Luk.ass Odesláno Květen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2016 dnes bylo ideal pocasi,tak jsem navoskoval mazla.konecne jsem si na to nasel cas po zime. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Květen 3, 2016 Sdílet Odesláno Květen 3, 2016 Bolej ruce? :D Jinak krása 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Květen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2016 uz ne,ale po dokonceni jo a byl jsem rad,ze je hotovo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 3, 2016 Sdílet Odesláno Květen 3, 2016 Moc pěkná práce ! Lesk jako blesk! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Květen 3, 2016 Sdílet Odesláno Květen 3, 2016 pekne. ja keby som dal tak foto z boku ,dvere vsetky obuchane a preliaceniny od dveri inych aut 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Květen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2016 diky vsem.to ma plno lidi no,proto parkuju pres 2 auta :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Květen 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2016 jeden den vosk a druhej den leje.tak aspon foto jak to paradne funguje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Květen 7, 2016 Sdílet Odesláno Květen 7, 2016 A co teprve co to dělá s námrazou :P H@nz dával tuším nějaké foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Květen 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2016 tak to nevim,kdyztak hod nejaky foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červen 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2016 po delší odmlce nějaká aktualizace: - koupě novýho teplotního čídla chladící kapaliny (původní už hlásí kraviny) - dál jsem dopředu koupil olej Castrol 5W30 + olejovej filtr MANN + palivovej filtr MANN (vzduchovej a kabinovej ještě dokoupim) - proběhla výměna výbojek (jedna problikávala a svítila žlutě) a tak jsem usoudil,že je potřebná výměna - vyndal jsem Osram a dal jsem origo Philips - v úterý jsem nechal vyměnit chladič klimy (původní byl děravej) + přetěsnění kompresoru + náplň ( celkem 4700Kč ) což jsem čekal víc - no a jelikož jsem se obával novinek na STK,tak jsem cca pů roku dopředu udělal technickou včetně emisí a mám na 2 roky klid.To vše proto,protože mám říznutej KAT a mám teď 2 roky na to sehnat komplet funkční výfuk,kterej se bude dávat jen na STK,jinak bude od svodů až dozadu roura 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Červen 5, 2016 Sdílet Odesláno Červen 5, 2016 pekna udrzba. tiez ma to caka, ale chcem to spravit az po navsteve dynamometra, nech to tam vsetko vypali a nasledne menim vsetky naplne. Co sa tyka STk, tak to poznam teda, tiez to budem riesit stylom nahodit katalyzator, a zrobit aspon emisnu. STK to uz mam tam tolko veci,co by sa im nepacilo,ze asi uz budem musiet STK robit po znamosti...co uz... Aj ked auto v perfektnom stave, tak ked to nie je seria, pindaju na to. Minule mi len vravel,ze si vsimol ten sportovy podvozok,ale ze to neriesi. tak to ma potesilo . Tak drzim palce pri hladani serioveho vyfuku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červen 5, 2016 Sdílet Odesláno Červen 5, 2016 Odkud je to čidlo? Mě blbne spínání vrtulí na RSu, ale tam je na chladiči tuším jiný čidlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Červen 5, 2016 Sdílet Odesláno Červen 5, 2016 Jeden komplet fejfuk je teď na bazoši. :)http://auto.bazos.cz/inzerat/61729316/Skoda-Octavia-1-18-T-RS-VRS-kompletni-vyfuk-Skoda-Octavia-1.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červen 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2016 tady jsem ho bral: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/078919501c-dvojite-cidlo-teploty-chladici-kapaliny-febi-14484.html jinak na vrtuli bude asi jiný čidlo,ale to ať kdyžtak doplní někdo kdo to ví jistě... Odkud je to čidlo? Mě blbne spínání vrtulí na RSu, ale tam je na chladiči tuším jiný čidlo. JJ na ten jsem taky koukal,ale je odemě daleko na to,abych pak zjistil,že je na houno koupim čínu KAT a poskládá se to z toho co mám což bude pouze výfuk na STK a mimo technickou bude jen trubka Jeden komplet fejfuk je teď na bazoši. :)http://auto.bazos.cz/inzerat/61729316/Skoda-Octavia-1-18-T-RS-VRS-kompletni-vyfuk-Skoda-Octavia-1.php Já už to teď měl ze známosti - ofiko 1450kč + 200kč technikovi takže jsem to radši udělal dřív,než to pak řešit.jinak čína KAT prej okolo 3tis takže to nějak pořešim vždy jen na STK a je to... pekna udrzba. tiez ma to caka, ale chcem to spravit az po navsteve dynamometra, nech to tam vsetko vypali a nasledne menim vsetky