martinger Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 My sme dostali 16% zlavu na novu Elegance a 15% na novu ambition. Jednali sme asi so 7 predajcami kym tolko spustili :) Uz nechceli ani lekarnicku dat zadara ze mame privelku zlavu :) Ak ta netlaci cas tak sa to da.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Jasné po zahřátí motoru. Olej jej zahřátý tak po 40 až 50 km na pořádnou provozních teplotu ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 po 20 km na cca 70 stupňů, to už by mělo stačit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 (upraveno) S tim ohřevem motoru to vidim zcela obráceně a třeba u naftového agregátu se to vůbec nedoporučuje.Nastartovat a vyrazit.Otec dělal mraky let ve firmě kde zkoušeli tyto motory tak o tom něco málo vím :) Upraveno Leden 3, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Romane, ale ohřev nastartovaným motorem nebo Webastem je něco jiného 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Souhlas. S tim volnobehem naprazdno ale se mnou doufam souhlasis :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 jo jo, jen, že tu byla řeč o Webastu, tak aby se to nepletlo ..... každopádně zahřívání na volnoběh a stání na místě není to pravé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 (upraveno) proč bych panebože měl nechat auto běžet na volnoběh a pak teprve jet? Normálně hned jedu a běžným tempem, až 7000 otáček točím když je olej zahřátej nebo používám motor na max. za 18 km cca 18 minut se 2.0 TDI CR prohřeje když je venku -5, tsi se mě prohřeje za nějakych 9km na těch 80 stupnu. Upraveno Leden 3, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pv96 Odesláno Leden 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenost jakou záhrádku a "rakev" je co se týče poměru ceny a výkonu koupit na OIII? Stejně tak bych se rád zeptal jestli někdo už nekupovat potahy sedadel do OIII, případně jaké? Nemá někdo zkušenost s výměnou normálního volantu za sportovní multifunkční (kdo to dělá, co je k tomu vše potřeba, kolik to stojí)? Díky za odpovědi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pv96 Odesláno Leden 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Jakou externí navigaci by jste doporučili koupit do OIII? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Na vymenu za MF volant kontaktuj nektere mistni elektrikare ;) Cena se bude lisit podle toho za kolik sezenes volant atd :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pv96 Odesláno Leden 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Jakeho elektrikáře by jsi mi tady doporučil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Nemam tucha odkud jsi a jak na to pospichas? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pv96 Odesláno Leden 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Jsem z Brna a mám to v plánu v dubnu, hned potom co budu OIII mít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Z Prostějova je Vaša. Jinak pokud by jsi mel cestu do Prahy tak Rolbař ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boban1108 Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenost jakou záhrádku a "rakev" je co se týče poměru ceny a výkonu koupit na OIII? Stejně tak bych se rád zeptal jestli někdo už nekupovat potahy sedadel do OIII, případně jaké? Nemá někdo zkušenost s výměnou normálního volantu za sportovní multifunkční (kdo to dělá, co je k tomu vše potřeba, kolik to stojí)? Díky za odpovědi. --- Jakou externí navigaci by jste doporučili koupit do OIII? 1. Zahrádka: já koupil originální příčné tyče (mám Liftback) a jejich uchycení a jednoduchost montáže jsou super. Rakev mám už asi 10 let starou a přendavám ji z auta na auto. 2. Navigace: těch možností je hafo a hafo. A pokud máš trochu větší telefon tak se nechá navigovat i telefonem. Tady se radit nedá. Každý program, každý hardware má své přednosti a nevýhody. Každý ti poradí něco jiného a bude chválit to své. Ale každý má jiné preference. Takže za mě: Já si koupil asi za 3700 Tablet Prestigio s předinstalovanou navigací IGO 8.3. Má to 7", což je dost. Navíc to má v sobě i digitální TV tuner. IGO ukazuje hodně údajů (2 navigační manévry za sebou, nadmořskou výšku, vzdálenost do cíle a nejbližšího průjezdního bodu, a to časově i kilometrově). Má hodně možností nastavení a přizpůsobení. To se mě líbí, ale někdo může zase složitější systém považovat za nevýhodu. A někdo nebude chtít velký displej, ale radši něco decentního. Prostě co člověk, to názor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Kde sledujete teplotu oleje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Na maxidotu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pv96 Odesláno Leden 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2015 Ahoj, tak minulý týden jsem se v mé budoucí OIII měl možnost projet. No prostě paráda.... O to je teď čekání do půlky dubna horší!!! Tak aspoň připojuju fotku jak vypadá... Zdar 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pv96 Odesláno Únor 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 Ahoj, chci se dotázat zda někdo neví jestli je motor 1,4 TSI, 103 kw u nové OIII možno předělat na LPG? Pokud ano, máte kontakt na někoho kdo to opravdu umí? Předem díky za info. P. