Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+3 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Právě jsem se začetl do nějakého vlákna, a že ono blbý razítko = veledůležitá věc. Za prvé, každý rok razítko za kontrolu Construct = o rok prodloužená záruka (max 5 let, tedy 3 roky nad rámec základní) a za druhé, když je auto ukradeno mezi 2. a 5. rokem, chtějí vidět ono razítko, že Construct byl ročně kontrolován. Zajímavé vědět. A docela na pikaču, když jsou servisní intervaly 2 roky. :wallbash:

Docela by mě zajímalo, jestli je někde i hvězdička, že pokud mám Construct a bude mi odcizeno auto v době, kdy Constructem nebylo zajištěno, že nedostanu nic. Pokud se auto nenajde, jak zjistí, že (ne)bylo zamknuto?

Odkaz ke komentáři

Hjundaj nezastavis....

http://navratdoreality.cz/?p=view&id=23380

JÍŽNÍ KOREA: Čtyři členové jedné rodiny zemřeli poté, co jejich vůz Hyundai začal nekontrolovaně zrychlovat a následně narazil do návěsu tahače. Zemřela babička a její dcera se dvěma malými dětmi. Jediný kdo přežil byl děda, který řidil a je ve vážném stavu. Video způsobilo v Koreji ostrou reakci na vedení automobilky Hyundai.

Odkaz ke komentáři

No teda, zlatej Dieselgate :jelen: ...Ale mám takový pocit, že podobnou "aférku" se zrychlujícím autem řešila i Toyota nebo Ford. A Jeep si zase nechal hacknout Cherokeeho a ovládat na dálku :D

Ale to háčko na videu vypadá na nějakou starou plechovku, tam asi moc elektroniky nebude a docela bych se divil, kdyby selhala klasická mechanická brzda :)

Odkaz ke komentáři

No když jsme u toho Hyundaie, minulý týden mi volala nějaká marketingová agentura a dělali průzkum právě pro Hyundai...a jedna z otázek byla, jestli mám chalupu...a druhá, jestli mám elektrickou vrtačku. Asi cílí na kutily :D

Odkaz ke komentáři

jj, mám Webasto, dodělávané u Rolby, takže jako originál .... ovládání v budíkách (programování + režimy topení-větrání), dálka na klíčích a ovládání na climatroniku

mimochodem, je to nejlepší položka mimořádné výbavy

Odkaz ke komentáři

Já věřím, že to může být dobrá věc. Samozřejmě na dodělání to nebude sranda jak co se týče práce tak financí. Ale užitek to přinese jistě dobrý. Rozhodně to bude lepší volba jak "jen" vyhřívané sklo, když tohle pěkně prohřeje / zchladí celé auto a tak stačí už jen sednout a jet, kdežto u vyhřívaného okna je sice dobré že za pár sekund/nějakou tu minutu vidím, ale sedím docela dlouho v chladném autě (nemluvím teď o vyhřívaných sedačkách).

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...