Ol@f Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 na okno ne Diky a samolepku taky ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 Ten font se mi taky libi - tady je: NEUROPOL.ttf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Srpen 28, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2010 Vzdycky se mi II octa hrozne nelibila, prisla mi takova strasne tuctova a zbytecne velka. RS model mi prijde snad jeste hroznejsi, kor ten predni predface naraznik a zadni vycnivajici kridlo je fakt zbytecnej hrbol! :lool: Ale tvoje prace je fakt super, ted uz bych mozna i nad II octou zapremyslel a udelal ji v podobnym stylu.. Je to paradni prace a moc se mi to libi.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 28, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2010 Hele konwas koleduješ si o pořádnej vejprask prej RS-o je hnus no teda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2010 to Konwas: díkes moc si toho vážím od lidí jako si ty, který i na svým autě udělali kus práce a vědí jaký to je něco vymyslet sladit a nakonec udělat :) ohledně toho RS mě se líbí nárazníky ale to křídlo fuj :) sám jsem přemýšlel o RS náraznících ale ty prachy za ně a za lak radši investuju jinde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Srpen 29, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2010 jestli mit jak Vojta OII dole, tak bych vubec o RS paketu nepremyslel... hezci je to tak a navic ty cerny spodky (byt se to hodne lidem nelibi, ale mne ano..) jsou prakticky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2010 tak menší doladění před rozkoší... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 spíš projektorový světla ne? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2010 jj silver vision projektory nemůžu sehnat... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 kua, jak vypadaj projektory? já myslel, že to sou tyhle :-O 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 tak ako to čo má Vorlajz a Rosťa :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2010 úplně stejně jako xenon ale nejsou to xenon takže nemusím dělat nivelaci ostřik atd a vypadá to na pohled stejně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 javol, už víme :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 3, 2010 Sdílet Odesláno Září 3, 2010 jj silver vision projektory nemůžu sehnat... :( Mas cislo dilu?Neco bych zkusil.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Září 3, 2010 Sdílet Odesláno Září 3, 2010 jj silver vision projektory nemůžu sehnat... ;) Poptej se Badyse, já je mám o něho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2010 to Marty: číslo dílu nemám :( to blondak: jj s Badym jsme v kontaktu až se mu nějaký objeví tak mi je schová ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2010 (upraveno) Chtěl bych poděkovat všem co pro mě hlasovali na srazu OC! Mám radost že se líbí i ostatním můj styl... Upraveno Září 6, 2010 uživatelem chjetjov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Tak to ma byt! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 jo máš ji fakt vymazlenou sis to zasloužil to bez debat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Jojo, pro mě nejhezčí Octa na srazu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Hodne pekne auto a ty kola... :) Gratulace k zaslouzenemu poharku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 gratulujeme bratrovi, taky jsem koukal jak blazen ze si prvni a na body docela jasne :) tak pristi rok obhajit bude pekelen tezky to ja znam ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 a par fotek z nedele :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 pekne photos!!! :) jinak stale cekam na photos from D... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 pekny auta, pekny fotky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 moc pekny!!!!! vojto mas ji nadhernou !!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2010 to Kalic: už je uploaduju :) to Bratros: kurdek to jsou libový fotky!! to all: díkes moc, výhra mě trochu nakopla takže v pátek jedu ke garnymu ještě poladit podvozek a instalovat maxidot, a včera jsem hodil lišty z nárazníků do lakovny aby byly echt kvalitní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 to Kalic: už je uploaduju :) to Bratros: kurdek to jsou libový fotky!! to all: díkes moc, výhra mě trochu nakopla takže v pátek jedu ke garnymu ještě poladit podvozek a instalovat maxidot, a včera jsem hodil lišty z nárazníků do lakovny aby byly echt kvalitní co tak ten naraznik nechat vyvarit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.