Venca555 Odesláno Září 3, 2015 Sdílet Odesláno Září 3, 2015 Ahoj chlapi potřebuji poradit byla dělaná revize měnily se filtry posleze šly nařadu svíčky Brisk dále kabely auto šlapalo 2000 km v pohodě ale jak začaly ty strašný vedra tak auto do 2000 otáček škube pak od 2000 je to dobry ..Zajimavý je že to dělá pouze na LPG.Jízda na benzín je bez závad..Díky za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 3, 2015 Sdílet Odesláno Září 3, 2015 Zajed do servisu, kam s LPG jezdis a nech si udelat diagnostiku systemu a vstriku a popr. si nech seridit smes :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mephistopheles Odesláno Září 3, 2015 Sdílet Odesláno Září 3, 2015 Zdar, to mi začlo dělat taky, resetl jsem ECU do továrního nastavení (výmaz adaptačních hodnot) a začlo to jet jinak, ono ten plyn ty hodnoty časem trochu rozhodí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Září 3, 2015 Sdílet Odesláno Září 3, 2015 A já ti zase poradím, abys vyhodil ty Brisky a dal Densa TT a bude klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Venca555 Odesláno Září 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2015 Diky moc zkusim nejprve reset a posleze pokud to nebude makat začnu měnit svičky a seřizovat směs diky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šipan Odesláno Září 5, 2015 Sdílet Odesláno Září 5, 2015 Ano jak píše KaJe Brisky ven a Densa dovnitř a jede to horko-zima.Najeto na nich 10tis.a ani škub u mě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenda2.0 Odesláno Září 6, 2015 Sdílet Odesláno Září 6, 2015 Já jezdím na NGK (tříbod - originály) a teď po výměně za nové auto pěkně ožilo - jak na benzín tak LPG. Staré za sebou měly přes 50tkm a člověk si ani neuvědomí jak jde výkon a chod motoru do kytek, když se to zhoršuje poznenáhlu v průběhu tak dlouhé doby. Ten rozdíl při výměně je ale znát hromsky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Venca555 Odesláno Září 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2015 a jaký typ svíček Denco máte v 2.Oi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Září 12, 2015 Sdílet Odesláno Září 12, 2015 Já jak jsem psal tak TT - http://www.svickydenso.cz/zapalovaci-svicky-denso-twin-tip/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.