driemotan Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Ahojte, menil niekto podtlakove hadicky, chcel by som dat silikonove? Vedel by mi niekto dat informaciu, kolko potrebujem z akych priemerov? Dikes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 (upraveno) Pro příště hledej, stejné téma bylo dokonce na stejné stránce: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=26144 Já koupil a použil tohle: 3 metry 4mm - použito 50-70cm1 metr 6,3mm - použito 20cm2 metry 8mm - použito 80cm U podtlaků mám všude 4mm(FPR -> svody, N249 -> svody; kombiventil -> N112 zatím nic, tam to budu celé předělávat), jen od BOVu k prvnímu spoji(dál do N249 mám prozatím serii) mám 6,3mm. Tu 8mm nemám u podtlaků, tu mám u nádoby chladící kapaliny a u aktivního uhlí. Pak můžu kdyžtak poslat fotku, ať to vidíš. Edit: Přidána fotka Upraveno Květen 27, 2015 uživatelem LadikRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Přidal jsem slíbenou fotku. K těm průměrům, běžně se dávají 4mm-6mm. Každý říká něco jiného. Já napsal to, co tam mám já a co mi funguje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
driemotan Odesláno Květen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 OK, dik. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Květen 28, 2015 Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 Tu 8mm máš obyč nebo odolnou (olej a benzín) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Květen 28, 2015 Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 Je to obyčejná silikonová. K tomu aktivnímu uhlí si myslím toho moc nejde, takže tam to prozatím vydrží. Ale časem to chci stejně pořešit. U té chladící kapaliny si myslím toho taky moc nejde. Mám to rok a zatím bez problémů. Samozřejmě to není primárně na to určené a být by to tam nemělo :) Ty odolné jsou od Samca hrozně drahé :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1piper11 Odesláno Květen 1, 2016 Sdílet Odesláno Květen 1, 2016 Zdravim nedavno som menil hadicky. Vymenil som vsetky pod tym drziakom na sacom potruby a od vtedy sa mi zda ze nefunguje blow off zda sa mi ze vobec neodfukuje. Pri skuske blow fungoval nenapada vas kvoli comu to moze byt? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.