Přejít na obsah

Zabezpečení vozidel

Doporučené příspěvky

Mě by v celku zajímalo jak se zajistit proti krádeži kol.Mám bezpečáky,ale to je dle mě pro zloděje lahoda.V celku se u nás během 3 týdnu rozjela krádež kol octavia a mě běhá mráz po zádech,třeba dnes jsem jel do práce a řešily jeden případ kdy bylo auto bez kol a jen tak leželo na břichu hmm!!! :) :D :D :D

Kde to je to "u vás"? Myslel jsem, že krádeže kol jsou už minulostí a teď frčí bagy, navi, apod.

Odkaz ke komentáři
Známému, co jsem mu kdysi prodal kola, se už dvakrát stalo, že baterka KO a nemohl se dostat do auta, bo neměl žádný zámek, už ho má...

To se dá elegantně vyřešit.

Vlezeš pod auto a napojíš + pól na startéru a už máš napětí.

Samosebou odemknout si klíčkem je jednoduší, ale tohle je zase lepší než něco kuchat :)

Odkaz ke komentáři
Ja odporúčam použiť bezpečnostné šróby Audi - je ich niekoľko desiatok rôznych prevedení, pochybujem, že zmrdi budú mať k dispozícii celú sadu, ako mávajú tých zopár škodováckych...

Jenže to nesmí přijít a povolit je natvrdku bez jakýchkoliv nástavců hrubou sílou.

Ty Audi jsou taky s vnitřním mnohohranem nebo jsou řešené jinak?

Samosebou odemknout si klíčkem je jednoduší, ale tohle je zase lepší než něco kuchat :D

Myslíš seženeš si montérky a nářadí, vlezeš pod auto, v té 20 cm mezeře odděláš kryt pod motorem a napojíš napětí třeba z veřejného osvětlení? Musíš samozřejmě počkat až se setmí, aby svítilo :o :)

Tohle všechno můžeš dělat doma v garáži, ale ne když jsi někde mimo, na tom se jistě shodneme :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Ja mám skúsenosť čo sa toho rušenia týka:

ešte ked som mal bmw, bol dorábaný imobilizér META a to taký že som nosil na klúčoch prívesok.

Minulý november idem na D1 smerom na žilinu a tankujem na Shell, zaplatím, nenaštartujem.

Nič. svietili kontrolky atď... no takže: tá RJ komunikovala s príveskom po zapnutí napájania na nejakej frekvencii ktorú tam niečo rušilo (auto som odomkol dialkou) a nedovolilo to odblokovať imo. Ma išlo j...ť. tak som poprosil pumpára nech ma potlačí a keďže som vedel že ten imo bol pri rj motoru tak som to v nasratí proste odstrihol a dal som tam čokoládku!

Dakde ten imo ešte mám, rozumýšlal som že ho dám do okty, ale radšej buď magnet ako som to mal na fabii.

Tam som to vmontoval do BSG a ešte po odpojení vecí mi to rozblikalo smerovky :angry:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Ty máš prístupný štartér zospodu?

Ja tam mám dekel tak neviem ako by som dával ešte ten dekel dole.

Samosebou odemknout si klíčkem je jednoduší, ale tohle je zase lepší než něco kuchat :)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 4 týdny později...

Cest octavaci no co si budem rikat vcera rodicum ukradli fabii II combi a to tam mela sekerku a nejaky bezpecnostni zamky nebo co. Stejne jim to trvalo podle kamer jen par min. Premyslim co si mam dat do auta ja. Obycejnej construct si nechci dat ale ten construct 3 system me laka. Ikdyz jak tu bylo receno zlodeji dokazou obejit vsechno. Neco jim trva dyl ale i tak to obejdou.

Upraveno uživatelem Pepik90
Odkaz ke komentáři

Jo tak! No tak to je vyhozená "investice" zámek na volant ;) To pomuže jen v připadě když vedel sebe stoji dvě stejná auta a zloděj je feták nebo někdo podobný kdo se chce s tim autem svézt a nebo udělat loup.přepadení jinak ta páka na volant absolutne nemá smysl :(

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 8 měsíců později...
  • o 3 měsíce později...

Já nemám na autě jediný funkční zámek, vše vymontované a v kufru je znehodnocený, takže s ním nejde hnout. Jen mám obavy, že pokud mi klekne baterie, tak to neotevřu, uvažuji o nějakém vývodu z baterie +/- do podvozku na který bych se pak mohl v případě nouze připojit např startovacíma kabelama, ale zase to musí být zabezpečený vůči zkratu a bordelu ze silnice. Asi nějaký průmyslový konektor... Nemáte to někdo pořešeno? :-)

Odkaz ke komentáři
  • o 8 měsíců později...
  • o měsíc později...

Přmýšlím, že dám na přívod paliva elektromagnetický ventil na tajný vypínač, přeruším tím přívod paliva na nějakém spatně dostupném místě, ale nebudu zasahovat do elektroniky auta.

Nemá někdo nějakej typ na ventil?

Upraveno uživatelem Colek76
Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...