mischicka Odesláno Červen 2, 2011 Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 Mě by v celku zajímalo jak se zajistit proti krádeži kol.Mám bezpečáky,ale to je dle mě pro zloděje lahoda.V celku se u nás během 3 týdnu rozjela krádež kol octavia a mě běhá mráz po zádech,třeba dnes jsem jel do práce a řešily jeden případ kdy bylo auto bez kol a jen tak leželo na břichu hmm!!! :) :D :D :D Kde to je to "u vás"? Myslel jsem, že krádeže kol jsou už minulostí a teď frčí bagy, navi, apod. Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Červen 2, 2011 Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 Ja odporúčam použiť bezpečnostné šróby Audi - je ich niekoľko desiatok rôznych prevedení, pochybujem, že zmrdi budú mať k dispozícii celú sadu, ako mávajú tých zopár škodováckych... Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červen 2, 2011 Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 Známému, co jsem mu kdysi prodal kola, se už dvakrát stalo, že baterka KO a nemohl se dostat do auta, bo neměl žádný zámek, už ho má... To se dá elegantně vyřešit. Vlezeš pod auto a napojíš + pól na startéru a už máš napětí. Samosebou odemknout si klíčkem je jednoduší, ale tohle je zase lepší než něco kuchat :) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 3, 2011 Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 Ja odporúčam použiť bezpečnostné šróby Audi - je ich niekoľko desiatok rôznych prevedení, pochybujem, že zmrdi budú mať k dispozícii celú sadu, ako mávajú tých zopár škodováckych... Jenže to nesmí přijít a povolit je natvrdku bez jakýchkoliv nástavců hrubou sílou. Ty Audi jsou taky s vnitřním mnohohranem nebo jsou řešené jinak? To se dá elegantně vyřešit.Vlezeš pod auto a napojíš + pól na startéru a už máš napětí. Samosebou odemknout si klíčkem je jednoduší, ale tohle je zase lepší než něco kuchat :D Myslíš seženeš si montérky a nářadí, vlezeš pod auto, v té 20 cm mezeře odděláš kryt pod motorem a napojíš napětí třeba z veřejného osvětlení? Musíš samozřejmě počkat až se setmí, aby svítilo :o :) Tohle všechno můžeš dělat doma v garáži, ale ne když jsi někde mimo, na tom se jistě shodneme :) Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červen 6, 2011 Sdílet Odesláno Červen 6, 2011 Michale jasný Ale lepší-levnější než odvrtávat zámek... :D Odkaz ke komentáři
profor Odesláno Září 3, 2011 Sdílet Odesláno Září 3, 2011 Ja mám skúsenosť čo sa toho rušenia týka: ešte ked som mal bmw, bol dorábaný imobilizér META a to taký že som nosil na klúčoch prívesok. Minulý november idem na D1 smerom na žilinu a tankujem na Shell, zaplatím, nenaštartujem. Nič. svietili kontrolky atď... no takže: tá RJ komunikovala s príveskom po zapnutí napájania na nejakej frekvencii ktorú tam niečo rušilo (auto som odomkol dialkou) a nedovolilo to odblokovať imo. Ma išlo j...ť. tak som poprosil pumpára nech ma potlačí a keďže som vedel že ten imo bol pri rj motoru tak som to v nasratí proste odstrihol a dal som tam čokoládku! Dakde ten imo ešte mám, rozumýšlal som že ho dám do okty, ale radšej buď magnet ako som to mal na fabii. Tam som to vmontoval do BSG a ešte po odpojení vecí mi to rozblikalo smerovky Odkaz ke komentáři
profor Odesláno Říjen 27, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 Ty máš prístupný štartér zospodu? Ja tam mám dekel tak neviem ako by som dával ešte ten dekel dole. To se dá elegantně vyřešit. Vlezeš pod auto a napojíš + pól na startéru a už máš napětí. Samosebou odemknout si klíčkem je jednoduší, ale tohle je zase lepší než něco kuchat :) Odkaz ke komentáři
petr07 Odesláno Prosinec 26, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2011 Co říkáte na tohle? www.mojeema.cz Odkaz ke komentáři
profor Odesláno Prosinec 26, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2011 kto vie ako to bude rýchlo reagovať :) inak by to bolo pekne okaté v tom zapalovači, nápad isto dobrý. Skôr by som to šturil do kufra. Odkaz ke komentáři
petr07 Odesláno Prosinec 26, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2011 Přesně do kufru,jde k tomu ještě prodlužovací kabel od zásuvky a další čidlo,které můžeš umístit někde v autě. Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Prosinec 26, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2011 Nevím, ale nepřijde mi úplně praktické zapínání a vypínání prozvoněním. Jako provizorní řešení super, ale na stálo nic moc a navíc to nic neblokuje. Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 26, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2011 Drahe a k nicemu Rusicka stoji cca 600 kc a tel si ani nepipne.... vlastni skusenost a jestli by to chteli ukrast urco maji rusicku a jinne vyfikundace.... GSM nepouzivam cca 5 let. NEma to cenu...A jestli neco radiem pouzivat pouzit jinne kmitoctove pasmo... Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2011 (upraveno) p2p: bavíme se o radiovém vyhledávání??? Jestli ano tak to odrušit nejde... P.S koukám žes to upravil... Upraveno Prosinec 26, 2011 uživatelem romariooo Odkaz ke komentáři
