Jump to content

Letní pneumatiky

Doli

Recommended Posts

Dnes jsem je nazul (zitra cekame snih !), mam je jiz 2.sezonu, a jsem mile prekvapen, jak paradoxne auto (jiz tak docela tiche) jeste ztichlo oproti origo letnim a hucicim Dunlop 17"... Jsou i hodne pohodlene (mam 16"), proti tem letnim Dunlop je to jak v kocaru :-).

Minulou zimu jsem s nimi byl nadvysost spokojen, to ze se vice sjizdi je myslim znamo, nektere testy to uvadely. Predtim jsem jezdil na Michelinech, je to zcela srovnatelne...

• 3 weeks later...

Kolegové kamarádi.

Vím,že je zima,ale můžete mi poradit jaké mám koupit pneu na léto v rozměru 225x45x17?

Jedná se mi hlavně : minimální hlučnost

kilometrová výdrž

po ujetí cca 10 tisíc kilometru ať nehučí

Měl jsem jednosměrky Brig.nikomu nedoporučuji.Hlučné jako prase.Výdrž super,ale strašně hlučné.

Napište svoje poznatky a doporučení.

Budu Vám vděčný.

díky

• 2 months later...

nejaky 18" predstavy jsou ale nic definitivniho, do 19" se mi nechce. Pilot Sport PS2 byly uzasny ale ta zaoblena hrana z vyroby neni uplne koser na nase cesty geometrie je na 18" zachvili v prdeli a kdyz rad jezdis zatociny pod plynem je to na tech hranach videt. Co jsem cetl zde a jinde SportContact by mel mit ty bocni hrany nejak tvrzeny nebo tvarovany ze tocky po plynem mu vadi asi nejmin

cece ty jsem mel jeste na 17" a najezd byl k 50 000km a pilot sporty jsem spocital nejak tusim na 40 000km a nebejt te hnute geo bylo by to vic. RE050A by mel byt relativne mekkej denzen a u OII na nem ma dochaze k odskakovani to asi nebude pripad fabie. Jinak tusim skaja na tech RE050A udelal max tak 22 tkm, ale to je Jirik a hlavne snizek

Jinak pro info,teď nám začali navážet v předobjednávce pneu Kleber,Kormoran,BF -Gudrich a Michelin a ceny stejné jako loni,některé-hlavně malé rozměry i levnější takže strašák s kaučukem nezabral.Jinak dobré ceny si drží i sortiment Conti.

Ceny po mě nechtějte,nejsme internetový obchod-dík

hm, teď dopoledne sem čet něco o těch Mich a mají mít větší nájezd než Bridge ... no ještě mám čas 2 měsíce, ale rozhodovat se budu mezi těmato dvěma :lol:

"...22 tkm, ale to je Jirik a hlavne snizek" tohle nemůžeš psát ani jako ze srandy takový postřeh k doporučení :D

Bridgestone Potenza RE050A - 225/45 R17 94XL W - tragedie a zklamani nejvetsiho kalibru zatim, najezd cca 20 tis km, poslednich 5 tis km hucely jako krava, jizdni vlastnosti pri rychlem rozjizdeni taky o nicem, mekka smes ale absolutne nelepiva......tento rok uz nevymyslim a vracim se zpet ke ContiSport Contact - ty taky houby vydrzi ale jsou tiche a pekne lepi :lol:

Už jsem to tu psal asi 30x :-D

První dvě letní sezóny Conti SC2, od předloňka Conti SC3.

Hučet je neslyším, najeto mám na těch trojkách 17k km a skoro to na nich nepoznám a ještě mne nikdy nezradily. Mínus je jen vyšší cena, ale srovnatelná se všemi nečínskými pneu.