Přejít na obsah

Okta II - "Sid" - Bratros del Presidentos

Doporučené příspěvky

chceš něco nalakovat jo? :) ono kdyby si to viděl na živo tak to tak krásný není ale je fakt že lakovat to v létě tak výsledek bude jinej... :)

jj objektiv by to asi chtělo nějak jsem nemohl najít kompromis mezi tím velkým a středním ;) buď jsem stál 100 metrů nebo maximálně 15 :D

Odkaz ke komentáři

Jsme se bavili o lakování plastů v motoru... ;) Taky bych měl nejspíš zájem to od někoho udělat nebo aspoň pomoct.... :D Chci to do červený, aby to ladilo k autu a Viktorovi se ta myšlenka taky zalíbila... Jinak už mám pěkně nakoupeno na víkend, bude se makááát (třmeny brzd, stříkání masky, lepení SPZ atp)... :)

PS: Koukal jsem, že máš na prví page VT Oktavky... Jsi dělal sám? Bych potřeboval udělat jen přední masku v černý a červený, abych to nemusel o víkendu lakovat na obě dvě a rozhodovat se.. :)

post-3656-1278607172_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Gowster
Odkaz ke komentáři
ještě bych tam viděl nedostatek a sice paletu brusnejch papírů od hrubýho po jemnej to je dost podstatný ;) jinak výybava slušná možná by už vyšlo levněji to hodit do lakovny :D

Brusný papíry jsou v tý papírový krabici vlevo vedle toho kufříku... :D

Asi by lakovna vyšla levněji, ale aspoň se to na tý masce z vrakáče pořádně naučím a pak se bude stříkat naostro... :)

Jen VT by to chtělo, ale s photo shopem atp. nejsem kamarád, abych nemusel tu masku stříkat na černo a pak na červeno, pač chci vidět co bude vypadat líp... :)

Odkaz ke komentáři

:palec::D přesně Vitto odhalil si to novinka je hadr na střeše :palec: :palec: no času tenhle týden moc nebude dneska odpo jedu na ty turnaje ale příští týden bysme to mohli sfouknout dneska jsem byl zjišťovat tady kousek od nás míchaj laky tak by to šlo :smich:

Právě dneska to testuju jak to půjde co a jak :P musel bych to vzít trochu profesionálněji :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...