Přejít na obsah

Okta II - "Sid" - Bratros del Presidentos

Doporučené příspěvky

no pak už jsem si docela zvyknul že na 2 proudovce se stojí na semaforu ve 4 vedle sebe, nekouká se na semafor, ale čeká až někdo zezadu zatroubí apod :lol: jj a to s tím blikáním je pravda tam se bliká když nepouštíš a né jak u nás :D stejně tak kdo troubí ten jede :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

princes: budou jen nové pneu, kola se mi pořád moc líbí, ale už chci trochu komfortu a svezení. Co se týče váhy nevím kolik mají, ale přes zimu je zvážím ;)

Ondra: no třeba by je někdo ještě užil zkusím je prodat za nějakou symbolickou cenu :D Nicméně Dunlopy půjdou na auto až příští sezónu ;)

Odkaz ke komentáři

budeto velkej skok kupredu z NAKAKAT :lol: DUNLOP je jedna z nej znacek..byl jsem s ni vzdy spokojenej..snad v te velikosti nebudou moc hucet a je tam vetsi tvrdost nez u jinych ale vlastnosti velmi dobre! :palec:

jo dobra diky moc Vojto..pak dej vedet prosim te..tvemu auto slusi takove ty pletene kola co mas ted nez ty drsne paprsky!!Prece maj jen elegant car! :palec:

Urcite je jeste prodas..vsechno se proda ne??A nemuzou ti to vzit??Ty kurvy sikmooke?? :lol::pivo: skoda ze na sraz nedorazim!!Snad pristi rok! :palec: Mejte se tam a uzijte si to!! Nezapomente hoodne fotit! :pivo::palec:

Odkaz ke komentáři

presne trosku vetsi rychlost a kdyz je povrch vozovky takovej ten bilej kamenitej tak to hodne klouze taky jsem koukal..pritom takova znacka!!musis si clovek zvyknout..zkouset do jakych extremu si muze dovolit jet v desti..za sucha parada..brzdna draha taky ale jak rikas na mokru trochu klouzou i kdyz zaslapnes trochu brzdu na mokru hned to zklouzne..taky jsem nechapam proc! :wallbash: Uvidis ale tak nebudes jezdit na mokru jako prase ze Vojto za sucha fakt parada...mozna to klouze proto ze jsou tvrde ty gumy!

Odkaz ke komentáři

tvrde??? tak to jste fakt nejeli na Nankangách... s těma jet v dešti víc než 130 je sebevražda :D

Chlapy HELP měnil jste někdo v před FL žárovku parkovačky? Včera jsme to zkoušeli s Vaškem a prostě zaboha se k tomu člověk nedostane. je tam hrozně málo místa. :wallbash: Nemáte někdo zkušenost jak na to?

Odkaz ke komentáři

tvrde??? tak to jste fakt nejeli na Nankangách... s těma jet v dešti víc než 130 je sebevražda :D

Chlapy HELP měnil jste někdo v před FL žárovku parkovačky? Včera jsme to zkoušeli s Vaškem a prostě zaboha se k tomu člověk nedostane. je tam hrozně málo místa. :wallbash: Nemáte někdo zkušenost jak na to?

voe vytahni svetlo to je otazka minuty, vymenit a dej svetlo zpatky prece :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...