Ofeig Odesláno Prosinec 8, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2016 A jak že to máš teda domluvené? Mě bude končit myslím v létě smlouva a trochu se bojím toho, co na mě vymyslí. Btw. taky se zajímám o růžového :jelen: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 8, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2016 Samozřejmě přes zaměstnanecký voucher. Dokonce mi v pátek volala slečna a sdělila mi, jestli vím, že mi bude končit paušál a že mi nabídne různé nabídky. Jak jsem řekl, že mám voucher, byl hovor u konce. Řekla, že mi není schopna s ničím konkurovat. pozvánka do eshopu s 50% slevou obdržená nová smlouva Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Prosinec 10, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2016 Takže jestli to chápu, tak 50% na paušál a 50% na telefon? Tak to by nebylo špatný - jen si rychle začít někoho hledat u T-mobilu :jelen: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 10, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2016 Ne ne 50% lze získat jen na hlasové, datové paušály nebo případně TV nabídku. Zařízení je z běžné nabídky - tedy na to sleva není Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 11, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2016 Tak kdo už taky záříte sousedům do oken? Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Prosinec 12, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2016 http://mobil.idnes.cz/brno-stred-aukce-mobilni-tarif-pro-obcany-f1c-/mobilni-operatori.aspx?c=A161207_111103_mobilni-operatori_jm nikdo z magicke trojky nechce odstartovat cenovou valku :) korytko asi porad slusne sype Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2016 Tak ono je to těžký, když jsou jen tři reální operátoři...to se jim pak poměrně snadno udržuje status quo. Kdyby jich bylo deset, už by se někdo našel, kdo by tu cenu podstřelil :) Ale je to i o lidech, když jim to akceptují a platí, tak je logický, že operátoři dobrovolně ceny neshodí, to by neudělal žádný obchodník. Takže začarovaný kruh. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 12, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2016 Ono i dost napoví toto. Stačí jen nadpis: Velký průzkum zákaznické spokojenosti ČTU: Nejlíp Vodafone, nejhůř O2 Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2016 Jo jo, poslední dobou mě O2 taky začíná pěkně štvát, ale jelikož platím za mobil s netem asi 220-230 Kč, tak to neřeším. Ale doma jsme zrušili O2 TV a chtěli rušit i pevnou linku, ale na to dali slevu, tak zatím zůstala. A VDSL od nich mít musíme, nic lepšího tam není a do vesnické WiFi jít nechci. Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Prosinec 12, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2016 Tak ono internet na vesnicích je asi místo, kde bude mít O2 ještě docela dlouho navrch, protože má pokrytou slušnou část populace a někdo hold není z čeho vybírat :( Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2016 Jj, je to tak. Ono asi taky záleží na starostovi / zastupitelstvu, o co se zasadí. Já bydlím ve městě 10tis obyvatel a je tam VDSL a WiFi (sídliště má kabelovku a je tam tuším i net, my jsme periferie). Ale chalupu mám v sousední vesnici s 800 obyvateli a tam mají už pár let natahanou optiku. Jede jim na tom telefon, televize a samozřejmě net :palec: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 12, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2016 Tak to mají i v Syro. Než tam vznikly "milionářské čtvrtě", měli místní kdo ví co. Po zástavbě tam přivedli optiku a mají tam skoro levnější a spolehlivější připojení jak Netbox. Více zde, společnost Vivo Na druhou stranu jsem se v pátek loučil s penthousem v Lískovci, kde někteří z fora i leccos zažili. Zaujalo mě, jak má vyřešené připojení Netbox. V bytě byla před několika měsíci zrušena smlouva na služby Netboxu a nový zákazník si jen připojí kabel do nějakého zařízení, vyplní pár údajů o sobě, zaplatí kartou a je hned online. Žádný šaškování, žádný technik, žádné čekání na papírové smlouvy apod. Opravdu luxus ta samoaktivace. Který z poskytovatelů tohle má? Minimálně u O2 nebo UPC člověk potřebuje speciální zařízení a už jen to je ztráta času a další výdaje navíc. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2016 Kdyby měl někdo zájem, tak mám kupon na slevu 30% v pražských prodejnách Porsche Design. Ale upřímně řečeno, i po slevě jsou to rakety jaxvině :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2016 http://www.partrade.cz/cz/europe/ Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Prosinec 19, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2016 PRAGA R1R, mozna uz jste zaznamenali, ale pokud ne, tak: Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Prosinec 21, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2016 https://www.novinky.cz/krimi/424318-tramvaj-v-brne-po-stretu-s-autem-vykolejila-a-vjela-az-na-chodnik.html Než sem si pustil video, tak sem si myslel, že si Olaf zkoušel esli má větší trakci než tramvaj :o))) ...šedej Kočovník :o)) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2016 Tak Ol@f by s tím jeho opancéřováním vyvázl bez ztráty kytičky :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2016 Tak určitý smysl by to mělo. Vytáhnout prachy z pojišťovny za totálku a vzít Amaroka V6 :jelen: Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Prosinec 21, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2016 Ondro každopádne povesť máš dobrú :D Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Prosinec 22, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2016 Ty jo, tak to mě ani nepadlo, že by to mohl být náš ol@f. Spíš jsem si říkal, jak se mu to povedlo ... neodhadl rychlost šaliny nebo ji přehlídl? Toť otázka :) Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 22, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2016 no každopádně se mu Turkem povedlo vyhodit o několik tun těžší šalinu z kolejí a poslat ji zdemolovat další dvě- tři auta :D , slušnej výkon a bacha, Turkům se do cesty nestavit :lol: Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky