Ol@f Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 tys to nechal na tech 15" s ti snizenim 70/80 ???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 jojo dočasně :) :P budu muset pak ke garnymu na nějaký záležitosti tak to ještě před zimou zvednu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 foto foto !!!! jsem zvedavej kdy te zastavi fizlove abys jim ukazal jestli mas vubec pruziny a tlumice protoze takhle to muze spis vypadat ze tomu autu neco chybi nez ze je cilene snizene. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 Vojto, fakt mrtě dobrá oktávka. Opravdu stačí jen "málo" a máš krásný auto ... ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 to pentadius: díky stačí opravdu jen "málo" :D to Olaf: aleeee zas tak nízko to nemám.... bohužel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 Ty fotky jsou fak pekne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 na tech 15" to vypada celkem normalne :D tak bych se svestek nebal - jak psal Ondra.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 Ty fotky jsou luxusni jeste xenony a co vice jen skoda ze nebude na zimu schovana uz vidim jak to je zasrany a bily od ty soli a vsude vysej rampouchy jak to taje a zase mrzne skoda ze jsem sesrotoval tu 120ku hned bych ti ji dal na zimu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 to rstd: jj taky je mi líto že jí musím tahat i v zimě ale auto je od toho aby jezdilo... :P na jaře jí dám náležitou péči to Kalic: řikám že je to ok... v únoru jdem na technickou jediný co musím poladit budou odrazky dozadu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Říjen 2, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2010 No ty woe, tak to je ina zmena :lool: ! Ozaj mas spravne auto ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Říjen 2, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2010 to Kalic: řikám že je to ok... v únoru jdem na technickou jediný co musím poladit budou odrazky dozadu myslíš, že si toho všimnou? já bych si kupil ty samolepky, který bych vystřihl do tvaru původních.. a vzal si je s sebou.. a pokud borec u STK bude prskat, tak je tam nalepil.. ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 2, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2010 nebo ti na besidku vezmu pred FL svetla co mam doma a nekdy mi je vratis zase no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 2, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2010 mooc pěkný pane opravdu ty řešíš odrazky kvůli stk ?? Od čeho jsou známosti ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2010 kluci předFL světla doma mám ale výměna je celkem voser takže to ne.e ale i tak bych na to autě ty odrazky chtěl protože v noci není vůbec vidět když stojím někde na ulici a ty samolepící jsem nějak zběžně sháněl a nic moc... to chipman: no je fakt že tentokrát to asi udělám u nějakýho známýho :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Říjen 4, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 na technicky zjistili kulovy, ze nemam odrazky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 4, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 jsi tam byl jeste s seriovym naraznikem ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Říjen 4, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 presne tak face svetla a neface naraznik.. odrazky nikde a naprosto v klidu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 4, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 Tak tak pane já tak chodím vždy jak emise tak TK prosě nemám rádk když mi někdo vytáčí motor na prázdno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Říjen 4, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 ... a hlavně KOMFORT :D :Dna komfort se vyser, snížený auto musí kopat do ledvin!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 je fakt ze ty o tom dost vis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 tak jistě že musí to bejt motokára :D ale teď si vychutnávám jak je to měkký :D jinak okta slouží jak se od ní očekává a vzniklo z toho už vskutku slušný snížení vzadu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 jsi se stěhoval? nejde to pak už na dorazy? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 Uaaaaaa!Tyyyy voeeee,to je ale peknej angličák..Matchbox? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 to Kalic: jojo stěhoval zase do bolky :) ale na dorazy to nešlo i to trochu pružilo to Marty: jj matchbox ;) limitovaná edice ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 14, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2010 ja ted musim ke garnymu s podvozkem a na prehozeni kol ale asi si to necham na zimu vytahnout nahoru...nemusel bych k nam zajet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Říjen 14, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2010 je fakt ze ty o tom dost visproč jinak snižovat žejo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2010 ja ted musim ke garnymu s podvozkem a na prehozeni kol ale asi si to necham na zimu vytahnout nahoru...nemusel bych k nam zajet :D ty hele bratře možná by bylo lepší dát tam ten podvozek až na jaře ať ho zbytečně nekurví sůl... ale ty s tím stejně moc jezdit nebudeš viď tak je to jedno... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 22, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2010 no jestli bude snih jako loni tak s tim nemuzu jet... jj dam ho tam ale az na jare jinac ja jezdim jak blazen tedko clovece, zase sem ji provetral jak ted hraju v benesove to je tydne najezd celkem asi 250 km jen to svihne tkaze bacha na to :P ale ve snehovych kolejich nemuzu ven z garaze takze zase vectra :) skoda ze to neni 4x4 ta vectra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 22, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2010 250km to mam tydne jen do prace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Říjen 24, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2010 tak jistě že musí to bejt motokára :D ale teď si vychutnávám jak je to měkký jinak okta slouží jak se od ní očekává a vzniklo z toho už vskutku slušný snížení vzadu tak toe maso!!!! :P :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.