Přejít na obsah

Moje Agáta

Doporučené příspěvky

Tak zrovna u octavky toho na nápravě není moc co k vymýšlení. Silentbloky, čepy, uložení stabilizátoru.. Tohle vše tě vyjde na nějaký 2k + geo, takže žádná zásadní investice. Ještě bych nechal zkontrolovat horní uložení tlumičů, případně tyčky řízení a tyčky stabíku.

Odkaz ke komentáři

Kolik máš na te nápravě najeto? Já osobně bych to asi spíš tipl na tyčky stabilizátoru těžko takhle na dálku radit...

Jinak zvedak je fajn, ale pokud čepy nejsou úplně totálně na šrot nebo silentbloky tak se to špatně poznává... Určitě ne zabránim rukou... ;-)

Odkaz ke komentáři

Jako hele... Přední a vlastně i zadní náprava u o1 jsou obě brutálně jednoduchý. Před RS jsem měl bordel mezi wraty (bmw) a tam je to docela peklo. Dvě dolní a (tuším) jedno horní rameno na každý straně, tam když něco začne klepat, tak prostě nevíš a komplet sada na opravu stojí cca 8-10k když chceš nějakýho normálního výrobce. Jak potom psal i spooky udělal bych i horní uložení a případně i tyčky stabíku. Vejdeš se do 5ti tis. podle mě.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak vceea jsem se tedy konecne dostal ke kontrole predni napravy co mi tam tluce, ale nic sem nenasel, asy s tim zajedu do nejakeho servisu at mi to zkontroluji profici :D a prijednom sem zkontroloval i brzdy a zjistil jsem ze na prave strane mam zalomeny ten aretacni sroub, vadi to moc ? A jeste kdyz budu menit kotouce tak musim i desticky kdyz maji jeste hodne masa ?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...