Přejít na obsah

Škoda Octavia 1.8T RS

Doporučené příspěvky

Já už ho tam měl když jsem to koupil,což je rok zpět,bývalý majitel ho tam dal.každopádně auto jede jak má si myslim.nemám s ním problém,takže bude asi nastaven.nicméně i tak děkuju za info :palec:

Asi jo. Jen to nastav na 16 cvaknutí a děj pryč záslepku.

Dle mě to bude kvalitnější oproti originálu v plastu.

Muzu se zeptat k cemu tydle ventily jsou dobre? V serii prece auto taky umi odfukovat prebytecny tlak nebo ne pred klapkou?jen to nedela takovy rambajz.

Odkaz ke komentáři

zimní vybavení do interieru konečně dorazilo,ale budu je trošku muset upravit viz obrázek (na odklad nohy dám dopryč,vadí to tam,padá to a vypadá to nehezky).
jinak jsem volil variantu neoriginálu,protože originál nenabízí zvýšený okraj narozdíl od tohoto (28mm okraj) a tak jsem koupil vyjíměčně neoriginál díl.
je tam příprava pro fixaci na všech 4 gumách a jakmile pořídím správnou fixaci (ke zboží mi bylo přibaleno málo fixací a ještě kevšemu úplně jiných) tak vše ukotvim jak se má.

post-46107-0-37335800-1449163459_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

moc ti děkuju.teď si s lakem moc hlavu nelámu,protože to bych musel po každý jízdě a možná i mimo každou jízdu neustále umejvat.nicméně se snažim dopřávat auto pozornost,protože konečně po dlouhý době auto,který se nesere,jen klasika údržba.no a ohledně rádia,tak ano,podporuje to flashky (pouze flashky).nic jinýho nepotřebuju,protože v dnešní době jsou CD trošku už mimo a neustále něco vypalovat je taky k ničemu a navíc kam furt dávat CD.takhle mám flashku v popelníku a kdykoliv chci přihodit,upravit nebo odebrat song,tak to prostě udělám.
Původně jsem chtěl stříbrnou O1 kombi v 1.8 nebo 1.8T,ale když jsem u známýho viděl tohle černý RS,tak jsem si ho prostě musel koupit :-)

Odkaz ke komentáři

no len teraz mozes cakat kontrolku motora ,pripadne rozsvietenie ASR/ESP kvoli otvorenemu odfuku. ja som s tym mal problem.takze to pouzivam v zatvorenom mode, len si nastavujem objem odfuku nazad do sania. Cize ak pritvrdis, ostane vedenie viac natlakovane,lebo menej odfukne ,ale mas lepsiu odpoved plynoveho pedalu,lebo skor dofukne vedenie IC. ale samozrejme musis mat vedenie IC tesne bez unikov.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

jj budu to zapojovat vše jak má být.každopádně odkaz neni problém: http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-2pcs-E4-white-and-yellow-24-LED-Car-Daytime-Running-Light-DRL-Turn-Signal/1296843328.html

je to za pár kaček,takže pokud to odejde,tak to kuchnu a dám tam něco pořádnějšího a kvalitnějšího dovnitř.v úplně nejhorším případě bych to vyhodil...

Odkaz ke komentáři

uvidíme no...každopádně přemýšlím,kam to usadit,protože jsou jen dvě možnosti - buď viz provizorní obrázek (buď jednička nebo dvojka)

za mě asi nejlepší varianta je jednička.sorry za ten amater nákres,ale v rychlosti pro představu.foto použito z netu,aby to líp bylo vidět,na černý by to bylo vidět blbě.

post-46107-0-44962100-1450906698_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...