Přejít na obsah

Zabezpečení vozidel

Doporučené příspěvky

Ja osobne mam zaslepene zamky, DO funguje dostatocne spolahlivo. Ak niekto neveri v spolahlivost, moze si spravit dve kontaktne plosky "niekde na aute" a nasledne pri probelmoch pomocou malej baterocky nudzovo otvorit dvere. :D

Co je este zaujimave je napriklad TGPS (predavaju ho v CR), je to kombinacia GPS a GSM modulu, pri pohybe vozidla (za nastavenych podmiennok) vysiela bud data, alebo SMS polohu vozidla. Ked ho dobre schovas, tak prv ako zacnu auto rozoberat, mozes byt s policiou pri aute. :smich:

Odkaz ke komentáři

dnes se dá dobře pořídit gps a gsm lokalizátor, myslím, že to chce zkombinovat s tajným vypínačem případně něčím dalším, co by bylo pro případného zloděje nečekané, ovšem na druhé straně gps, pokud nevidí přímo na družice je k prdu a gsm se dá vyrušit docela lehce, zamykání zpátečky je spíš dobré k zapuzení opravdu socek, který půjdou o auto vedle, jinak se kradou auta i se zamčenou zpátečkou

každopádně si myslím, že celkem k ničemu jsou origo alarmy i immo

Odkaz ke komentáři

Souhlas s Romanem.

Jinak opet a zase jsem mel zaseknuty Construct :D Coz s ohledem na me DSG je celkem neprijemna vec, zvlast kdyz auto stalo v garazi... Ale pri odblokovavani technikem z Constructu jsem aspon videl, jak vlastne cely 3 System funguje :smich:

Odkaz ke komentáři

Nastesti jsem tolik nespechal, ale nase.e to slusne.. Horsi to bylo minule, to se mi to pos.. v nedeli dopoledne a jeste na severni Morave, takze mne jen odtahli do servisu a cekalo se do druheho dne. Fakt super..

Ale je fakt ze kdyz jsem videl cely ten system, tak obejit to neni nic moc... Videl bych to leda tak na auto s ramenem, odblokovani systemu jen tak na ulici asi nehrozi :smich:

Odkaz ke komentáři

Ale vzdyt Construct odemykaji bez klicu do par minut..?? :smich:

Ja osobne nedam asi nic z vyse zmineneho... Precijen uz nejsem se svym vozem na 1. pricce chtenosti :D

Myslite si, ze na piskovani/leptani autoskel je dobre priplatit za to s registraci do CEBIA cca 1600,- , nebo staci vinprotect cca 400,-??

Odkaz ke komentáři

Ten GPS lokalizator je bez problemov, pokial to zlodej nevie. Inak staci kupit za par korun rusicku a neposle to ziadnu spravu... :D

Najlepsie je aj tak skombinovat viac veci (mechanika + elektronika), vzdy je sanca, ze vedla bude stat menej zabezpecene auto a to moje zostane aspon na mieste stat. :smich:

Odkaz ke komentáři

Dle mého je nejúčinější pořídit si tajný spínač - je to relativně levná záležitost a dosti účinná. Mech. zabezpečení je už dneska takový standart ale to dneska už týpky jen na chvilku zpomalí.

Jinak je i jinačí řešení a čím dál tím víc lidí toho využívá . Jedna se o připojištění na 3-5 let nového vozu a v případě odcizení nebo totální havárky vám pojišťovna dorovná rozdíl do nové ceny auta. Takže vlastně několik roků jezdíte bezstarostně a defakto ani nemusíte dávat žádné mech. zabezpečení nebo alarmy. Za těch pár let auto stejně prodáte a můžete to dělat pořád dokolečka.

Odkaz ke komentáři

Delal jsem zabezpeceni aut jak tajnym vypinacem a je to na prd.... Zrucnejsi zlodej to obejde relativne rychle... Dal jsem delal immo s GSM... pekna vecicka ale ty rusicky pouzivaji skoro vsichny zlodeji.... tim padem na prd... Kombinace s GPS je lepsi, hur se to zarusi, ale musite dat nekde nejakou antenu a neni problem ji urvat atd.... Nejlepsi kombinace podle mne je udelano doma a to cokoliv co zlodej nepredpoklada.... Tj. Kutil Tim.... :huh: ;) :o a to je pekne nasere... Jinak zabezpecenim se zabyvam pomerne dlouho a hlavne jsem vsechno konzultoval s ex zlodejem a je to pekny mazec co vsechno udelaji aby to ukradli....radeji nevedet a pojistit....

