Martin_TDi Odesláno Červen 30, 2016 Sdílet Odesláno Červen 30, 2016 TADY TO VYPADÁ NA 280MM BRZDY DOZADU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Červen 30, 2016 Sdílet Odesláno Červen 30, 2016 no joooo zadní Tpětky, dneska pro ně konečně taky jedu, adaptery už mi dlouho leží doma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel_JV Odesláno Červen 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2016 Takže budou to opravdu 280 zadní brzdy z T5 dneska sem zase něco podělal finalní natření třmenů, nachystání vodících čepů + nové prachovky a přišly kotouče a destičky. Takže poslední díl do skládačky který chybí je redukce mezi brzdovou hadici která je na originálním brzdiči a novám třmenem, kde je menší závit. Nicméně je to už od pondělka u soustružníka tak snad zítra by to mohlo být ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 1, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2016 To bude paráda, brzdy ostré jako žiletka ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vojta 93 Odesláno Červenec 1, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2016 Parádní práce! Kdybych nemusel měnit celou zadní nápravu tak bych do toho šel taky Každopádně super práce a krásný auto jako celek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červenec 1, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2016 a proč musíš měnit nápravu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vojta 93 Odesláno Červenec 1, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2016 Protože mám bubnové brzdy A co jsem hledal tak se mění celá náprava za kotoučovou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červenec 1, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2016 To není pravda, stačí proházet jen brzdy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Červenec 1, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2016 Je jednodušší vyměnit celou nápravu než přehazovat brzdy i s nábojema :) taky sem to dělal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel_JV Odesláno Červenec 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2016 Tak skoro vše nachystane, tak snad to při chvíli přehodím, ještě uvažuju, že bych ty puvodni brzdy 256 asi poslal dál kdyby měl někdo zájem, zpět už je asi dávat nebudu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Červenec 1, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2016 měl bych otázku kde si sehnal šrouby pro uchycení držáku třmenu do adaptéru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel_JV Odesláno Červenec 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2016 měl bych otázku kde si sehnal šrouby pro uchycení držáku třmenu do adaptéru? No škouby sem sehnal v práci, ony to jsou šrouby pevnostní z MANA z kamionu a drží nádstavbu M14x1,5 protože jinde sem nic nesehnal a ve škodovce sem se ptal a original jeden šroub 150kč za což sem se jim vysmál pač sem vedel že je mame v praci nové :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Červenec 2, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2016 jo takhle, no já takový možnosti nemám :-D nicméně přesnou specifikaci šroubu znáš? abych věděl co přesně sháním 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel_JV Odesláno Červenec 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2016 jo takhle, no já takový možnosti nemám :-D nicméně přesnou specifikaci šroubu znáš? abych věděl co přesně sháním Jasně potřebuješ šrou M14x1.5 stoupání délka 35mm a nejlépe pevnostní třídy 10K, nebo 12K ja mam 10K a myslim že to bohatě stačí vzhledem k tomu že originál šrouby na octavce sou pevnostní se závitem M10 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel_JV Odesláno Červenec 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2016 Natřené a nachystané všechno co šlo :D ted jenom čekám na redukce mezi brzdovou hadici a třmeny tak snad už se pan soustružník umoudří a brzo to bude at to můžu přehodit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červenec 7, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2016 dobře ty... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červenec 7, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2016 Hmmm, moc pěkná příprava, chválím ;) na autě to bude pecka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel_JV Odesláno Červenec 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2016 To věřím že to bude pecka už se na to taky těším až to tam nahodím ;) ještě budu muset nahodit ty power disky aj dopředu at to trochu vypadá už ted vím že mě to bude opticky vadit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel_JV Odesláno Červenec 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2016 Tak poslední díl skládačky doma :D tak snad se do toho v neděli pustím a nafotím postup přestavby ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel_JV