technikus Odesláno Červenec 15, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2016 Dobré ráno, konec týdne je tu a další víkend před námi :asie: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 19, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2016 To je aspoň kára zdroj: vw-club ze srazu Jizbice pod Blaníkem Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 26, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2016 Týden ani tečka, to si celá Knajpa vzala dovolenou a vyrazila někam k moři? Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 26, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2016 makáme až se z nás lije :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 26, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2016 To jsem viděl, nějaké fotky ze včerejšího představení Romea a Julie na Špilberku, kde v průběhu přišel takový déšť, že musela proběhnout evakuace návštěvníků do hradu Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 27, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2016 Neví prosím někdo, jak probíhají roční kontroly Constructu? To jen pošolichají něco se zámkem, nebo zase rozebírají tunel? Bývá to na počkání, nebo ráno přivézt a odpo odvézt? Tu kontrolu udělají i u aut. servisu VW, nebo nutno přímo středisko Construct? díky za info Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2016 Nedělal bych si přehnaný iluze :D Přijedeš do autorizáku (pokud je to z fabriky, resp. to dělali oni - nám vždycky ano), resp. v rámci servisky ti dají nějaký razítko, jakože proběhla kontrola a šmitec. Technik se k tomu beztak ani neohne B) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 27, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2016 Právě jsem se začetl do nějakého vlákna, a že ono blbý razítko = veledůležitá věc. Za prvé, každý rok razítko za kontrolu Construct = o rok prodloužená záruka (max 5 let, tedy 3 roky nad rámec základní) a za druhé, když je auto ukradeno mezi 2. a 5. rokem, chtějí vidět ono razítko, že Construct byl ročně kontrolován. Zajímavé vědět. A docela na pikaču, když jsou servisní intervaly 2 roky. Docela by mě zajímalo, jestli je někde i hvězdička, že pokud mám Construct a bude mi odcizeno auto v době, kdy Constructem nebylo zajištěno, že nedostanu nic. Pokud se auto nenajde, jak zjistí, že (ne)bylo zamknuto? Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 31, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2016 a je po vedru tak taaaak krásně prší Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 31, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2016 jsem dneska ve stavu, že mi je jedno vedro i pršení .... :D Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Srpen 1, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2016 copak? já mám poslední 3 dny před dovolenou a práce na celej týden, za cž jsem rád jako obvykle ale zase mě to děsí :( Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Srpen 1, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2016 No já se vracím po třech týdnech "agrodovolené" do práce, takže pro mě to bylo drsné ráno :jelen: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 2, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2016 Váš je ten nový salon Škoda a Kia u Olympie? Nebo to je jen shoda jmen - Škoda Agrotec Auto. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2016 Jestli je to Agrotec, tak to je Krozo :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 2, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2016 Krozovo? No jé jé... toho už jsem neviděl, ani nepamatuji. Jj je to Agrotec (menu aktuality), dva zcela nový salony, když vyjíždíš z Olympie a na semaforu bys jel doprava jakoby na Vídeňskou. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Srpen 7, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2016 Hjundaj nezastavis.... http://navratdoreality.cz/?p=view&id=23380 JÍŽNÍ KOREA: Čtyři členové jedné rodiny zemřeli poté, co jejich vůz Hyundai začal nekontrolovaně zrychlovat a následně narazil do návěsu tahače. Zemřela babička a její dcera se dvěma malými dětmi. Jediný kdo přežil byl děda, který řidil a je ve vážném stavu. Video způsobilo v Koreji ostrou reakci na vedení automobilky Hyundai. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2016 No teda, zlatej Dieselgate :jelen: ...Ale mám takový pocit, že podobnou "aférku" se zrychlujícím autem řešila i Toyota nebo Ford. A Jeep si zase nechal hacknout Cherokeeho a ovládat na dálku :D Ale to háčko na videu vypadá na nějakou starou plechovku, tam asi moc elektroniky nebude a docela bych se divil, kdyby selhala klasická mechanická brzda :) Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Srpen 8, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 A nebo proslulá věta "kde je plyn a kde brzda" :jelen: Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 8, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 Heslo "Hyundai nezastavíš" s oblibou doplňuji na "Hyundai nezastavíš, ostatní montují brzdy ..." Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 No když jsme u toho Hyundaie, minulý týden mi volala nějaká marketingová agentura a dělali průzkum právě pro Hyundai...a jedna z otázek byla, jestli mám chalupu...a druhá, jestli mám elektrickou vrtačku. Asi cílí na kutily :D Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 8, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 anebo testovali jestli jsi manuálně zručnej kutil, aby jsi si mohl dodělat ty brzdy :D Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Srpen 9, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 Zní to celkem logicky :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 11, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2016 Je to tu, Vánoce se nesmírně blíží a teplota to jenom potvrzuje Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 11, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2016 Jj, včera Webasto prepnuto na režim topení Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 11, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2016 Ty máš v Golfu webasto? Dodělávané? Někde na palubce máš displejík a na klíčích dálku, nebo jak to máš řešené? Nebo už přes infotainment rádia? díky za info Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Srpen 12, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2016 dálka i v budíkách aspon já :D Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 12, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2016 jj, mám Webasto, dodělávané u Rolby, takže jako originál .... ovládání v budíkách (programování + režimy topení-větrání), dálka na klíčích a ovládání na climatroniku mimochodem, je to nejlepší položka mimořádné výbavy Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 12, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2016 Zní to všechno moc pěkně, ale předpokládám, že dodělávka musela být tak 15-20? Ne-li i přes... Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Srpen 12, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2016 a já to bral jako webasto hmph dobrý :D to jsem ještě nezkoumal :( já to auto prostě začal použivat a co neznám zatím neřeším, bo není kdy :D, potřeboval bych trenink :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 12, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2016 Já věřím, že to může být dobrá věc. Samozřejmě na dodělání to nebude sranda jak co se týče práce tak financí. Ale užitek to přinese jistě dobrý. Rozhodně to bude lepší volba jak "jen" vyhřívané sklo, když tohle pěkně prohřeje / zchladí celé auto a tak stačí už jen sednout a jet, kdežto u vyhřívaného okna je sice dobré že za pár sekund/nějakou tu minutu vidím, ale sedím docela dlouho v chladném autě (nemluvím teď o vyhřívaných sedačkách). Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky