Luk.ass Odesláno Říjen 29, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2016 kola pěkně pečlivě udělaný,ale mě se to nelíbí,přijde mi to tak trošku jak od kolotočů.ale neber to ve zlým,pokud se to líbí tobě,tak je to v pořádku.být černý nebo stříbrný,tak pecka,ale tohle mi tam nešajní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel_JV Odesláno Říjen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2016 No jo tak neni to moc obykla barva kol, taky sem se na to dival tak pul hodiny jak sem to tam nahodil, ale co už byl to risk to tak nalakovat ^_^ ale černe a stříbrné má každý :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Říjen 29, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2016 Ty kola jsou špatný :/ Třeba žlutou místo zelený ale takhle nic moc.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Říjen 29, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2016 nejde tak o barvu kol jako o celkovej dojem.sám jsem měl zelený kola (reflexní zelená na 18" kanáldeklech z A8).je pěkný se odlišit,ale máš moc pěkný a opečovávaný auto,tak bych ho tímhle nekazil.ale jak jsem psal - je to jen můj názor a neber to v žádným případě ve špatným slova smyslu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Říjen 29, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2016 Na auto podle mě patří jednobarevná kola, nejlépe klasické barvy (šedá, stříbrná, bílá, černá) :D Já nějak na zviditelnění auta křiklavými/neobvyklými barvami na kolech nejsem. A k té žluté podle mě ta zelená nejde už vůbec. Ale hlavní je, co se líbí majiteli ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel_JV Odesláno Únor 6, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2018 Tak sleduju, že jsem dost dlouho nic nenapsal. Nicméně autíčko slouží, ted jsem děla výměnu oleje a filtrů a musel jsem přední brzdy, Ate kotouče a Ate ceramic destičky, už to mam stejné jak vzadu tak uvidím jak to bude brzdit. A provedená nová stk, na ty zadní brzdy z T5 se moc netvářili :-D nicméně brzdilo to perfektně tak to pustili :-D :-D a napsali do lehkých závad zkorodované kotouče, že kdyby něco tak jsem si to přehodil po stk :-D :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 6, 2018 Sdílet Odesláno Únor 6, 2018 Krásná práce ! :palec: Ty ATE destičky jsou origo červené, nebo jsi je natíral ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel_JV Odesláno Únor 6, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2018 Nejsou, origoš jsou černé, hodil jsem na ně trochu barvy :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 7, 2018 Sdílet Odesláno Únor 7, 2018 Vypadá to parádně spolu s kolama ! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel_JV Odesláno Listopad 15, 2018 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2018 Dlouho se nic nedělo tak až ted dojde na výměnu oleje v motoru, všech fitrů, přezutí na nové zimní kola, výměnu prasklé přední masky, odešel zámek v zadních dveřích, a zrcátka budou nové, tak sem zvědavý na výsledek, o víkendu na to vletím :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 15, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2018 Moc hezky se starás. Pak dej foto na kolech. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 16, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2018 Parádní péče ! A kola vypadají moc pěkně, ale čistit je bude očistec . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel_JV Odesláno Listopad 18, 2018 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2018 Takže pracovní víkend je u konce. Dal jsem tomu trochu péči. Všechny filtry vyměněné origoš olej 5W50 Mobil1, přezuté na zimní, uklizený vnitřek plus gumové koberce, vyměněné přední žárovky Philips, přední maska nová, vyměněný lz zámek dveří, konečně to funguje jak má a na závěr vyměněné vnější zpětné zrcátka za zrcátka z octavie Tour, mě se to strašně líbí, tak snad mě to nezkritizujete moc počasí nic moc, ale pár fotek sem udělal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 18, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2018 Prostě a j ednoduše paráda! Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 19, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2018 Za mě super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Listopad 19, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2018 Je to kráska! Ale ty zrcátka jsou fakt hrozný lopaty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 19, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2018 Aspoň je v nich dobře vidět ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel_JV Odesláno Listopad 19, 2018 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2018 Souhlasím, rozdíl hrozně velký, opravdu je v nich parádně vidět a to je velké plus a navíc je nemá kdekdo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 19, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2018 Co to máš za pneu? Kama, to vidím prvně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel_JV Odesláno Listopad 19, 2018 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2018 Jo jsou to Kama to jsou ruské gumy oni dělaji prioritně gumy na nakladaky ale dostal sem se pres to i k osobním, a sou perfektní, ale ted už je myslim dělají pod jiným nazvem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Listopad 23, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2018 Určitě je v nich víc vidět, ale před prodejem bych tam vrátil ty co tam byly. Kvůli originalite. Každopádně auto vypadá skvěle. Ta žlutá je fakt super a není vůbec okoukana. Např stribrny RS je úplná nuda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel_JV Odesláno Listopad 23, 2018 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2018 Jojo všechny původní díly mam schované jak výfuk, zadní brzdy tak i ted zrcátka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel_JV Odesláno Leden 9, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2019 Takže nový rok začal naprosto super, nechtěný drift v zatáčce a jel sem celkem blízko kraje a zastaveno o betonový patník, disk ko, zadní náprava ko, ohnutá bohužel neustála boční náraz, tak ted sháním díly, a když už pujde ven tak dám druhou a udělám celkovou GO zadní nápravy, díly už mám všechny snad a už jen čekám než dorazí druhá RS nápravnice. konečně se dokopu k předělání brzdových hadic třmenů zT5 a vyhodím ty dělané adaptery :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel_JV Odesláno Únor 17, 2019 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2019 Takže před cca 14 dny sem se dal do opravy, teda výměny zadní nápravnice po lehkém kreši, viz výše. Samozřejmě se to neobešlo bez komplikací výsledkem byly tedy nové trubky brzdové od jednotky abs až dozadu jen k vuli holendrům které uletěly samozřejmě. Ve vysledku to dopadlo jako GO zadní nápravy, všechno nové tak snad to bude zase nějakou dobu sloužit. když už jsem to měl venku tak jsem opravil lak na prahu zrovna a rezavé místa na karoserii, a konečně předělal ty brzdové hadice a trubky od zadních třmenů tak jak sem to chtěl ať to trochu vypadá. Dnes byla zkušební jízda konečně a přes týden ještě sbíhavost ve škodovce. Ve výsledku sem se s tím hrál asi těch 14 dní po odpolednech a vikendech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 17, 2019 Sdílet Odesláno Únor 17, 2019 To je LUXUS ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 17, 2019 Sdílet Odesláno Únor 17, 2019 Tomuhle říkám nádherná práce!!![emoji106][emoji106][emoji106]Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OIKroutibrk Odesláno Únor 17, 2019 Sdílet Odesláno Únor 17, 2019 Vynikající péče, chválím a závidím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Únor 17, 2019 Sdílet Odesláno Únor 17, 2019 Moc pěkný koukám, že i origo hadice na "T5tky". Já je chtěl původně taky, je to elegantnější provedení, ale už k tomu nedošlo. Do dneška to jezdí s redukcema na původních hadicích 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel_JV Odesláno Únor 17, 2019 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2019 No já sem taky jezdil doteď s redukcema, ale když už jsem to měl rozebrané a musel to odvzdušňovat stejně tak už jsem to udělal pořádně s origo hadicema a držákama hadic z T5 at to trochu vypadá stejně ty puvodní origoš hadice byly shnilé takže jsem rád že sem do toho šáhnul 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.