Přejít na obsah

Okta II - "Sid" - Bratros del Presidentos

Doporučené příspěvky

Vojto, v klidu. Mám ten samý rozměr a značku na Octě na předku a musím říct, že se chovají lépe než Good year eagle F1 co tam byly předtím. Měl jsem dneska Octu v Liberci v práci protože jsem potřeboval přivést skříň za Sconta a vyjel jsem akorát když se spustil slejvák a i na mokru úplně v pohodě.

Odkaz ke komentáři

Pěkný kola Vojto, už se těším jak to vypadat na oktě. Co se týče těch středů, měl bys nechat Audi, protože ač mají vnitřní středovou díru 57,1 mm jako celej koncern, znáčky Škoda na té vnější díře propadávají, resp. jsou tak o 2 mm menší než ty Audi. Pokud nebudeš spokojenej, pak už to vyřeší jen nálepka :)

Odkaz ke komentáři
jak to znam tak ty kola bude prodavat dlouho asi :smich: ja sem se taky nacekal nez sem prodal kanadekly a jiny kola...hlavne me drti jak ceny sly dolu silene :palec:

No vidis a ja musim ty kanaly prodat spolu s autem a jeste o polovinu levnejsi. :angry: Je to mazec... Ale sam ted koukam po jinych alu, tak jsem rad, ze jsou ceny dole. :angry:

Odkaz ke komentáři

tak jsou kola který držej cenu jako třeba ty origo a kór když jsou v dobrým stavu...

člověk musí čekat než se ozve někdo kdo ty kola ocení a bude ochoten je vzít za tu cenu kterou člověk dá... Konkrétně i těch mých je samozřejmá nějaká domluva případně :angry:

Já jsem tu cenu dal takovou protože jednak kola super stav a pneu téměř nový a velmi kvalitní :angry:

Odkaz ke komentáři
člověk musí čekat než se ozve někdo kdo ty kola ocení a bude ochoten je vzít za tu cenu kterou člověk dá... Konkrétně i těch mých je samozřejmá nějaká domluva případně :palec:

Já jsem tu cenu dal takovou protože jednak kola super stav a pneu téměř nový a velmi kvalitní :palec:

Presne tak,naprostej souhlas..Kola jsou v top stavu..A ono obecne,lepsi zacit na cene vyssi,clovek ma kam slevit..Kdezto dat to hned za 12K... :palec: Zase rekneme si to otevrene,proc by mel clovek davat veci pomalu za odvoz,jen kvuli tomu,ze to tak delaji ostatni (ale stav je diametralne rozdilnej)...

A kdyz nekdo zavola ze "tam jsou tyhle kola za tolik a tolik a za kolik ze je teda das",tak at si zajede tam... :palec:

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...