Kladivo@jirka Odesláno Březen 13, 2015 Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 Uz nějaký pátek sleduji zdejší forum, ale ještě jsem se neodhodlal založit tisíc se svým autem, až do teď. Tuhle krásku jsem si pořídil jako moje 1. auto a jsem s nim spokojen, i když má své mochy, které než se vychytají bude nějakou chvilku trvat... Jinak octavii mam od srpna 2014 Octavia combi 1.9tdi-pd Stupeň výbavy style Motor: asz 96kw Stav km při koupení: 228xxx Rok výroby: 09/2003 Převodovka: 6° manuální Elektrická okýnka, zrcátka s výhřevem, sedačky airbag + výhřev, zatmavená okna z výroby, sundavací tažný, esp, multifunkční volant, origo litá kola 16"atd. Provedené opravy/ úpravy: Zadní dorazy + prachovky Výměna komplet rozvodů i s vodní pumpou Pravé zadní ložisko Výměna předních destiček Nabarvení třmenů na červeno a vzadu na černo Lízátko ze Seatu cupra Zatmavení zadních světel + bočních blinkrů a předních blinkrů Stavitelný podvozek (zatím JOM) výměna uložení tlumičů Bohužel jsem už 2x měnil čelní sklo (debilní kamínky) Měněn chladič Koupeny žárovky osram Nějaká ta muzika (sub + zesilovač) Plány: nefunguje výhřev řidičovi sedačky Nesvítí osvětlení v kufru Volnobězka alternátoru ( začala dělat neskutečnej bordel) Nalakování masky nebo folie Komplet renovace podvozku (silentbloky+ komaxit) Nové desky + kotouče - předek i zadek Origo 17'' spidery Důkladné vyčištění interiéru Vzdálenější budoucnost: Sehnat Origo xenony Navigaci dx Kožené sedačky (ale s tím moc nepočítám) Nějakej ten soft + fmic Časem celolak Černý interiér No není toho zrovna málo... Snad jsem na nic nezapomněl Jinak fotky mam jenom nějáké z výměny chladiče, instalace lízátka a detail zatmaveného bočního blinkru nějaké pořádné fotky budou zítra nebo pozítří, takže trochu strpení ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Footman Odesláno Březen 13, 2015 Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 Vítej plány pěkný, snad se ti vše podaří realizovat bez větších problémů. Jaký si pořizoval sub a zesilovač ? Ať parádně jezdí a máš se stále čím chlubit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 13, 2015 Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 Vítej mezi náma, jak provedená práce, tak i plány do budoucna jsou perfektní, tak snad ti to všechno půjde, tak jako do teď... Jinak ti přeju, ať jsi s octou nadále spokojenej a ať ti slouží mnoho kilometrů bez poruch ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kladivo@jirka Odesláno Březen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 Díky za přivítání Snad bude sloužit Značku subu a zesíku pošlu zítra, nemůžu si na ni za nic vzpomenout... Jedna popracovní fotka (neumyto a ještě začínalo pršet) tak aspoň pro představu... Snad se bude líbit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 14, 2015 Sdílet Odesláno Březen 14, 2015 Vitej, moc pekne vozitko a super motor, s sestikvaltem se musi jezdit krasne dalky :-) tak at jezdi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kladivo@jirka Odesláno Březen 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2015 Díky, motor je na ty dálky perfektní... 130 a točím kolem 2200ot/min. I v Německu na dálnici 3000ot/min. Nějakých 170-180 tachometrových a v autě poměrně tichoučko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kladivo@jirka Odesláno Březen 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2015 Takže subwoofer mám grunch gpx 350 + zesík grunch gpx 1000.4 (je to 4kanál) není to nic extra, ale pro můj hudební hluch zatím dostatečné Kupoval jsem jako set ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kladivo@jirka Odesláno Březen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2015 Malá ochutnávka, lepší foto až po umytí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kladivo@jirka Odesláno Březen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2015 Tak nějaká ta menší aktualizace... Čerstvě umyto A také jsem čistil podběhy... A pěkný humus... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Březen 24, 2015 Sdílet Odesláno Březen 24, 2015 Aspoň na zimu dávám zástěrky. To pomáhá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kladivo@jirka Odesláno Březen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2015 Díky na info, na příští zimu pořídím taky, protože tohle je děs! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Březen 24, 2015 Sdílet Odesláno Březen 24, 2015 O víkendu jsem dával letňáky a po sundání zástěrek žádnej bordel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 24, 2015 Sdílet Odesláno Březen 24, 2015 tomuhle se neubráníš, oprav si tu rez než ti to sežere celý spodek blatníku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kladivo@jirka Odesláno Květen 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 Menší aktualizace po značně dlouhé nečinnosti... Začátkem července se chystám na komplet go celého podvozku a kdyz uz bude auto nepojizdne, tak nechám preventivně srovnat hlavu a dám převodovku na repas, protože mi začala pohvizdovat 5... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
