Guest Zborek Odesláno Duben 19, 2010 Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 Zdravim panove, mohl by mi nekdo dat neaky link na strany o zmene podsviceni. Navod od Senseje je velmi kvalitni, ale rad bych se podival jeste na jine treba kde je popsano jakej material pouziot jake Led diody atd. Diky moc za pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pirate tdi Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 chlapi nevie mi poradit. nasiel som si elektrikara, ktory by mi vypinace spravil ale potreboval by som vediet ake ledky, pripadne odpory treba kupit, lebo v elektre mi dali tolko moznosti ze som to radsej vzdal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Květen 22, 2010 Sdílet Odesláno Květen 22, 2010 sice to se změnou barvy podsvícení souvisí jen okrajově, ale přihodím něco :-) pátral jsem a pátral, nakonec se povedlo .. mám vyzkoušenou zatím jen O1 a F1, ale mělo by to fungovat v dalších autech .. po zapnutí klíče se rozsvítí například ručičky, displeje, stupnice, nebo ručičky a displeje a další kombinace :-) funguje to podobně jako u O2 FL, prostě se otočí klíčem a rozsvítí se něco na budíkách, záleží už na volbě :-) pro ilustraci dávám fotky jak to vypadá na O1 :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Květen 22, 2010 Sdílet Odesláno Květen 22, 2010 viz. http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=98&a...4%8Dek#p1663663 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 modra je dobra.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pirate tdi Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 s- talkerova pracicka na mojom auticku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mike Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 Někdo z Prahy kdo byl osvítil O1 s MAXI-DOTEM A rádiem RHAPSODY? Kombinace modro-červená??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pepohlud Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Moje úprava s podsvitu, provedena spolu s mým pajmistrem. Budíky ala VW s ručičkama PassatCC a zbytek do modra. Velikánská změna oproti nudné zelené. Použili jsme předface budíky a změněno i teplota a palivo modře a ručičky červeně... Fotky jen mobilem, udělám lepší a přiložím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Moje úprava s podsvitu, provedena spolu s mým pajmistrem. Budíky ala VW s ručičkama PassatCC a zbytek do modra. Velikánská změna oproti nudné zelené. Použili jsme předface budíky a změněno i teplota a palivo modře a ručičky červeně... Fotky jen mobilem, udělám lepší a přiložím. Jako bych to někde viděl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Říjen 6, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2010 prosimtě jakej odpor jsi použil u výhřevu sedaček? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MAO Odesláno Říjen 21, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 Ahoj řeším problém u tlačítka na ohřev zadního skla, původně svítilo pouze zeleně, při zapnutí svítilo stále zeleně (správně by se pod zeleným měl rozsvítit oranžový proužek) ale fungovalo, žárovky jsem předělal na LED ale ten spodní proužek svítí stále i když tlačítko vypnu, nemáte někdo schéma správného zapojení? Dík moc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Říjen 21, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 Myslím,že ta oranžová svítí pořád,jenom se tam pohybuje mechanická krytka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 21, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 Oranzova svieti len ked je tlacitko zopnute. Raz som mal tento problem, sposobene to bolo zlym poskladanim tlacitka. Rozoberal a skladal som ho niekolko krat, kym som to dostal do funkcneho stavu... Problem sposobuje pruzinka, ktora jezapadne do trna, ked priklapas hornu cast tlacidla pri skladani. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MAO Odesláno Říjen 22, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2010 pruzinka? v tomto tlacitku zadna pruzinka neni... proto zustava tlacitko zamackle... nemate nekde schema zapojeni tohoto tlacitka? Pokud mam jen zaple osvtleni budiku tak sviti jedna ledka a kdyz otocim klickem tak se mi trvale rozsviti i ta oranzova kontrolka, nemuzu na to mit vliv nejaka pojistka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 Jake jsou diody, gdzy pujdu do nakeho elektro centra, tak co im reknu co hci. Jemuje se to nak SMD diody nebo jak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 ja chcem cervene,G4 look,premyslam ze si povymienam setky spinace so spinacami s golfa4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boresprut Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Zdravím, chystám se vrhnout na změnu podsvícení (vše co svítí, krom budíků na bílou barvu) ale jelikož jsem el. laik a amater tak bych moc prosil kdyby mi někdo napsal jaké LED diody použít aby se vyměnil pouze "kus za kus" budu moct použít třeba tyto? http://www.gme.cz/cz/led-3mm-white-4500-20-p511-532.html a jsou ve všech ovladačích 3mm diody?? předem díky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rtg61 Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 jsou tam různé, čím budeš dělat ty SMD? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boresprut Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Jak to myslíš čím budu dělat ty SMD??? ... myslím že pro každého laika v el. oboru by bylo přínosem kdyby nějaký šikovný dráťák vypsal seznam ve kterém jsou parametry o LED a SMD diodách které jsou potřeba k změně podsvícení na konkrétním dílu interiéru... určitě by to mnoha lidem kteří si nejsou v el. kolik jistí výrazně ulehčilo rozhodování zda se do toho pustit vlastníma rukama... projížděl jsem nějakých 5 vláken kde má otázka už padla, ale nikde jsem nenašel konkrétní odpověď... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 (upraveno) Boresprut: Čau, zrovna jsem se z nudy do toho taky pustil, a taky do bílý. Zatím mám hotovej climatronic, ovladače oken kromě řidiče, a tlačítka výhřevu skla, nádrže a výhřev sedaček, a všude byli smdčka, ale já je vyměnil za 3mm LEDky. Ještě čekám až mi přijdou diody a pustim se do zbytku kromě budíků, ty si nechám udělat MAO: hele je tam pružinka, mě to taky svítilo furt a pak sem zjistil že sem tam nevrátil tu pružinku a ten mechanismus se pak nevrací a zůstává to pořád zapnutý. Upraveno Leden 26, 2011 uživatelem funaki 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 mám dotaz k osvětlení kliček dveří .. přečetl jsem návody apod... nejraději bych volil napojení na konektor (nemusím pájet na destičku s ovladačem okna) ... takže bych měl LEDku (červenou 400/60 nebo podobnou difůzní) napojit na káblíky konektoru .. jenže je tam třeba dát odpor - takže podle pana Ohma cca 1 kOhm ? a LEDku napojit na + a - spínané zapnutím světel - bude tedy i LEDka regulovatelná jako zbytek podsvícení ? pokud bych zapojil ledku přímo na tišťáček od ovladače oken, není potřeba dávat předřadný odpor ? Ledky červené mají napájení cca 2,1 V... - bude tedy i LEDka regulovatelná jako zbytek podsvícení také v případě napojení na tišťák dle návodu zde ? díky za rady :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Já jsem si udělal podsvícení jen kličky u řidiče zatím, abych viděl jak to vypadá, a tu diodu jsem tam připájel paralelně na jednu z diod v tom ovladači zrcátek, když to uděláš stejně i u ostatních ovladačů oken tak odpor dávat nemusííš a jas se reguluje normálně i u téhle diody stejně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boresprut Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 Funaki: Jej tak to jsem rád že se někdo připojil k bílému podsvícení. Zrovna včera jsem si sehnal potřebný veci tak se na to dnes zkusím vrhnout... mám tu 3mm LED se svítivostí 6000mcd (se mi zdá až moc) a SMDčka... uvidím co to udělá :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 já mám 5800mcd, takovej rozdíl to už asi nebude ale svítí to jak blázen, jak nemám hotový budíky tak ten kontrast je trochu silenej, když to v autě stáhnu na minimum tak nevidim ve tmě budíky ale zas to bíílý je akorát a na opak, takže až to budu mít komplet tak to nechám stažený na co nejmíň. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 tak já koupil diody na 12 V difůzní červené, vše mám připravené, jen řeším, jak zapojit na konektor přímo káblíky ... ten konektor rozebrat nejde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boresprut Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 .... já myslel že regulací se sníží akorád svit budíků.. jinak že vše svítí pořád stejně ... další překvapení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 HanyZ: jakej konektor? Boresprut: no nevim jak u jinejch ale mě to reguluje všechno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 no konektor, který je zapojený do ovladače stahování oken apod. na něj je třeba diodu zapojit, ale už se povedlo, čokoládka a štípačky, jen přístup naprd... :D ale funguje, svítí a v mém tématu je i pár fotek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 jó mě to pak došlo já jsem ty drátky napájel na plošňák toho ovladače 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.