Odesláno Červenec 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2016 Taak a je to tam Rozebráno celkem bez problémů :) Pak všechno vyčistit a ubravit štít aby se tam vešel držák z T5 Pak natřít brzdové štíty a pěkně poskládat No a našroubovat redukce, brzdové hadice, a odvzdušnit Nahodit kola a je to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Červenec 10, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2016 velmi pekne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel_JV Odesláno Červenec 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2016 velmi pekne Dík snažím se at je octavka Top a trochu funguje ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 10, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2016 Parádička! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 11, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2016 Parádní práce a perfektní příprava použitých dílů ! Jen ta redukce na hadici možná mohla být kratší, takto bych se bál aby se Ti po čase neuklepala. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červenec 11, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2016 Krásná práce, vypadá to velmi dobře :palec: asi budu muset oživit barvu na brzdách, takhle nově natřený je to luxusní ;) jinak jak sedí destička vůči kotouči atd, vše OK? jen se ptám, protože jsem tyhle nový sady adaptérů po výrobě na autě nezkoušel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel_JV Odesláno Červenec 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2016 Parádní práce a perfektní příprava použitých dílů ! Jen ta redukce na hadici možná mohla být kratší, takto bych se bál aby se Ti po čase neuklepala. Děkuji taky se mě to moc líbí Jinak k té redukci máš pravdu mohla být kratší taky sem nad tim přemýšlel jak sem to skládal, nicméně je to kvalitní nerez ten materiál a nemyslim si že by se to mělo uklepat, ale už mám originál hadice nové z T5 a přemýšlím že to předělám při chvíli. Jen nechám udělat nove brzdove trubky a napojim to na origoš hadice z T5. Ale zatím sem spokojený funguje to,neteče to, a hlevně ta ručka fantasticky brzdí a to to není ještě vůbec sedlé :D Krásná práce, vypadá to velmi dobře :palec: asi budu muset oživit barvu na brzdách, takhle nově natřený je to luxusní ;) jinak jak sedí destička vůči kotouči atd, vše OK? jen se ptám, protože jsem tyhle nový sady adaptérů po výrobě na autě nezkoušel :) Díky, při montáži sem na žádný problém nenarazil, :) všechno pasovalo úplně bez problémů až sem se divil. Jak sem zkoušel ten adaptér sem říkal ty vole to je dobrá prácička sedí to jak z fabriky, sem s tím moc spokojený deska s kotoučem sedí dobře, možná nepatrně přesahuje kotouč na straně blíž ke středu ale je to uplně neznatelné, aspon se to bude dobře obržďovat a nebude tam hrana. Takže všem co nad tím přemýšlí můžu tvoje adaptéry jenom doporučit ! Maximální spokojenost, a rozdíl v brzdné síle neporovnatelný, hlavně ta ručka to brzdí jak sviňa :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červenec 11, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2016 Tak to jsem rád, že jsi spokojen a že instalace proběhla bez problémů ;) když jsem navrhoval tvar, tak jsem právě chtěl, aby byla destička nepatrně pootočená vůči kotouči, protože využije celou jeho plochu a neměla by se dělat ani hrana jak píšeš. Ručka maká velmi dobře :D mě se při testování, když už bylo vše sedlé, povedlo zastavit zadní kola při cca 75km/h, se sérií 232mm nemyslitelné :D Jinak dnes koupil poslední sadu ketys a už ani neplánuju dělat třetí várku adaptérů. Možná přísťí rok, kdyby byl fakt zájem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel_JV Odesláno Červenec 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2016 Tak to jsem rád, že jsi spokojen a že instalace proběhla bez problémů ;) když jsem navrhoval tvar, tak jsem právě chtěl, aby byla destička nepatrně pootočená vůči kotouči, protože využije celou jeho plochu a neměla by se dělat ani hrana jak píšeš. Ručka maká velmi dobře :D mě se při testování, když už bylo vše sedlé, povedlo zastavit zadní kola při cca 75km/h, se sérií 232mm nemyslitelné :D Jinak dnes koupil poslední sadu ketys a už ani neplánuju dělat třetí várku adaptérů. Možná přísťí rok, kdyby byl fakt zájem. Tak to jsem rád že sem ty adaptéry koupil zavčasu Chvíli sem rozmýšlel nad přestavbou těch brzdových třmenů, nicméně sem udělal dobře :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červenec 11, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2016 Jj, ať slouží a užij si to ;) já už tyhle brzdy vozím přes dva roky a dělají radost a parádu pořád :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červenec 11, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2016 A jsem prozrazenej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.