danikd Odesláno Leden 18, 2014 Sdílet Odesláno Leden 18, 2014 Cau, nemusi, kazda barva ma sice jine napeti, nicmene az na vyjimky ( podle barvy ) se v O1 nemusi delat nic ... V ovladacich kde je zarovka ( je na 12V ) se samo odpor musi dat ... Kvalitni diody nabizim v inzeratech ... D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alien001 Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 tak to je ok kdyz bych chtel bilou a modrou tak to je jak jestli se muzu optat.a jeste neco jestli nekdo nevite co mam hledat na vymeneni za led diody do ovladacu oken a treba ovl. zrcatek tam jsou takovy malinky bily kosticky jak se to jmenuje a jestli nekdo vite jak by se tonekde na e-shopu dalo sehnat a zase jen bilou a modrou jestli to pujde predem moc dekuju!!!!!!!!... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Vsak ty male bile kosticky jsou diody v pouzdre PLLC2 ... Jsou tam pouzity vsude, mimo ovladace oken a rady tlacitek ( ovladani vyhrevu okna, sedacek, ... ). Kde ale stejne nahrazuji stejnyma PLCC2 z duvodu zachovani jednoho typu LED v aute, kvuli stejne svitivosti a teploty barvy LED ... Jednosuse se k te PLCC2 pripaji nozicky ... Bile a modre mam ... D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alien001 Odesláno Leden 21, 2014 Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 a jak si to vyresil s ovladacem na zrcatka?ty vysoky ledky si vyresil jak ? postavil si ty placaty? nebo si tam dal klasickou diodu Pr. 5 mm.taky sem to nekde videl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alien001 Odesláno Leden 21, 2014 Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 a jeste neco kdyz sem na ty ledky koukal tak jsou oznaceny PLLC2 a pak za tim je jeste nejaky dalsi znaceni zalezi na tom? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Leden 21, 2014 Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 Cau, v zrcatkach normalne PLCC2 na stojaka, jde to v pohode ... PLCC je oznaceni pouzdra (velikosti). Dale uz jsou parametry. D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tetrosy Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 A jak to v reálu vypadá? Taky si s budíkama rád hraju, ale tohle mě zajímá... :D U budíků doporučuju sundat ručičky, zespodu strhnout bílou vrstvu. A nakonec natřít červeným lakem, já použil přítelčin na nehty. Vypadá to o dost líp, hlavně ve dne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aughostino Odesláno Únor 14, 2014 Sdílet Odesláno Únor 14, 2014 pani, myslite ze diody so svietivostou 1400mcd bude vela na podsvietenie? na slovensku sa neviem dopatrat po bielych diodach 3528 so svietivostou 250mcd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Únor 14, 2014 Sdílet Odesláno Únor 14, 2014 To bych ani nezkousel, i tech 250mcd je na hrane ... Z me nabidky neni problem na Slovensko poslat, uz to tusim 2 nebo 3 kolego vyuzili ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Stifi Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Ahoj prosim vas , menil jsem smd led 1206 jine barvy v ovladani oken a pri otevreni dveri mi prosvecuji a pak zhasnou to same po zamknuti a odemknuti vozu ci zapnutem zapalovani to prosvicuje stale , mam zatim jen pp pz lz dvere . muzete poradit zda je to normalni diky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bluefrog Odesláno Březen 8, 2014 Sdílet Odesláno Březen 8, 2014 Menil jsem zelene za modre a dela mi to taky, u zelenych jsem to neregistroval protoze asi svitili malo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Stifi Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Menil jsem zelene za modre a dela mi to taky, u zelenych jsem to neregistroval protoze asi svitili malo To ja take za modre...ale nemuzu najit tady zda je to normalni a necemu to nevadi( .jen mam obavy aby to nedelali i budiky. nemas s tim zkusenosti???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Vortex Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 no jo chlapi-návody na změnu podsvitu jsou sice hezký ale pro mě nahouby-jak se mění osvit climatrnicu? a pak origo DX navigace-tlačítka PLUS!po zapnutí displeje nápisy na displeji-místo zelenýho ráměčku a 1,2,3,4,5,6 třeba modrý a neříkejte mi že bych si musel koupit DXko z VW-to by mě zase vadilo nápis VW místo škoda při zapínaní kdo tohle rozlouskne je u mě borec,nebo se někdo umí dostat do SW navigace a přeprogramovat barvy zobrazení na displeji? Z climatronicu jsem měl taky strach, ale pustil jsem se do toho a neni to nic těžkého a to podotýkám že nejsem elektrikář :-) Mrkni se na tady toto: http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/zmena-podsviceni-climatronicu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Climatronic je pohodicka, za to manual je hruza, ja uz lidi s manualem odmitam, jak uz nemam s detma cas, tak ani nervy na to ... Zeptam se, nema nekdo manula ovldac klimatizace ( klidne baz AC )? Klidne poskrabanou, nefunkcni ... potreboval bych to na pokusy, chtel bych vymyslet nejake podsvetleni ktere by slo jednosuse udelat, proste nahradit tu zarovku ... ale 500Kc jako za to chtej na aukru za to nedam ... Diky za pripadne nabidky ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 13, 2014 Sdílet Odesláno Březen 13, 2014 Co se prodává na aukru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Březen 13, 2014 Sdílet Odesláno Březen 13, 2014 Jen ten panel klima ... ja ho jen potrebuji levne sehnat abych mohl delat pokusy ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 mohu nabídnout změnu podsvícení.... cena a provedení dle dohody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bluefrog Odesláno Březen 16, 2014 Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 (upraveno) To ja take za modre...ale nemuzu najit tady zda je to normalni a necemu to nevadi( .jen mam obavy aby to nedelali i budiky. nemas s tim zkusenosti???? Modre podsviceni budiku a tlacitek jsem delal na stare octavii (MR 1998) a vse bylo v pohode, nepamatuji si, ze by ovladac oken svitil. Ted mi to sviti i po otoceni klicku, ale za chvili to zhasne, pokud nerozsvitim. Problemy to zatim nedela a na netu jsem to zatim nehledal, protoze to za chvili zhasne :) Upraveno Březen 16, 2014 uživatelem Bluefrog 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Vortex Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Zdravím pánové, sháním taky někoho kdo mi předělá podsvícení budíku. Vše už mám přesvícené a chybí mi pouze budíky. Na tu zelenou se už nedá dívat :-) Někdo ochotný z Ostravy a okoli? Předem díky ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
to0001 Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 Zdravím pánové, sháním taky někoho kdo mi předělá podsvícení budíku. Vše už mám přesvícené a chybí mi pouze budíky. Na tu zelenou se už nedá dívat :-) Někdo ochotný z Ostravy a okoli? Předem díky ! Napiš uživateli S Talker. Nevím,jestli to ještě dělá,ale mě to udělal hezky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 Dělá a za luxusní peníz. Nedávno jsem si u něj nechal komplet předělávat oktu. Výsledek parádní a udělal to na počkání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ScorpionSVK Odesláno Duben 3, 2014 Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 Niekto kto robí podsvietenie na Slovensku? Podsvietil som si celé auto sám, ale kúrenie (bez klímy) sa mi až tak dobre nepodarilo, svietilo to pekne, ale už to prestalo fungovať. Potreboval by som sa o tom povyprávať cez SS. Prípadne ak niekto robí tie plošné spoje čo sa tu už sem tam objavili nmiesto toho svetlovodivého plastu, nech mi napíše. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robex Odesláno Červenec 8, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2014 Pridavam foto z mojej ochtavky :) only white 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Červenec 9, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 Zdravím pánové, předělávám postupně podsvícení, mám budíky, ovládání zrcátek, oken na všech dveřích a dneska jsem se pustil do ovladače světel...... a mám problém... všechno jsem přepájel, polarity překontroloval, asi 10x checkoval jestli je to pořádně připájený a nejsou studeňáky... když to připojím, dělá to následující: - po otočení klíčku se rožnou dvě diody, který jsou v tom otáčecím ovladači, jinak nic - po otočení ovladače na polohu parkovačky i potkávačky, všechno zhasne - po zapnutí mlhovky se rozsvítí druhá dioda signalizující zapnutou mlhovku někdo nějaký nápad? já jsem v koncích.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Červenec 9, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 Všechny diody ti při kontrole multimetrem svítí? Není nějaká vadna? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Červenec 9, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 jo tak ten nemám... :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Červenec 10, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 Cau, reakce na SZ, ano jsou v sérii, když jedna padne, nejdou ani ostatní. Kup nejlevnější multimetr který ma pipak, s nim je tam i test diod. Zkontroluj znovu každou, musí se při tom testu malicko rozsvitit. Az v sobotu dojedu z dovci, zkusim najít fotku tistaku z předělávek, možná tam budu mít nějakou s označením polarity diod. Zatím co nejkvalitneji - na makro, nafot obě strany tistaku a pošli mi to do SZ. D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Červenec 10, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 vyřešeno :) problém byl v tom že jsem zkoušel samostatně ovladač světel a neměl jsem připojený ty kolečka na intenzitu svitu a náklon světel.. všechno fakčilo jak má když jsem zapojil oboje :) ... zde je výsledek :) btw díky daniku! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Červenec 11, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2014 Tak to pak jooo :) Hlavne ze se zadarilo, pekne ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DeLorean Odesláno Srpen 10, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2014 mohu nabídnout změnu podsvícení.... cena a provedení dle dohody Já bych zájem měl odkud jsi ??? Já bych zájem měl odkud jsi ??? Já z Prahy , měl bych zájem jen o přístrojovku přesvítit , Zářivě Bílé ciferníky a červenné zářivé Ručičky :-) kolik by si za to celkově chtěl ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.