fenecek Odesláno Listopad 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2014 tak sem dneska koupil palivak a zejtra ho vymenim original stal 95kc po sleve :-) tak ze parada. sem na to zvedavej jak se to bude chovat s novym palivakem. ale ethanol uz do ni nikdy nenaleju... u vectry me to rozpustilo benzinovy hadice ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Listopad 6, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2014 radsej kup poriadne 100 oktanove palivo ,ako tam liat nieco, na co nie je prisposobena riadiaca jednotka a ani motor..... A ked vies,ze uz u predchadzajuceho auta si mal s tym problemy,tak nechapem,preco si to skusal zas ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fenecek Odesláno Listopad 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2014 jiny auto :-) jinej palivovej system 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fenecek Odesláno Listopad 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2014 tak sem vymenil palivak a zjistil sem ze byla natazena trubka, mezi cerpadlem a filtrem :-( tak sem ji vymenil filtr dal novej a zase sem zacal nadavat. houpani otacek nezmyzelo :-( uz nevim? jsem z toho na prasky... nevim co s tim.??? VAG stale porad nic nepise tak nevim ?? zkusim jeste vymenit ty cidla na teplotu i kdyz teplotu to ukazuje zpravne ... jinac sem vymenil fridex a proplachnul celou chladici soustavu. nekdo jeste naky jiny napady?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Listopad 11, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2014 Projdi si všechny hadice, rado to praska. Ja nedavno zjistil praaklou hadici na odvzdusnovani kliky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fenecek Odesláno Listopad 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 okej zkusim to :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest GaGy Odesláno Listopad 23, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 S vyměnou kapaliny si ničím nepomůžeš tady jsou na vine čidla teploty. Za studena je to OK ,protože jednotka dává motoru bohatou smě ,ale jakmile se motor zahřeje tak přichází problem jednatka dostane infromaci že může dát mene paliva a dává ho až přílíš málo ... Koupil sem druhé čidlo ale je to ještě horší, bojím se že to byla čína. Diagnostika vypíše přesně tyto závady: -Obvod meření teploty chladicí kapaliny motoru - rozsah provozních hodnot - přerušovaný -Hodnota upravy regulace směsy Po vymazání to jezdí chvíli dobře... Takže v týdnu vyzkouším další čidlo a uvidím... Zajimavé je že na budíku to ukazuje teplotu správnou a do jednotky to posíla špatné informace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Listopad 23, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 todle ste zkoušely? http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=23019 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest GaGy Odesláno Listopad 23, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 Ano.. U mě to dělá to čidlo ,to je jasné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luki@007 Odesláno Listopad 23, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 Jak už jsem tady jednou psal, výměna kapaliny je k ničemu. Ta nemá na tenhle problém žádný vliv. Čidlo pro teplotu, která se ti ukazuje na budíkách je jiné, než pro ŘJ. Tzn. že na budíkách ti to může ukazovat teplotu normální, ale druhé čidlo pro ŘJ dává úplně jiné údaje. Jen pro úplnost ještě dodám, že hned za škrtící klapkou je čidlo teploty vzduchu. Když je zasr**é od zbytků oleje, tak taky ukazuje blbě a i to má vliv na houpání otáček. Chce ho to taky pořádně vyčistit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest GaGy Odesláno Listopad 23, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 Ted sem vytahl to čidlo za klapkou a vyčistil sprejem na kotouče. Bylo v celku čisté. Navíc mi diagnostika napsala čidlo vody. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fenecek Odesláno Listopad 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 jenom ze me to dela nepravidelne... obcas jo obcas ne a nema to moc vliv na to jestly je to studeny nebo ohraty :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest GaGy Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 Mě to taky neudělá pokaždé ,ale je mi jasné že tam jde chudá směs... Jakou ti ukazuje palubní počítač spotřebu při cc20 km a klidné jízdě ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fenecek Odesláno Listopad 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 no silenou skace tam 30l kdyz je to studeny jak se to ohreje tak to spadne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest GaGy Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 Tak sem dal druhé čidlo ... Bohužel opět to same... Motor jel dva dny hezky.. PO delší trase když se zahřal opět houpaní otaček, takže čidlem to není. Tak už nevím co by to mohlo dělat. Zajimavé je že když chybu vymažu že auto jezdí den dobře. Pak se to zase zahřeje a opět ta sama písnička. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tsmarda Odesláno Duben 25, 2015 Sdílet Odesláno Duben 25, 2015 Tak sem dal druhé čidlo ... Bohužel opět to same... Motor jel dva dny hezky.. PO delší trase když se zahřal opět houpaní otaček, takže čidlem to není. Tak už nevím co by to mohlo dělat. Zajimavé je že když chybu vymažu že auto jezdí den dobře. Pak se to zase zahřeje a opět ta sama písnička. Zdravím,mám ten stejný problém,ale řešení jsem tu nenašel. Přišel jste na to na konec? Děkuji za jakoukoliv odpověď :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.