Jump to content

NOVÝ DESIGN STRÁNEK OCTAVIACLUB.CZ

Recommended Posts

Jn, já bych to elegantně dokázal vyřešit skrytím toho štětečku na změnu barvy, ale záleží na viktorovi :-)

edit: možná má viktor i administrační možnost na vypnutí té volby a nastavení defaultní jako zelené, tak by to bylo cajk :)

Edited by ketys

prakticke, ale velmi nevzhledne, jak to neni zarovnano s levym napisem octavia club

Proc se tak branite tvorbe a nahrazeni vlastniho headeru?

http://forum.octaviaclub.cz/public/style_images/6_header_rs.png

nechapu ted cemu se branime, prosim osvetlit

v headeru nebylo videt prihlasovani, podbarvili jsme a posunuli, aby vam nevadil text ve svetle auta

zarovnani se treba me vubec nelibi. Takto jak to je, mi to prijde daleko hezci a zajimavejsi, nez v jedne rovine se zelenym boxem Octavia Club.

Volání divočiny?? :lol::lol::lol:

attachicon.gifheader-oc-2.jpg

Pecka :D

stetecek bych vypnul a defaultne dal zelenou, ale v nastaveni skinu to proste nevidim.

zarovnani se treba me vubec nelibi. Takto jak to je, mi to prijde daleko hezci a zajimavejsi, nez v jedne rovine se zelenym boxem Octavia Club.

stetecek bych vypnul a defaultne dal zelenou, ale v nastaveni skinu to proste nevidim.

aha, ok, kdyz vam nezarovnani nevadi, tak OK. Ja prave myslel, ze kdyz by se zmenil obrazek na pozadi a v sekci, kde je ovladaci panel by na headeru byla nejaka tmavsi barva, tak by pismo i ovladaci prvky byly stale videt a tim padem by nebylo potreba to zelene pozadi, ktere je tam dost nasilne.