speKtis Odesláno Únor 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Nejdřív chci vidět jeho auto, pak to budu řešit dál.. Zajímalo mě jestli s tim někdo nemá zkušenost, zda to vůbec má cenu... Toho člověka totiž neznám, pouze vim že to byla stejná octávka combi, poznam jí až jí tu uvidim... Musí mít na předku úplně stejné rýhy jako mam já.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 vyfotit obě auta, prvně bych asi zkusil nechat lístek za oknem s kontaktem, ať ti třeba hodí litr na lak nebo něco v tomto smyslu,pokud bude ignorovat tak na policajty s fotkama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Kamarád řešil stejný případ. Při otáčení na parkovišti mu v noci pitomec z vedlejšího vchodu odřel auto a dělal, jako že nic. Nafotil si to, dal mu za stěrač lístek s kontaktem a odjel do práce. Když se nikdo neozval, šel to s jeho SPZ a fotkama nahlásit na PČR. No a do druhýho dne se mu maník celej vystrašenej ozval s tím, že mu z PČR volali něco ohledně ujetí od nehody atd. :D Samozřejmě tvrdil, že se zrovna chystal ozvat na číslo z lístku, aby to vyřešili přes pojišťovnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Únor 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Tak auto jsem nasel. Ma to odrene mnohem min, ale ma to tam.. Za oknem jsem nechal listek, tak ji dam cas do zitra aby se ozvala.. Jinak to jdu nahlasit.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Toto opravdu nasere, ale aspoň že jsi vypátral kdo ti to udělal. Počkej do zítřka a když se dotyčná osoba neozve, tak normálně zajít s fotkama na policajty :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 ty vole jak se mu to povedlo... to jsou fakt buzeranti to mi vyjde jejda já se nevešel nevadí jedu dál... sekat ruce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Spektisi, vyfotils to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Únor 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Jop vyfotil, pani mi ted volala.. Pri stala zadkem, takze to udelat nemohla a ona to ma poskrabane uz 3 roky.. Takze jsem tak nejak v riti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Já ti teda nevím, ale odpověď, že ona to neudělala, protože stala opačně by mě neuspokojila. Přeci není problém přistavit auta k sobě a podívat se, jestli ty škrábance na sebe sedí. Pokud to nebude sedět, tak se omluvíš a věc bude vyřízená... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 borec taky ujel, pcr ho našli, měl jsem svědka co to viděl a zapsal si reg.značku. cena ve Škodovce neskutečných 12000,- vč.půjčeneho auta na 2 dny. Od dopadl ale daleko hůř prasklé světlo, odříty blatnik + nárazník..hajzl :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Únor 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Mně to i dva lidi potvrdili že stála opačně, tudíž tou stranou kde to má škráblé ona nemohla s mým autem vůbec přijít do styku. Paní se sama navrhla že půjde na městskou se podívat na kameru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Hmm, tak v tom případě máš smolíka, když máš i 2 svědky, kteří jí to potvrdí :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Únor 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Holt budu jezdit se škráblym nárazníkem, než seženu RS za příznivou cenu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 :_/ Nebo se s někým domluv ať to vezme na sebe... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Březen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Tak kokta stojí a nejezdí... Byl jsem na srazu s kamarádem, a cestou domu se ozvalo už dlouho načatý turbo... Ve zpětnym jsem už viděl jen bílo-šedej dým... Takže teď bude holka stát, dokud neseženu jetý turbo z 96kw asz... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Březen 8, 2015 Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Tak to nasere. Budu držet palce ať je to jen turbo a brzy ho seženeš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr136 Odesláno Březen 8, 2015 Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 A to dneska ještě zněla zdravě. Kolik mělo turbo nalítáno ? Btw díky za znaky, parádně sedly! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 8, 2015 Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 škoda turba... ale dáš nové a budeš lítat jak vzteklý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Březen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Jsem rád že jsi spokojen Kdyby ještě někdo sháněl, mam toho kupu Kolik mělo nalítáno netušim, já mam auto rok a půl, najel jsem 21 tisíc a to turbo lítalo do nouzáku a bylo uvnitř "pokroucený" celou tu dobu, takže si nakonec říkám, že vydrželo dost dlouho... Tak se konečně vymění a bude lítat jak za mlada Jinak pojízdná furt je, ale nechci to riskovat, ať to neudělá větší paseku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 8, 2015 Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 To nepotěší, ale všechno špatné je k něčemu dobré, protože s novým turbem ti to určitě pojede líp než do teď ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Březen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Ještě ho někde sehnat... Nový kupovat nebudu, dokud nebudu mít intercooler.. Zbytečně bych ho ničil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 8, 2015 Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Určitě ho někde seženeš ;) . Jinak ty chceš rovnou dávat z 96kw, protože plánuješ ten FMIC? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Březen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Já ho tam měl už teď... Sice to byl nějakej hybrid, ale přesně mi tam sedí 96kw nebo 110kw arl... Tak ať nemusim předělávat hadice... A navíc jsem si zvykl na ten výkon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 8, 2015 Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Aha, tak to jooo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Březen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 Tak jen menší novinky... Mám možnost sehnat funglovku turbo 96kw ASZ za super peníze, takže kokta jde na 2-3 měsíce pod plachtu... Vrátíme se s novým turbem, rozvodama, chlazením FMIC a chipu od Dieselpoweru Když už tak pořádně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 13, 2015 Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 Kurna tady se zacina ladit o 106 asi taky budu muset malonko prihodit nějakou kobylku, abych vam jeste stacil vsem... Jen tak dal ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 13, 2015 Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 Co ti tam schází Spooky? 12mm? :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Březen 14, 2015 Sdílet Odesláno Březen 14, 2015 Hezky ji rozmazluješ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Březen 15, 2015 Sdílet Odesláno Březen 15, 2015 Tak to bude pak jak nová :) Má štěstí ,že se dostala zrovna k tobě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Březen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2015 Nic jiného mi nezbývá... Holt se na ní někdo vyřádil, ale mně Octule jako auto naprosto vyhovuje, tak do ní zainvestuju a doufám, že potom už mě bude roky jen vozit a vozit Jak se říká, dokud nás STK nerozdělí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.