Přejít na obsah

Okta II - "Sid" - Bratros del Presidentos

Doporučené příspěvky

ja budu asi jedinej :P, ale mne se nejvic ta Tva OII libila jeste se staryma kolama a bez lakovanych spodku narazniku... prijdou mi ty kola uz moc velky....

Jediný nebudeš Kubajz.Taky mi to přijde už moc i když celkově to auto působí dost dobře.Budu se opakovat...kdybych měl dvě auta-jedno na parádu a druhé na "normální" ježdění tak neni co řešit ale takhle bych do toho nešel ;)

Odkaz ke komentáři

Je to dobry..Sice je clovek otrok,kdyz to ma takhle slozeny na zemi,ale je dulezity si usporadat priority a tem se prizpusobit.. ;) Proto to tak nekdo ma a nekdo ne..A to je dobre,aspon to nemame vsichni stejny! :P :huh:

Cjoctavian..Tak nemcouri sou obecne magori.. :D Zas je fakt,ze bejt u nas silnice,jako v rajchu,mam to snad jeste niz,nez Vojta.. :huh:

Odkaz ke komentáři
to su nazory podla fotiek. Ja si myslim, ze realita by presvedcila kazdeho, ze toto (myslim upsize na 19") bolo pre vzhlad to spravne rozhodnutie :lol:

Len tak na okraj spomeniem, ze na jednom (zdoraznujem nemeckom) fore riesia, ci na zimu 18" alebo 19" a na leto 19" alebo 20" :palec:

je to tak, viděl jsem live a opravdu paráda,

:pivo:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...