D@gy Odesláno Srpen 16, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2015 Zdravím, mám motor BKD. Vychází z motoru, tak trochu divný zvuk ( lehce šelestivý ), jako by mi v něm něco přidíralo, začalo mi to dělat teď při těch parnech. Začínam ho slyšet po zahřátí ( spíše prohřátí ) motoru, ale při stahnutém okýnku, když mám zvukový odraz ( proti jednoucí auto, stojím na křižovatce, apod. ). Asi cca po 15 minutách ve volnoběhu samovolně zase zmizí. Oleje v motoru mám nadmíru trochu nad max. Klimu jsem již vyčerpal a mám ji zapnutou na EKO. Trochu mě to děsí co se stalo. :( Diky za Vaše info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Srpen 16, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2015 Co znamená vyčerpal klimu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Srpen 16, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2015 Ja bych to viděl na nějaký ložisko, kladku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa Kvapil Odesláno Srpen 17, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2015 Myslím, že to bude ložisko alternátoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Srpen 17, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2015 Taky mě to napadlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
D@gy Odesláno Srpen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2015 Děkuji za Vaše info, ale teď jak opadly horka je zase klid. Proberu to s ještě s mým mechanikem. A nemohl to být náhodou i ventil u napouštěcí nádoby u chladicí kapaliny??? Mě tak ještě napodlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.