psycho Odesláno Květen 29, 2015 Sdílet Odesláno Květen 29, 2015 Ahoj pekne auto tak nech jazdi bez poruch :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Arctic 1.6 Odesláno Květen 29, 2015 Sdílet Odesláno Květen 29, 2015 Ahoj. Máš moc pěkný kombajnek :) Tak ať slouží co nejdéle s co nejméně starostmi. Nepřemýšlel si nad podložkami pod kola? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kladivo@jirka Odesláno Květen 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2015 Díky, přemýšlel, ale napřed chci aby vše bylo stoprocentní a pak se záměřim na vzhled 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kladivo@jirka Odesláno Listopad 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2015 Tak nějáký ten edit... Octa měla komplet vykuchaný interiér Nakonec šel ven i koberec, ale to už nafocené nemam... Dělal jsem to hlavně kvůli tomu abych kouknul, jestli někde nekvete a také kvůli čištění a lepšímu přístupu při instalaci kabeláže k wooferu a měniči CD... Jelikož jsem pořídil origo dx navigaci i s měničem, tak jsem komplet instaloval... Potom mi taky prasklo lanko stahovačky, 2dny před odjezdem na 2 denní výlet do heideparku, takže akce "x" sehnat novou a vyměnit... Dále mi přišlo x věcí na podvozek, ale foto až zítra... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 18, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2015 Dobrý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 18, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2015 Pěkně si hraješ, jen tak dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kladivo@jirka Odesláno Listopad 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2015 Tvé přání bylo vyslyšeno ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kladivo@jirka Odesláno Leden 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2016 Menší update... Včera jsem se pustil do byrvení stropnice, ale jeste se bude dneska pokračovat (došel mi spray) ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kladivo@jirka Odesláno Únor 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 Střecha hotova a konečně už je i v autě fotku dodám zítra při denním světle... Take jsem byl dnes pro nové žhavičky, protože jakmile spadla teplota pod 0 tak se tomu nechtělo moc startovat... Ted uz se jenom domluvit se známým mechošem a vrhnout se na to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kladivo@jirka Odesláno Březen 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2016 Tak fotky jeste nejsou ale hned jak bude čas musím to už nafotit... Také jsem byl včera pro nová kola, budou potřebovat nový lak a pneu, ale než skončí tohle počasí, tak to snad bude hotový... Foto nic moc, ale alespoň pro představu Jsou to 17ky šířka 7.5 a chtěl bych na ně pro začátek natáhnout 185/40 pneu, tak snad vyjdou peníze a bude to odsejpat :P :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Březen 16, 2016 Sdílet Odesláno Březen 16, 2016 Si riadne zamakal :) So striekanim stropu si spokojny? :) pocul som ze bývajú fľaky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kladivo@jirka Odesláno Březen 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2016 Díky a snažím se abych mohl letos dorazit alespoň na nějáký sraz a nedělal si tam ostudu jinak strop bohužel nějáký ten flek má, ale zkusím ho vzít jeste jednou poprášit jestli se to zamaskuje, až budu sundavat plasty ze sloupků nejhorší je, že je pořád zima a dělat to všechno bez vytápěné garáže je očistec! Minulý týden mi dorazil balík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 17, 2016 Sdílet Odesláno Březen 17, 2016 Budeš dávat velké brzdy 288 / 312 ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kladivo@jirka Odesláno Březen 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2016 Budu dávat 312ky :) tedka tam mam 288mm tak uvidím jestli to bude poznat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Březen 17, 2016 Sdílet Odesláno Březen 17, 2016 Bude ;) ne tak, jako z 280 na 288, ale bude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kladivo@jirka Odesláno Březen 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2016 Jsem na to zvědavý, budu dělat komplet brzdy na celém autě a měnit brzdovku, takže čekám znatelné zlepšení :D no uvidíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.