Přejít na obsah

Okta II - "Sid" - Bratros del Presidentos

Doporučené příspěvky

díkes kluci za pochvaly :huh:

jinak furt přemýšlím jestli nesehnat zrcadlovku s tímhle foťákem dělám co můžu a stejně ty fotky nejsou tak kvalitní...

to Dakie: tak to se musíš kouknout, spousta lidí to má na autě a netuší co to je... hlavně na jejich fórum mrkni jsou tam lidi stejně postižený jako já auto co nejvíc na zemi a pořádný kolesa, některý to ovšem ženou až tak daleko že si nechal převařit střed na liťácích a dal je opačně takže lezou ven jak hovado a tak ;) :D

Odkaz ke komentáři
jj to dělá to rozostřený pozadí ;)

jinak koncovky jsou normálně origo výfuk roleštěnej... nevíte někdo z jakýho je přesně kovu? jestli to časem zmatní nebo ne... :)

Hele pres zimu se trochu zasere od saze a zmatni to, ale nic hroznyho. V lete jsem jen vzal benzin a redidlo a bylo to! :D

Cim si to vylestil ty? jak si to z tech origo udelal? ja prave mam jiny koncovky.. (jinak moc hezky) ;)

Odkaz ke komentáři

hele já mám výhodu že mám origo přední nárazník takže nájezdovej úhel mám v klidu jak vzadu tak vpředu jedinej průser jsou pro mě vyjetý koleje třeba na vinohradský X želivského když jedeš zespoda směrem na floru tam občas škrtnu plastem pod motorem a další průser jsou přejezdy třeba v garážích o patro vejš kde jedeš do kopce a pak je mega zlom na další patro to musím jezdit šikmo :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...