chjetjov Odesláno Srpen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2012 pokud si to dobře pamatuju tak oproti tobě je to ještě o cca 2,5 cm níž 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Srpen 18, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2012 me by stacil tak ten 1 - 1,5 cm a budu spokojen :D jinak mi to kolo uz nezaleze :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Srpen 18, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2012 Tak jsem se vrátil z dovči z Turecka, kde jsme najezdili 300 km v Suzuki Samurai z roku 96 Přizpůsobil ses místnímu provozu a jezdil na červenou? :D Jsem vloni koukal, že je tam ty semafory moc netrápí a prý když blikaj na chodce, tak je nepouští, ale jen upozorňují, že nezastaví :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2012 no pak už jsem si docela zvyknul že na 2 proudovce se stojí na semaforu ve 4 vedle sebe, nekouká se na semafor, ale čeká až někdo zezadu zatroubí apod jj a to s tím blikáním je pravda tam se bliká když nepouštíš a né jak u nás :D stejně tak kdo troubí ten jede :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Srpen 18, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2012 Docela odvážně parkuješ u toho obrubníku, ten nárazník je sakra nízko! B) Doufám že se připlazíš do Žamberku na sraz? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Srpen 18, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2012 keby aspon boli vsade rovnako vysoke obrubniky... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 včera jsem u Vaška zkoušel 225/35 R19 pneumatiky :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 28, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 ntp, co ze dal vasek kola dolu ? edit: uz to vidim, koukam sraz bude plnej prekvapeni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 28, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 včera jsem u Vaška zkoušel 225/35 R19 pneumatiky :lool: s tim se opravdu neda jezdit :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 Tak nove pneu objednano a sice Dunlop SP sport maxx 225/35 R19 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 28, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 Paradni Vojto.... Budou jen gumy nove nebo i kolesa??Vis kolik vazi jedno tvoje kolo bez pneu??Diky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 28, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 takze z nakakat budou konecne maximalne kvetinace ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 princes: budou jen nové pneu, kola se mi pořád moc líbí, ale už chci trochu komfortu a svezení. Co se týče váhy nevím kolik mají, ale přes zimu je zvážím ;) Ondra: no třeba by je někdo ještě užil zkusím je prodat za nějakou symbolickou cenu :D Nicméně Dunlopy půjdou na auto až příští sezónu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 28, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 budeto velkej skok kupredu z NAKAKAT DUNLOP je jedna z nej znacek..byl jsem s ni vzdy spokojenej..snad v te velikosti nebudou moc hucet a je tam vetsi tvrdost nez u jinych ale vlastnosti velmi dobre! jo dobra diky moc Vojto..pak dej vedet prosim te..tvemu auto slusi takove ty pletene kola co mas ted nez ty drsne paprsky!!Prece maj jen elegant car! Urcite je jeste prodas..vsechno se proda ne??A nemuzou ti to vzit??Ty kurvy sikmooke?? skoda ze na sraz nedorazim!!Snad pristi rok! Mejte se tam a uzijte si to!! Nezapomente hoodne fotit! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 já měl právě předtím na těch 18" Dunlop a bylo parádní, proto jsem je zvolil znova i když jinej dezén ;) snad mě nezklamou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Srpen 28, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 Jsem zvědavej na tvoje pocity z těch gum, mám je už třetí rok a už si je kupovat nebudu. Podle mě jsou trochu víc hlučný ale nejvíc mi vadí, že hrozně kloužou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 otázka s čím to srovnáváš. Rozhodně to bude lepší než nakakat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 28, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 presne trosku vetsi rychlost a kdyz je povrch vozovky takovej ten bilej kamenitej tak to hodne klouze taky jsem koukal..pritom takova znacka!!musis si clovek zvyknout..zkouset do jakych extremu si muze dovolit jet v desti..za sucha parada..brzdna draha taky ale jak rikas na mokru trochu klouzou i kdyz zaslapnes trochu brzdu na mokru hned to zklouzne..taky jsem nechapam proc! Uvidis ale tak nebudes jezdit na mokru jako prase ze Vojto za sucha fakt parada...mozna to klouze proto ze jsou tvrde ty gumy! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 tvrde??? tak to jste fakt nejeli na Nankangách... s těma jet v dešti víc než 130 je sebevražda :D Chlapy HELP měnil jste někdo v před FL žárovku parkovačky? Včera jsme to zkoušeli s Vaškem a prostě zaboha se k tomu člověk nedostane. je tam hrozně málo místa. Nemáte někdo zkušenost jak na to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 28, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 JJ pokud mas takove ty kombinacky s tim dlouhym nosem takove dlouhe ne ty klasicke tak tim to vytahni VOJTO..takhle sem to delal ja jinak jsem to rukou taky nedostal..vis ktere myslim??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Srpen 28, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 takova šíře tech gum :lol: :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Srpen 28, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 sundej světlo otázka 3minut 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 No to uz jsem sudal ale i tak jsem si nepomohl... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Srpen 28, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 Jakto že sis nepomohl ? To musí jít ;-) nebo to vem kleštičkama plochýma ale opatrně ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 28, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 jj tak tak musíš kleštěma. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 29, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2012 tvrde??? tak to jste fakt nejeli na Nankangách... s těma jet v dešti víc než 130 je sebevražda :D Chlapy HELP měnil jste někdo v před FL žárovku parkovačky? Včera jsme to zkoušeli s Vaškem a prostě zaboha se k tomu člověk nedostane. je tam hrozně málo místa. Nemáte někdo zkušenost jak na to? voe vytahni svetlo to je otazka minuty, vymenit a dej svetlo zpatky prece :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Srpen 29, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2012 No to leda pi*u :D Zkoušeli jsme to asi 20 min. Bez kleštiček to nepůjde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 29, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2012 hele tak to neruzomim oddelam jeden sroub, vytahnu svetlo, vyndam parkovacku. trochu sem musel zabrat, ale slo to i do uplne novych projektoru...vyndaval jsem led a daval origo.. tak nevim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 29, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2012 buď tými kliešťami alebo skúste do tej jednej západky zapáčiť šróbovák a na druhú západku tlačiť prstom a vyťahovať objímku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 29, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2012 jj musite to tema klestema jinac to nepujde..delal jsem to nekolikrat!!Vytahnout svetlo a pak klestema tema dlouhyma vytahnout tu patici se zerovku..kura chlapi..takove nejjednodussi vec a delate si s tim hlavu! Jeste Vasekk ten me prekvapil ze mu to neslo..takovej odbornik! Vojta jak by smet! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.