Odkaz ke komentáři
Delal jsem zabezpeceni aut jak tajnym vypinacem a je to na prd.... Zrucnejsi zlodej to obejde relativne rychle... Dal jsem delal immo s GSM... pekna vecicka ale ty rusicky pouzivaji skoro vsichny zlodeji.... tim padem na prd... Kombinace s GPS je lepsi, hur se to zarusi,

no jo, ale GPS s tebou komunikuje přes gsm, takže je jedno jestli jen gsm nebo gsm+gps, tam je to spíš o přesnosti lokalizace, kde je gps přesnější

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Mas pravdu tie svetla…ano nepochopim. Na druhu stranu asi sa musi tocit business - baterku prebija len pri brzdeni motorom, inak nedobija, zamer ju rychlejsie odrovnat? Mne na tom aute chyba pouzitie zdraveho rozumu? Tolko detailov co kazi celkovy dojem… Uprimne - keby mi teraz ponukli SIII co som mal “novy” ja ho hned beriem.    Vyslovene ma otravuju asistenti - pri kazdom starte minas cas vypinanim zbytocnosti a aj tak auto s tebou zapasi, ze nejdes tak na dialnici (uprostred) ako si mysli ono.  Ten olej je v motore tak riedky, ze pri zahriatom motore a stiahnutych oknach v zastavbe pocujem vacku ako cvaka. U SIII radsej vypli kontrolku mazania tusim do 1600 ot inak by preblikavala. A uz sa mi podaril ulomit jazycek na zadnom plate…takze roleta sa uz nezatahuje 🙂  Uvidime dalej, beriem ze je to spotrebny tovar…setrit na neho a vyvalit 1,6 m…toto bych nespravil.  
    • Mám co dočinění s Kodiaqem RS a tam je odezva taky vlažnější. Ale už jsem si asi zvykl u 2.0 TSI 140kW. Jinak ty asistenti to je zlo, u toho Kodiaqu mi několikrát bez viditelného důvodu pískalo upozornění na hrozící srážku. Místo věnování se řízení jsem tak řešil co píská a proč. A zase obrovské displaye všude, ale u tak závažné věci svítí jen chvilku malá kontrolka. Hrozně nerad s tím autem jezdím - furt tam něco pípá. A nechápu jednu věc, auto má světelný senzor, ale i přesto i ve dne při odemčení funguje comming home a leaving home, jako wtf, i 14 roků starý superb pozná den a nesvítí zbytečně světly. A po 5 tis. km už skáčou stěrače. Kdybych to auto koupil, tak jsem pěkně nasraný. Fajn je akorát ticho za jízdy a sedačky.
    • Dnes najazdene 8900 km a neda mi to, ale: 1. Skoda spravila inkognito update a poslala ho do aut. Vysledok - 1. tvrde zabrzdenie uprostred krizovatky, 2. pri parkovani do pozdlzneho smeru 4x brzda, za mna bezdovodne. Chlapci v Skode znesiem toho dost, ale toto je za hranou… Safety First…pred updatom som ziadny problem nepostrehol. Vitaj v online svete! 2. Elektrony - vychytavka - vybranie materialu “jarok”, no s umyvanim sa nepocitalo 🙂 hlavne, ze sme usetrili trochu hlinniku 3. Zadny spojler - vyborne na bezkontaktnej umyvacke. Dva krat vas vysprchuje odrazajuci sa prud vody a date si pozor! Umyvanie okna pod siltom, je to zazitok 🙂 klasicky smetak tam nedate, potreba nosit zo sebou handru! 4. Laura je fajn, ale chuda natvrdle…zatial nevidim jej prinos mimo vykuzlenie usmevu pri je odpovediach, super!  5. Odozva motora, no potom co automobilky online posielaju aktualnu spotrebu “do Bruselu” (pokial to nie je vyhovorka). Pri porovnani na SIII s rovnakou motorizaciou mam pocit, ze Skodovka tie motory jednoducho nechce predavat. Mozno “po zabehu” bude nejake prebranie? Mozno necakany update? Cakanie na Godota? Ta latencia mi pride oproti SIII markantna. 6. A dnes perlicka, to ma prinutilo opat popisat spolunazivanie. Vonku 22 C, vypnuta klimatizacia, teplota v aute na 22 C pootvorene okna a auto miesto (moja predstava) priebezneho pustania vzduchu z vonku KURI tak az to je neprijemne. Ze by novy update?  Neviem ci je to odflaknute odizolovanie prudu tepleho vzduchu z motora, ktore vam moze ist bokmi pod kapotou priamo do nasavania vzduchu do kabiny…alebo sa skratka pocita, ze klimu si vypne len blbec.    A teraz nieco pozitivne…ufff… 7. Dazdnik vo dverach spolujazdca nie je ako pri predchadzajucej generacii 🙂 8. A nalepka LK posobi sitozne ako u predchodcu. Ja neviem mozno inflacia od roku 2020, ale u vlajkovej lodi Skody (mozno uz nie je), som tak nejako na pochybach… Celkovo auto fajn, pohodlne…ale poznate to su tam detaily, ktore otravuju.    
  • Vytvořit...