JardaJunior Odesláno Březen 10, 2015 Sdílet Odesláno Březen 10, 2015 Zdravím Poraďte prosím,kde najdu na straně řidiče u předních dveří čidlo na otevřené dveře? Dnes když jsem otevřel dveře na Maxiku svitilo že je mám pořád zavřené Dělá to neplechu když otevřu tak se nerozsvíti inter.osvětlení a hlavne když nezapnu zapalovani tak se to autom.zamkne. Jinak octavia II pred FL rv. 2004 Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 10, 2015 Sdílet Odesláno Březen 10, 2015 Treba zhanat mikrospinac ktory sa nachadza v zamku dver 0 Citovat Odkaz ke komentáři
barosmilan Odesláno Březen 11, 2015 Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 Kde se da napojit zabezpecovacka na signalizaci otevrenych dveri? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaJunior Odesláno Březen 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2015 A dostanu se do toho zamku zvenci? nebo to je sundat cely tapec ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
barosmilan Odesláno Březen 12, 2015 Sdílet Odesláno Březen 12, 2015 Musíš sundat kryt dveří a pod ním je nanytovany plech, musíš odvrtat nyty a teprve pak se dostaneš k zámku. Ale pozor aby jsi dál ten plech zpátky musíš mít specialní nytovaci sadu. Ne aby jsi tam dál obyčejné nyty nebo samorezky! Hrozí pak to že ze ti pak stříhnou a vysype se ti sklo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaJunior Odesláno Březen 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2015 ouuu tak toho sem se bál :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Březen 12, 2015 Sdílet Odesláno Březen 12, 2015 (upraveno) Tak jestli to budeš rozebírak nafoť to prosím tě. A až zjistíš jaký je tak to čidlo dej vědět. Dík Upraveno Březen 12, 2015 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 13, 2015 Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 Musíš sundat kryt dveří a pod ním je nanytovany plech, musíš odvrtat nyty a teprve pak se dostaneš k zámku. Ale pozor aby jsi dál ten plech zpátky musíš mít specialní nytovaci sadu. Ne aby jsi tam dál obyčejné nyty nebo samorezky! Hrozí pak to že ze ti pak stříhnou a vysype se ti sklo. zas bych to tak nepřeháněl... jsou to prostě trhací nýty, které se dají koupit ve škodovce... jediné co je třeba, tak odvrtávat opatrně, aby se do plechu dveří neudělala přiliš velká díra já pak dával nýtovací matice, a použil klasické šrouby, takže sundávat stahovačku už ted není problém v případě potřeby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaJunior Odesláno Březen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 No kouknu nato. Beztak mi vrzou okynka pri stahovani takze budu resit i to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 24, 2015 Sdílet Odesláno Březen 24, 2015 Dá se koupit jen ten mikrospinac nebo se musí koupit celý zamek? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jokir Odesláno Březen 25, 2015 Sdílet Odesláno Březen 25, 2015 http://www.tme.eu/sk/details/v4nct7/konektorove-mikrospinace/saia-burgess/ Niekde som čítal , že sa tam dá prispôsobiť mikrospínač Saia Burgess V4NCT7 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.