Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+3 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Mám klimy na rozdávání. Od včerejška jsme v novým baráku a je tak studený, až tu každý smrká a vytahuje kapesník za kapesníkem. Venku 29° a uvnitř ani ne 22°, kor na openspace je to prostě málo. Kličky od oken zaslepeny, takže jsme tu jak v akvárku :lool: Naštěstí tu máme plno nových lidí jak z naší společnosti, tak i ze Skype, MS, ABB a dalších, takže je furt na co koukat :rolleyes:

A ten výhled ze střechy? No škoda vlastně chodit do kanclu B)

post-229-0-22751000-1473770038_thumb.jpgpost-229-0-35318000-1473770046_thumb.jpgpost-229-0-51520200-1473770061_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jistě by se našli experti, co by dali odpovědět všem, to by byla teprve prdel.

Však se jeden hned našel :D Chtěl jim na ten mail odpovědět, jenže mu to z jeho mailovky nešlo, protože tam bylo moc příjemců. Tak si založil extra účet na googlu, nějak tam tu původní zprávu dostal a pak pěkně (no, pěkně...ona ta jeho gramatika taky není úplně košér) hromadně všem odpověděl :jelen:

"Vážené" O2 Family,
jsem rád že o mně pečujete, ale takhle ne. Žádám Vás aby jste mi už nikdy neposílali hromadný e-mail tím způsobem že dáte všechny jen do obyčejné kopie a tím zpřístupníte adresy e-mailových schránek všem v mailu. (Možná to ostatním nevadí, ale mně jo). Nejenom že své zákazníky vystavujete zvýšenému riziku SPAM-u, a nectíte si jejich soukromí ale i velmi hrubým způsobem porušujete základní bezpečnostní pravidla - e-mailová adresa slouží i jako "uživatelské jméno" do vaší samoobsluhy.
Pevně věřím že je to první a poslední e-mail odeslaný takhle. Nerád bych to řešil jinak než domluvou.
Prosím o vyrozumění jak se věc má.
S přáním hezkého dne
Váš zatím věrný ale mírně nahněvaný zákazník
PS: bohužel Vám nejsem schopný odpovědět ze své soukromé adresy kvůli velkému počtu příjemců, ale odpovědět můžete klidně sem.
Odkaz ke komentáři

Ad včerejší tip na VW "lubino" aditiv v autonove za 345kc, zítra snad 2ks, tak dám pak referenci ;)

Dúfam že nebudeš moc nadávať :D

Ako som včera povedal v Tourane s CR motorom som nejakú extra zmenu nepozoroval, ešte uvidím po koľko km bude regenerovať dpf.. ale v Octavii sa skultúrnil chod motora, je celkovo tichší a možno aj živší :)

Odkaz ke komentáři

Do Tourana som nedával nič, len cca každá druhá nádrž bola lepšia nafta, buď shell V-power alebo OMV maxx motion... ale tak na ňom som ja najazdil cca 16t km.. je to dovoz z Talianska..

Do octávky som do obyčajnej nafty dával vif, do lepšej nič...

Upraveno uživatelem lubinob
Odkaz ke komentáři

Tak s takovou si má každý koupit Teslu? Netvrdím, že tohle není pěkný, ale přece jenom to nesmrdí po benzínu a o cenovce škoda mluvit (4,6 mil Kč s DPH - viz ZDE). Otázka, co je lepší. Kdysi jsem měl jedničkovou Fabii 1.4 74kw a za 15 tisíc kilometrů jsem tam lil snad tolik oleje, co skoro benzínu :lool: Teď mám TSI, a za 20 tisíc kiláků jsem nedolil ani kapku. Tak je otázka, zda ty "nemoci" (ne-)mají jen některé kousky/modely/motorizace/první TSI s řetězem apod.

Odkaz ke komentáři

Před koupí jsem se bál, že to auto vlastně ani neužiji, a nakonec jsem dal od 2.10.2015 do 31.7.2016 pohodových 20 tisíc kilometrů. Když se takhle zpětně podívám se vlastně ptám, proč jsem nevzal naftu :D Kdyby však byly lepší zákony pro již stojící budovy (resp. nemají patřičné odvětrávání a nejsou tak zkolaudovány pro vjezd/parkování LPG/CNG) ohledně parkování vozů s CNG, vzal bych dnes spíš TGI. Ale 90% obchodních center a celkově garáží ( i třeba v práci) má zákaz, takže si vůbec neumím představit, kde bych parkoval.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Panove, nejakej tip na dobrou baterku, ale zadnou skladovku tady na Brnensku? Driv jsem koupil z 'Probat' (nebo tak nejak) a mega spokojenost, 6 zim venku a porad pohoda, bylo to kousek od Ondry, prodaval Varty 'rovnou z linky', ale nejak nemuzu najit zadnej web, nebo uz zkoncil? Pripadne jakakoliv osobni zkusenost jinde bude vitana ;) Diky

Chlap dokonce mel eshop, ted mam jen telefon, vim, ze daval zaruku na nastartovani po cele cr :)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...