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 nemam slov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Únor 18, 2015 Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 Čekání je strašné, naposledy jsem čekal více než rok :( , ale to bylo tím, že jsem věděl, že budu mít O3, ale až doběhne leasing u současné. Mělo to výhody v oněch vychytaných vadách. Reálně jsem čekal 8 a 4 měsíce. První jsem zařizoval švagrové - 2 měs. do dodání, kdy jsem ho jako první projel a následovalo dlouhých 6 měs. jako předváděčka. Horší čekání bylo u mého, kdy byl dodací termín 3 měs. od objednání a pak to klouzlo ještě o další měsíc. To už jsem byl fakt nervní. Navíc mi přišlo 4 dni před odjezdem na dovolenou, takže to bylo o to vypjatější, jestli pojedeme či ne. Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pv96 Odesláno Březen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 Čekání pokračuje. Tak snad za měsíc se už konečně dočkám... Pomalu stříhám metr... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Březen 14, 2015 Sdílet Odesláno Březen 14, 2015 Do TSI LPG dát jde a funguje to, má to svá specifika, jako je přivstřikování určitého množství benzinu kvůli chlazení ventilů (ale to mají např. Fordy a pod. dnes už taky). Určitě vím, že to dělají v HTS Zábřeh (montují i do nových škodovek ještě před prodejem), dělali i životnostní test u 1,2TSI. Vím to jen proto, že jsem se tam o tom před nedávnem bavil. Druhé auto mám na LPG a pomalu přemýšlím o náhradě, vím, že to bude benzín, tak abych byl připraven, pokud nový Roomster bude Caddy. H 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pv96 Odesláno Březen 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2015 Ahoj, sháním oba nárazníky RS, přední i zadní, na O3 combi benzín v bílé barvě. Moje otázka zní, zda nárazníky budou sedět oba na obyč verzi octávky bez dodatečných úprav? Prostě kus za kus...Jinak co jsem koukal,tak bazarové se dají sehnat,ale skoro žádný není kompletní,tedy se všemi mřížkamy a mlhovkamy.Vždy něco chybí.Nemohl by mi někdo poradit kolik tyto výplně cca. stojí a jaké mají kód. označení? Prosím kdyby někdo věděl kde dobře sehnat, klidně do SZ. Budu rád,kdyby mi někdo pomohl s těma výplněma a mlhovkama-kódy a zhruba cenovky? Klidně i odkazy kdyby někdo o něčem věděl na bazarové...a hlavně jestli to půjde bez problémů přehodit na sériovou octu...? Pokud by se našel někdo kdo by to byl schopný dodat a zároveň i předělat, bylo by to ideální. Na ceně bychom se jistě dohodli. Díky všem! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Březen 18, 2015 Sdílet Odesláno Březen 18, 2015 Poptej se tady http://www.sbazar.cz/mihocar/detail/6140363-skoda-octavia-iii-rs-combi-20-tsi v http://www.mihocar.cz/ maji vse co budes potrebovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pv96 Odesláno Březen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 Ahoj, dával jsem ten inzerát už do sekce Prodám, ale zkusím to ještě takto. Prodám sadu nových originálních 16" ALU disků ILIAS Škoda Octavia III o rozměrech 6,5J x 16“, ET 46. Na discích jsou obuty nové letní pneu Continental ContiPremiumContact 5 o rozměru 205/55 R16 V. Hloubka vzorku 100%. Pneu byly vyrobeny v roce 12/2014. Ráfky pasují na vozy: Škoda Octavia III, Octavia II, Yeti, Superb II, VW Caddy, Caddy Live, VW Golf V, Golf V Plus/CrossGolf, Golf V Variant, Golf VI, Jetta, Touran a Audi A3, A4. Původní celková cena 1 ks kola s pneu činí 5 546,- Kč. Důvodem prodeje je výměna za 17“ kola na novém voze. Mnou nyní nabízená cena za 4 ks kol = 16 000,- Kč. Nabídka platí do smazání inzerátu. Nechtěl by někdo koupit sadu úplně nových 16" kol z mé OIII? Na ceně bychom se jistě dohodli. Fotky kol posílám v příloze. V případě zájmu dejte vědět do SZ P. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Březen 20, 2015 Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 kdyby to byly jen disky, tak už bych se Ti ozval ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pv96 Odesláno Březen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2015 Slevňuju kola na 14 000,- Kč. Když tak dejte vědět. Díky P. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.