistený sací kôš oleja. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Přemin Odesláno Říjen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2014 ahoj..no koš je čistej..ten jsem čistil.A jak změřím ten tlak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Říjen 27, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2014 Demontovat cislo. Namontovat tlakomer a pozriet ci je spravny tlak oleja. Ak je tlak oleja O.K. Tak mas vadne cidlo aj ked je nove!!!! Alebo cerpadlo je K.O. Alebo je zaneseny saci kos. B) Vela krat sa mi stalo ze aj nove cidlo bolo ZLE. Bud nezhaslo pri nastartovanom motore alebo zacalo svieti pri 3000otackach. :smich: Najlacnejsia oprava pre teba bude : Kupit nove cidlo. Ak nepomoze tak dat do servisu nech zmeraju tlak oleja. Urcite nemas doma budik na meranie tlaku oleja. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 27, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2014 Stejný případ jsem měl i já. Při nastartování jsem podle poslechu poznal, že se olej natlačil a motor jel tichšeji, ale k závadě: v servise mi měnili čidlo bez výsledku, jsem jim zaplatil a jel jsem domů. Rozebral jsem budíky a přepájel místa jak u padajících ručiček a problém vyřešen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Přemin Odesláno Říjen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2014 Čidlo jsem dal nové.takže mám kupit nové?byla to jen stovka..a jak píšeš.tak se to rozvití při překročení cca 2000 otáček. NO tlakoměr nemám. Já právě nevím,jestli to může být v elektrice někde.Je to možné? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Říjen 27, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2014 Daj si zmerat tlak oleja!!!! :palec: A podla toho uz budes vediet co je zle!!!! CIDLO, SACI KOS ZANESENY, VADNE OLEJOVE CERPADLO. Cidlo za 100kc urcite nebude moc kvalitne!!!!! made in china. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Přemin Odesláno Říjen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2014 sací koš je čistej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Listopad 2, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 Dej si změřit ten tlak oleje !!!!! Pak se ptej dál !!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.