naplne. Co sa tyka STk, tak to poznam teda, tiez to budem riesit stylom nahodit katalyzator, a zrobit aspon emisnu. STK to uz mam tam tolko veci,co by sa im nepacilo,ze asi uz budem musiet STK robit po znamosti...co uz... Aj ked auto v perfektnom stave, tak ked to nie je seria, pindaju na to. Minule mi len vravel,ze si vsimol ten sportovy podvozok,ale ze to neriesi. tak to ma potesilo . Tak drzim palce pri hladani serioveho vyfuku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červen 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2016 jen tak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červen 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2016 no a jelikož to bylo už potřeba,tak jsem ručně vyčistil alučka + nanesl na pneu leštidlo od Meguiars. kola před a kola po... + foto novýho chladiče klimy + štítek + novej kondenzátor vysoušeče samozřejmě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červen 10, 2016 Sdílet Odesláno Červen 10, 2016 (upraveno) Nádhera...pěkně se o ní staráš. Doufám, že i ta moje bude jednou takhle zářit... Upraveno Červen 10, 2016 uživatelem surfman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červen 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2016 děkuju.je potřeba se o auto starat,nesnášim lidi,co maj v autě pelech,z venku špinavý a neudržovaný...navíc mě to baví no a dnes jsem byl pro novou baterku EXIDE Excell 62Ah P,s.p.540A původní no name to už vzdala z ceny 2648Kč na 1445Kč což je paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Červen 11, 2016 Sdílet Odesláno Červen 11, 2016 Celá černá a ještě k tomu takhle krásně naleštěná vypadá luxusně!! Fakt moc pěkný, klobouk dolů před údržbou černýho auta Já bych zkusil zaexperimentovat a dal bych ty kola do bílý perleti, ten kontrast s černou by moh vypadat dost dobře :) Baterka EXIDE je výborná, ta ti vydrží dlouho, taky sem se nad ní rozhodoval ale nakonec to vyhrála Bannerka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červen 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2016 dekuju.jinak doplneno o fotku baterky. no ja prvne cerny kola vubec nechtel,ale zaclo se mi to libit a necham je cerny.jeste chci davat zatmavovaci folie,tak at je to takovy mafia car. kazdopadne baterku uz to chtelo a jelikoz mi ji doporucoval kamos co ma Fabku RS,tak jsem ji kupoval i pritelkyni do Fabie i sobe.Varta me proste nejak zklamala... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 11, 2016 Sdílet Odesláno Červen 11, 2016 Teda chválím parádní a důkladnou údržbu !!! Super fotečky v přírodě ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červen 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2016 dekuju pane :-) snazim se ji co nejlip udrzovat,at slouzi vse jak ma. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červen 11, 2016 Sdílet Odesláno Červen 11, 2016 Varta je příšerná..mam ji chvíli a hrozný. Osobně příště pořídim Banner. Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červen 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2016 Tak jsem úspěšně odjel cca 700km dohromady do Piešťan a zpět,což jsem rád,že se nic nepos*alo se spotřebou od 7 do 7.5 litrů včetně zaplý klimy.takže za mě dobrý si myslim... Jinak u hotelu cca o 300m dál super plácek na focení a tak jsem musel aspoň jednu blejsknout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Červen 14, 2016 Sdílet Odesláno Červen 14, 2016 Pulsik: Co máš za problém s Vartou? A jakou máš řadu? Varty Blue a Silver nejsou špatné baterky, sám vozím Silver. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2016 protože bylo dneska přijatelně na očistu,tak jsem se vrhnul na vnitřek + na kufr,kde mi z nedávnýho nákupu vylítla z tašky krémžská hořčice a tak výsledek je víc než parádní.jinak na fotce je hořčice zaschnutá...na posledních fotkách,kde je už hotovo,tak ty tmavý "fleky" místama jsou buď stíny nebo od tahů od vysavače,nikoliv špína samotná... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 28, 2016 Sdílet Odesláno Červen 28, 2016 Pěkná očista, taky si ju před Žamberkem dám zase :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2016 děkuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červen 28, 2016 Sdílet Odesláno Červen 28, 2016 Pěkně vyčištěno :) co na ten koberec používáš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 Parádní očista , taky se na to chystám včetně sedaček. To bude krásně ztrávené odpoledne :) . Já používám Vanish na koberce, slyšel jsem velikou chválu na Valet pro tak to taky jednou otestuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.