speKtis Odesláno Leden 17, 2015 Sdílet Odesláno Leden 17, 2015 Zdravím. Koupil jsem do svého kombika dvojitou podlahu. Nemáte někdo zkušenosti s její dodatečnou montáží do vozu, kde původně nebyla? Jde mi o to, zda je nutné něco poupravit nebo tak... Mám vrchní desku, dvě "kolejnice" a nějaké 2 stříbrné hajzliky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Leden 17, 2015 Sdílet Odesláno Leden 17, 2015 Nic upravovat nemusíš, instalace je jednoduchá. Ty dvě "kolejnice" usadíš na levou a pravou stranu kufru a zajistíš těmi stříbrnými oky co si k tomu dostal. Pak tam hodíš podlahu. Skrz ní jdou takové dva trny a těmi podlahu zajistíš do kolejnic a je to. Žádná věda v tom není ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Leden 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 No a slysel jsem neco o rezani koberce na dve kufru nebo co :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Leden 18, 2015 Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 (upraveno) No jestli ti koberec vychází až pod kolejnice, tak ho říznout musíš, jinak by se nešlo dostat k rezervě, to je jasné :-D Upraveno Leden 18, 2015 uživatelem kocka87 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Leden 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 No jo vlastne to da rozum :-D :-D :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Prosinec 18, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2015 Zdravím, využiju toto téma abych nezakládal nový. Odpověď jsem jinak nenašel...Mám dotaz ohledně dvojité podlahy. Vím, že tam je proto, aby se srovnala nákladová hrana s podlahou, ale srovná se tím i schod co vznikne po sklopení zadních sedaček, nebo tam vznikne opačný schod (že pak bude podlaha výš než sedačky)? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lochy Odesláno Prosinec 18, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2015 budeš to mít v rovině, ideální na přenocování, nebo delší náklad... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Prosinec 19, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2015 Ok díky. Měl jsem právě strach,aby ta podlaha nebyla naopak moc vysoká oproti sedačkám a nebyl tam opačný schod,takto podle fotek mi ta podlaha přijde tak 8-10cm vysoká ale schod sedadel jen tak 6cm odhadem. tak jestli s tím máš zkušenosti že se to opravdu srovná tak paráda.Díky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest laik Odesláno Prosinec 19, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2015 myslim ze to bude fajn 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 19, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2015 Sice kombíka nemám, ale co jsem viděl, tak se díky dvojité podlaze udělá po sklopení sedaček dokonalá rovina, takže nemusíš mít strach ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Prosinec 19, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2015 dik moc. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Prosinec 23, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2015 Ona ta druhá podlaha není rovnoběžná s tou původní,právě,aby se to vyrovnalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 diky.myslim ze na ofiko strankach skodovky jsem vcera narazil na fotky bocnice te podlahy a jde tam krasne videt jak je to u sedacek nizsi nez u kufru,tedy se do roviny srovna oboji.ale vzhledem.k tomu ze bych ji chtel hlavne kvuli pripadnymu spani v aute kdyz se jede na vodu tak ji brat nebudu,protoze ma nosboat jen 80 kilo a musela by se jeste nejak vyztuzovat a tak.to to radej vymyslim.jinak. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sinor29 Odesláno Únor 7, 2016 Sdílet Odesláno Únor 7, 2016 160kg unesla uplne v pohode a to jsem tam jeste s divkou dovadel;-) Na hagusy taky pisou min a unesou vic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest alf63 Odesláno Březen 7, 2016 Sdílet Odesláno Březen 7, 2016 ty ty ty :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pali193 Odesláno Březen 11, 2016 Sdílet Odesláno Březen 11, 2016 tak s divkou dovadel :) to by sme ti asi aj zavidiet mohli :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest felixx Odesláno Březen 15, 2016 Sdílet Odesláno Březen 15, 2016 ako to chces vymysliet inak? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Duben 5, 2016 Sdílet Odesláno Duben 5, 2016 No vzhledem k tomu ze by tam byla fakt jen kvuli pripadnymu hodne obcasnymu spani, tak to vidim jen na srovnani podlahy se zadnima sesackama nejakym tvrzenym polystyrenem kterej se tam da jen kdyz pojedu na vodu, nemusi byt ani pres celej kufr (noham nevadi kdyz budou nize). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest alf63 Odesláno Duben 6, 2016 Sdílet Odesláno Duben 6, 2016 tak to je pohode nie :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sitysoft Odesláno Září 1, 2018 Sdílet Odesláno Září 1, 2018 Ahoj. Nechci zakládat nové téma, tak to šoupnu sem. Jde někde samostatně koupit ten stříbrný kus, kterým se upevňuje bočnice dvojité podlahy (upevňuje se otočením na háček-očko)? Má to nějaký ofiko název nebo kód? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 2, 2018 Sdílet Odesláno Září 2, 2018 Mam dva doma... ozvy se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.