LadikRS Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 A nešly by ty obrázky a nápisy k přihlášení dát do zelené, jako je ten nápis OC, případně pod ně dát ve stejné zelené ten rámaček? Nedokážu si to představit, jak by to vypadalo, tak mě to jen napadlo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 jeden řádek v css souboru to řeší vitto, klidně SZ, poradím, pomůžu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 no ale to nevyřeší, že se budeme koukat na jednookou octávku, takovej RS Žižka, mě se tedy na jedno oko slepá RSa moc nezdá no ... nešel by ten pravej řádek dát nastojato? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 Jo, není to nic moc, osobně bych to vyřešil buď posunutím toho baru nahoru: Nebo lépe bych dal fórum do klubové barvy a vykašlal se na funkci pro změnu barvy: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 A proc se proste nepouzije jiny/lehce podobny a neposune header obrazek par px. vlevo?? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 Ta druhá verze od ketyse vypadá dobře, něco takového jsem si představoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 16, 2015 Sdílet Odesláno Září 16, 2015 Souhlas, vyhodit omalovánky (stejně to barvu věčně zapomíná), hodit fórum do klubové barvy a vypadalo by to peckově 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Září 16, 2015 Sdílet Odesláno Září 16, 2015 (upraveno) juchuu, uz je barva aspon pod nickem... :) edit, akorat je to jen primo v tematu nebo v prehledu hledani, jinak nee :( Upraveno Září 16, 2015 uživatelem OziToretto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 16, 2015 Sdílet Odesláno Září 16, 2015 Musíš si vymazat cache anebo ctrl+f5 na každé stránce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Září 16, 2015 Sdílet Odesláno Září 16, 2015 prakticke, ale velmi nevzhledne, jak to neni zarovnano s levym napisem octavia club 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 16, 2015 Sdílet Odesláno Září 16, 2015 (upraveno) Jn, já bych to elegantně dokázal vyřešit skrytím toho štětečku na změnu barvy, ale záleží na viktorovi :-) edit: možná má viktor i administrační možnost na vypnutí té volby a nastavení defaultní jako zelené, tak by to bylo cajk :) Upraveno Září 16, 2015 uživatelem ketys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Září 16, 2015 Sdílet Odesláno Září 16, 2015 Proc se tak branite tvorbe a nahrazeni vlastniho headeru? http://forum.octaviaclub.cz/public/style_images/6_header_rs.png 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 16, 2015 Sdílet Odesláno Září 16, 2015 Volání divočiny?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Září 16, 2015 Sdílet Odesláno Září 16, 2015 ketys, dik, pomohlo, me nejak nenapadlo... SKAJA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2015 prakticke, ale velmi nevzhledne, jak to neni zarovnano s levym napisem octavia club Proc se tak branite tvorbe a nahrazeni vlastniho headeru? http://forum.octaviaclub.cz/public/style_images/6_header_rs.png nechapu ted cemu se branime, prosim osvetlit v headeru nebylo videt prihlasovani, podbarvili jsme a posunuli, aby vam nevadil text ve svetle auta zarovnani se treba me vubec nelibi. Takto jak to je, mi to prijde daleko hezci a zajimavejsi, nez v jedne rovine se zelenym boxem Octavia Club. Volání divočiny?? header-oc-2.jpg Pecka :D stetecek bych vypnul a defaultne dal zelenou, ale v nastaveni skinu to proste nevidim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Září 17, 2015 Sdílet Odesláno Září 17, 2015 Teď to vypadá rozhodně lépe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Září 21, 2015 Sdílet Odesláno Září 21, 2015 zarovnani se treba me vubec nelibi. Takto jak to je, mi to prijde daleko hezci a zajimavejsi, nez v jedne rovine se zelenym boxem Octavia Club. stetecek bych vypnul a defaultne dal zelenou, ale v nastaveni skinu to proste nevidim. aha, ok, kdyz vam nezarovnani nevadi, tak OK. Ja prave myslel, ze kdyz by se zmenil obrazek na pozadi a v sekci, kde je ovladaci panel by na headeru byla nejaka tmavsi barva, tak by pismo i ovladaci prvky byly stale videt a tim padem by nebylo potreba to zelene pozadi, ktere je tam dost nasilne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Září 21, 2015 Sdílet Odesláno Září 21, 2015 Jenže obrázek musí být tento kvůli stránkám , které jsou dělané v tomto stylu, jak mi řekl vittorio v tomto tématu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2015 ano, hlavicka fora a hlavicka webu musi odpovidat. napis na webu je take zelenym boxem, proto jsem ho resil zelenym boxem i zde a ted i zelenym boxem na ty ovladaci prvk, ktere zanikaly na bilosedem pozadi. osobne se mi nezarovnani libi vice, ale zarovnat se to samozrejme da :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 21, 2015 Sdílet Odesláno Září 21, 2015 a co zkusit dát nápis octavia club úplně nahoru a nechat ho bez podbarvení s černým nebo zeleným písmem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2015 jak jsem psal, ta hlavicka by mela byt stejna, tudiz i ten zeleny box, jelikož jsou to propojovací prvky obou stránek. takhle jak to je ted se mi to zda fajn, zkusim jeste udelat to, ze zmensim to auto, sehnal jsem malicko vyssi rozliseni te fotky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 25, 2015 Sdílet Odesláno Září 25, 2015 (upraveno) S tím zeleným páskem, U mně dobrý ;) Upraveno Září 25, 2015 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Září 25, 2015 Sdílet Odesláno Září 25, 2015 Tak nevím jestli jsem lama, ale změnila se mi samo od sebe barva skinu na zelenou, z které až bolí oči a nemůžu nikde nic najít, kde bych si to vrátil do původní barvy. Štěteček zmizel. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 25, 2015 Sdílet Odesláno Září 25, 2015 (upraveno) JJ, takisto :( Strasne to taha oci <_< //edit: uz :D Upraveno Září 25, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 25, 2015 Sdílet Odesláno Září 25, 2015 Jo, zkouším, hold zelená clubová se na fórum nehodí :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 25, 2015 Sdílet Odesláno Září 25, 2015 Keby bola tmavsia a menej vyrazna, tak by to aj islo...ale takto asi nie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 25, 2015 Sdílet Odesláno Září 25, 2015 jj, nějak by to šlo, uplně stejná barva se hold na forum nehodi, ale podobná, např. tato by aj šla... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 25, 2015 Sdílet Odesláno Září 25, 2015 Mně se ta radioaktivní zelná náhodou líbila, byl to správnej úlet :P Každopádně teď je to taky super, za mě dobrý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Září 25, 2015 Sdílet Odesláno Září 25, 2015 To už si tedy nebudeme moci nastavit svoji barvu? Nebo se jen něco zkouší? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 25, 2015 Sdílet Odesláno Září 25, 2015 no tahle zelená je fakt vyblitá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.