profor Odesláno Prosinec 26, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2011 ajajaj táto téma:) Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 (upraveno) Cest octavaci no co si budem rikat vcera rodicum ukradli fabii II combi a to tam mela sekerku a nejaky bezpecnostni zamky nebo co. Stejne jim to trvalo podle kamer jen par min. Premyslim co si mam dat do auta ja. Obycejnej construct si nechci dat ale ten construct 3 system me laka. Ikdyz jak tu bylo receno zlodeji dokazou obejit vsechno. Neco jim trva dyl ale i tak to obejdou. Upraveno Leden 20, 2012 uživatelem Pepik90 Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 21, 2012 Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 nej je instalovat nečekané věci, předem neidetifikovatelné, případně vyšší stupeň zabezpečení, než by se u auto předpokládalo tajný vypínač, diagnostika ...... Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 Co to je sekerka? Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Leden 21, 2012 Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 Zamok na volant... napriklad Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 Jo tak! No tak to je vyhozená "investice" zámek na volant ;) To pomuže jen v připadě když vedel sebe stoji dvě stejná auta a zloděj je feták nebo někdo podobný kdo se chce s tim autem svézt a nebo udělat loup.přepadení jinak ta páka na volant absolutne nemá smysl :( Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Leden 30, 2012 Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 zdarec tak sem se ten dozvěděl že existuje nějakej vynález že když někdo chce neoprávněně nastartovat tak se sekne nějaky relé a pak to auto nejede.... máte s tim nějaky zkušenosti???? Odkaz ke komentáři
Petr_PM Odesláno Říjen 8, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 Ahoj, plánuju tajný vypínač. Máte někdo tip, co přerušit? Mám OI TDI 74 kW PD. Díky za rady. Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Říjen 9, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 Pepik90 a Petr_PM já mám tohle http://www.autoalarmy.cz/clanky/imobilizer-sky-brake-recenze.html a jsem velice spokojený a ať si auto třeba vykradou ale ať ho neukradnou Odkaz ke komentáři
Petr_PM Odesláno Říjen 9, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 Jj, díky za tip. Ale jde o to, co přímo přerušit? Přívod k čerpadlu? Nebo něco jiného? Startér je asi blbost, případnej zloděj hned uvidí, že tam něco je. Nebo právě naopak je dobře že to pozná hned? Jsem z toho nějakej jelen... Odkaz ke komentáři
Makovice Odesláno Říjen 9, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 A co odpojit 3 ze 4 vstriku ;) ... auto po startovani skitne, ale nenastartuje. Takze zlodej nepredpoklada imobilizer ;) Odkaz ke komentáři
Sobiho Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Já nemám na autě jediný funkční zámek, vše vymontované a v kufru je znehodnocený, takže s ním nejde hnout. Jen mám obavy, že pokud mi klekne baterie, tak to neotevřu, uvažuji o nějakém vývodu z baterie +/- do podvozku na který bych se pak mohl v případě nouze připojit např startovacíma kabelama, ale zase to musí být zabezpečený vůči zkratu a bordelu ze silnice. Asi nějaký průmyslový konektor... Nemáte to někdo pořešeno? :-) Odkaz ke komentáři
gord007 Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 (upraveno) Nemá někdo zkušenosti s tímto? Nevypadá to marně... Upraveno Září 30, 2013 uživatelem gord007 Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 Nemá někdo zkušenosti s tímto? Nevypadá to marně... nevím ale přijde mi to moc po ruce aby to nebylo moc snadný pro zloděje Odkaz ke komentáři
gord007 Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 No to je pravda a taky to není za pár kaček.. Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 to jo, ale těch možností je toli, si myslím, že než by na to přišel, dlouhá doba, navíc si myslím, že zloději musí mít ošefovaný, i jaký klíče máte na svazku co v tom autě děláte atd. teda spoň podle mě. Odkaz ke komentáři
Colek76 Odesláno Listopad 18, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2013 (upraveno) Přmýšlím, že dám na přívod paliva elektromagnetický ventil na tajný vypínač, přeruším tím přívod paliva na nějakém spatně dostupném místě, ale nebudu zasahovat do elektroniky auta. Nemá někdo nějakej typ na ventil? Upraveno Listopad 18, 2013 uživatelem Colek76 Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky