Radas Odesláno Leden 31, 2017 Sdílet Odesláno Leden 31, 2017 Nejčastěji 20 km do práce a 20 km zpět.Obec 50km/h 5km, hlavní 90km/h zbytek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Únor 2, 2017 Sdílet Odesláno Únor 2, 2017 Tak CRka zvládají docela dobře regeneraci i na kratších cestách. Nedávno si moje regenerovala i po městě. Loni jsem si nechal zjistit zaplnění filtru taky. Max. hodnota 0,55 - aktuální 0,07. Dle technika (při současném stylu) do 350 000 není co řešit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kaocko Odesláno Červenec 16, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2018 Já teda Webasto nemám. Posledně jsem taky dojel a otáčky zvýšené na volnoběh o cca 1tis , smrad jako když se regeneruje DPF. Bylo teplo do 30ti stupňů. Klimu jsem vypnul, jinak i v těchto teplotách venkovních nepozoruju že by jeli chladiče. Nechal jsem tedy běžet. 10 min 20 min 30 min a stále stejný. Náhodou jsem u sebe měl VCDS ale nikde jsem nezjistil (neověřil) asi to ani nejde - zda běží/neběží regenerace. Po cca 35ti min jsem to vzdal a motor vypnul. Regenerace mi jinak probíhají. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kaocko Odesláno Červenec 19, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2018 Tak mi tato situace nastala znova (sahara, zvysene otacky na volnobeh) jel jsem tedy na dalnici a uz pri rozjezdu a akceleraci na dvojku bylo videt jak si zahuli a bylo mi to jasny ☺️. Po cca 15ti km jízdě po dalnici, pote otocka zpet dalsich 15km a volnobeh uz na normalu. Pote kontrola doma na VCDS kde uz jsem videl ze probehla rege ☺️? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.